Sabahattin Önkibar
@sonkibar
·
4s
Bu "Kifayetsiz Muhterislere" yani Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener'e seçimlerde destek verdiğim için kendimden utanıyorum.
Printable View
Sabahattin Önkibar
@sonkibar
·
4s
Bu "Kifayetsiz Muhterislere" yani Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener'e seçimlerde destek verdiğim için kendimden utanıyorum.
Motorin 1.21 TL zam ile 34.48TL / 1.28 USD'a yükseldi. Son 30 günde 45% fiyat artışı oldu.
lt col temmuz
@temmuz1919
·
1 sa
Güneşte büyük bir kronal kütle atımı meydana geldi. 8-10 dk içinde dünyaya ulaşması ve güçlü bir jeomanyetik fırtına oluşturmasi olası. Radyo dalgalarında kesintiler olabilir.
Putin, Rusya'nın Tahıl Koridoru Anlaşması'na dönmesi için şartlarını açıkladı:
🔺Rus bankaları ve finans kurumları uluslararası ödeme sistemi SWIFT'e bağlanacak.
🔺Rus tahıl ürünleri uluslararası pazarlara sevkiyatta engellerle karşılaşmayacak.
🔺Rusya'ya yönelik tarım araçları sevkiyatının önündeki engeller kaldırılacak.
🔺Rus gemilerine yönelik sigorta konusu çözüme kavuşturulacak.
https://i.hizliresim.com/mfv7bc8.jpeg
Alıntı:
ASELSAN
@aselsan
Lazer silahı GÖKBERK hazır!
Lazer silah sistemlerinde yürüttüğümüz çalışmaların geldiği noktayı gösteren 6x6 araca entegre #GÖKBERK Mobil Lazer Silah Sistemini, #IDEF2023'te sergileyeceğiz.
GÖKBERK, İHA'ların radar ve elektro-optik algılayıcılar ile arama, tespit ve takibini yapabiliyor, en az 5 kW gücündeki lazer silahı kullanarak tehditlerin fiziksel imhasını, Kangal karıştırıcı alt sistemini kullanarak da işlevsel imhasını sağlıyor.
https://i.hizliresim.com/pr6pgem.png
Bugün Polonya'ya ait bu topraklar aslında Alman topraklarıdır.
Ukrayna diye bir ülke yoktur. Doğusu Rus topraklarıdır. Batisi ise Romanya, Polonya, Çekoslovakya, Macaristan ve Almanya'dan koparilmiş topraklardır.
Ukrayna'nın Batisini kim alacak? Polonya mı?
Almanya gibi bir ülke topraklarini birakir mi? Almanya kadim oyununu oynayacaktir.
Afd loading...
Türkiye'nin de kadim planlari var. Suriye diye bir ülke de yoktur. Irak diye bir ülke de yoktur. Halep ve Musul bize aittir.
12 ada bize aittir ve KKTC Türkiye'ye katılacaktır.
Çok fazla şey istemiyoruz. Sadece bizim olanı istiyoruz.
Hakkımızı alacağız. Hakkımızdan azına razı olmayacağız.