Sazan muamelesi yaptilar bize eeee suc bizde lan oglum bu adamlar neden bu kadar iyi diye dusunmez mi insan!!!? Sermaye artisi,birlesme,kar derken iyi hikaye olusturdular.Bu da biraz pahaliya malolsa da iyi ders verdi acemsah ve ekibi.
Printable View
Sazan muamelesi yaptilar bize eeee suc bizde lan oglum bu adamlar neden bu kadar iyi diye dusunmez mi insan!!!? Sermaye artisi,birlesme,kar derken iyi hikaye olusturdular.Bu da biraz pahaliya malolsa da iyi ders verdi acemsah ve ekibi.
Şimdi de adel pazarlıyorlar. Aynı oyun, aynı sahne...
Huawei Mate 10 pro cihazımdan hisse.net mobile app gönderildi.
takas atabilecek var mı işlem artı
fakat feyk gibi günlükçük galiba
bileri hakrt ettirdiği zaman hemen tahta kilitleniyor hareket yapmadığı zaman ne alan var ne satan
Nedense anlamsız bir baskı var sonu hayırlı olur inşallah
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acemsah bey nerelerdesiniz:( nolacak halimiz nereye gidiyoruz
Sn acemşah asuzu da yazıyor belki buraya da uğrayabilir [emoji4]
acemşah başka hisseler gaz vermekle meşgul oradan kendi cebini doldurup kaçsın,buradakilerin cebini gaz vererek boşaltmak için uğrar sanırım ,daha yazdığı gibi 23 olmadan bir tek kağıt satmam diyen kişi 15 den sessiz sedasız satıp kaçmıştı
ben o zamanları 9.60 tavan yaptığında satıp çıkmıştım sırf acemsah olduğu için bir daha da girmedim ......
HOTİÇ*Ayakkabı’nın bu ayın başında yaptığı konkordato başvurusu sonrası ayakkabı sektörünün bir diğer önemli oyuncusu Yeşil Kundura Sanayi AŞ de, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca mahkemeye başvurdu.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bütün firmalarımızın ve ülkemizin yardımcısı olsun. İnşallah en kısa sürede çıkarız bu durumdan.
Beta ayakkabı da konkordato ilan etti. Sırada Derimod mu var ki?
Beta nın fabrikası yandı ki kaç ay önce.Derimod sadece ayakkabı üretmiyor ayrıca ayakkabı işine sonra girdi
Benim anlamadığım birşey var. Ayakkabı firmaları niye bu kadar çabuk fire verdiler? illaki birşeyler olacaktı da Ayakkabı sektörü neree dolar kuru nereee
Madem hotiç beta yeşil gitti oluşan boşluğu kim dolduracak.Birde bu açıdan bakmak gerek
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...rildi-40964867
hisseyi kimsenin siiklediğ iyosanki orta halli bir bölgesel konfekfiyon fabrikası
Sudan ucuz derimod elbette kıymetini bilenler var
Kalkışa hazırlanıyor
kalkışmı yatış mı bilmiyorum fakat
hisse ye küçükyatırımcı ilgisi hiç yok
alan satan birv grup var kendi hisselerini alıp satıyorlar
ben iki üç gün dür yoklama çekiyorum zararına
aldığım fiyatın üstüne atmıyor
ve hemen basıyor
hani bu piyasada 100 kötü haber gelir 1 ancak iyi haber gelir...,
kısacazaten korku hakim ayakkabıda batan batana derimond almak ......
Hayal kurmayın DERIM
İlla ki bir tepkisi olacak bugün olmazsa yarın
Anlamsız hareketler.
Hayallerin yarisi gitti.Tesekkurler sebep olana
Anlamsız hareketler değil bunlar. Bence gâvurun kızı gel gel yapıyor. Öptürse baride yüzümüz gülse [emoji23]
Derimod e bay ile gittigidiyor aracılığı ile anlaşma yapmış.Rakipler batarken e ticarette çok iyi hamle.
Evet güzel bir haber geldi 😂
https://www.google.com.tr/amp/s/m.sa...buyuk-atak/amp
111 mly ticari borç.Finanasal borç değil ki faiz işlesin.
Şaka.. Dimi... Veya gerçekten böyle düşünüyorsanız... Yol yakınken ya kendinizi geliştirin yada borsa size göre değil..
Sent from my ANE-LX1 using hisse.net mobile app
Doğru ben gidem kumluk bildiğin bi yer varmı 😂
Köprüden sonra son çıkış neresiydi 😂
Acemsah yazınca hiç bunlardan bahsetmiyordunuz noldu ? 😂
Demedi demeyin. Bu kağıt asuzu gitmeden gitmez.
Jop soksan gitmez
En iyisi hiç bakmamak da onu da yapamıyoruz.Sinir harbine devam.Bir kadınları bir de bu derimodu hiç çözemedim.
Sen yendin derim 7 8 yıllık macera bitti.Hep derdim; mecbur kalmassam ben bu derim i satmam diye,mecbur kaldık.Ben hayrını görmedim kalan görür İNŞALLAH.
Bizde görmeyeceğiz bu gidişle.
Ayakkabı firmaları bağıra bağıra konkordato ilan ederken DERIM deki bu sessizlik kabul edilebilir birşey değil. Ya sende iflasını isteyeceksin ya da kendini birşeyler yaparak kurtaracaksın. inşallah güzel bir haber paylaşır da bizleri de güldürürsün.
Sn . Zaim Bey bu krizde de güçleneceğiz diye röportaj vermiş. Satışların % 60 arttığını verimsiz 6 mağazanın kapatılacağını parekende sektörünün güçleneceği vb. haberler diye.