Asıl ben teşekkür ederim Sn. Don Kişot :)
Printable View
Güzel insanlardan güzel fikirler gelmiş, bence de son gün sinyal tablosunun yayınlanması şimdilik işimizi görür, kolay gelsin herkese...
Bizim buralarda bir tâbir vardır:
- Süyükten yitmek... diye meali "duvardan düşürmek" olarak çevrilebilir...
Aslında dediğiniz gibi şimdilerde sorun yok ama ileride sorun olabilir. Fakat Sistem ortada, grafikler ortada ve hergün güncelleniyor. Yani bugün AL veren yarın bundan vazgeçmiyor. O sinyal orada kalıcı oluyor. O nedenle Sistem 'e inanıp güveneler için sorun olmaz. Lâkin kitaba ortadan dalanlar olursa hiçbirşey anlamayacağı gibi burada da çamur atabilirler. Bu durumda bizimde cenaze namazımız olur o vakit.
Ben oradan da güncelleme yaparım, kimse endişe etmesin; lâkin o zaman ortada ne tablo kalır, ne liste ... :)))
Latife bir yana Don Kişot Üstad doğru ve önemli bir noktaya dikkat çekiyor. İleride birilerinin kasıtlı hareket etme ihtimali de mevcut. SPK kuralları da ortada. Malumunuz önceleri liste veriyordum ama SPK kuralları değişince mecburen grafiğe geçtim. Şimdi yine başa dönüp aynı sıkıntılarla karşılaşma riski var...
Şimdi tam da bu noktadayız...:ok:
Ben explorasyonu işte bu nedenle istemiştim, hazır tablo yerine isteyen kullanıcı istediği bilgiye grafik gezmeden ulaşsın diye. Grafik bilgiye ulaşıldıktan sonra incelensin diye... Israr etmek için yazmıyorum, sadece isteğimin nedenini açıklamak istedim.
İstişarenin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Konuştukça neler ortaya çıktı görüldüğü gibi...
Keşke ilk başta Explorason isteme nedenini de açılasaymışsınız... Daha önceden birçok şey görülmüş olurdu. Yine de zararın neresinden dönlürse kârdır... :ok:
Şimdi kafamda taslaklar şekillenmeye başlıyor. Doğru yönü bulmaya başladık...
Bir şey söyleyebilir miyim?
günlük durum başlığında
düşenler/yükselenler varda
turuncu/yeşil
olanlar neden olmasın
sonuçta aynı verileri işlemiyor mu?
Yani mantıklı mı sizce