Düşüşlerin alım fırsatı olduğunu düşünüyorum bugün iyi arttırdım ağırlığımı beğeniyorum Gentaşı ytd.
Printable View
Düşüşlerin alım fırsatı olduğunu düşünüyorum bugün iyi arttırdım ağırlığımı beğeniyorum Gentaşı ytd.
9.3 ustune atarsa onu acik
Bugun yine dir3nc den donmua
Yukselen ucgen gorunumu vae ve sikismanjn sonuna geldik
Yabanci cikisi son 1 aydir vardi..bakalim ne olacak haftaya dananin kuyrugu koparSM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu gentaş tavan olsa kimse bir şey demez fakat geri geliyor kötü kapatmadı seansı ytd.
Alp kardeş, tamam anladık gentaş almışsın da, her gün aynı şeyleri yazınca ne oluyor? müşteri mi çekmeye çalışıyorsun yoksa kendine telkin mi veriyorsun :)
Her forumda çıkıyor 1 tane numune :)
Şuan ki seans kapanışına göre X4 yaparsa Gentaş hissesi para kazandırmış olur vadeyi bilemem fakat yüksek enflasyonda mantıklı olandır ytd.Vade 1,5 yıl yada en kötü 2 yıl neyse düşüncelerimizi yazdık borsada olduğumuz unutulmamalı ayrıca Gentaş gibi küçük hisselerde hedef vermek diğer büyük hisselere göre zordur sığ hisse olduğu için.
Tarihe not düşelim 21,02,2024 3 ay yada 5 ay sonra farklı numune yazıma sataşırsa yazıyı yapıştırırım ytd.
Şuanda zayıf performans gösteriyor fakat negatif değilim neyse o şuan için ytd.
İlk defa bugün beğendim Gentaşı iyi kapattı seansı.
Doğum sancısı diyelim 12 aylık zirvesi 9,93 sancılar sıkıntılı olur midesi bulanır kusar boş gözlerle bakar gentaşın durumu böyle şuan için pozitif taraftayım 26 aralıktan bugüne performansı kötü denmez o ayrı konu ytd.
Yatay piyasada iyiydi bugün Gentaş
Ayrıca adam olacak çocuk yatay piyasada kendini belli eder
Gentaş 12 aylık zirvesini 24 kasım tarihinde yaşamış 3 ay geçmiş düzeltmesi düşüşü bittiyse yeni zirve yapabilir kısmet.
XU100 gelince ne yaptığı önemli değil Gentaş küçük hisse olduğu için ve borsadan pozitif ayrışabilir kısmet ytd.
Şuan için iyi durumda Gentaş ytd.
Dolar bazlı zirvesi 15 civarları Gentaş
Yazılacak bir şey yok yatayda sürünmeye devam Gentaşta.
Aşağıda 7,50 civarları yukarıda mantıklı olan 15 civarları gentaş sıkışma yaşamaya devam ediyor ayrıca 3,çeyrek açıklandığında hisse fiyatı 7,50 enflasyonda prim yapmamış denir o da ayrı konu.
Umarım 3 aylık düzeltmeden sonra büyük hareketine başlamıştır Gentaş 12 aylık zirvesi 9,93
https://twitter.com/Krtl_Seyithan/st...sG0JFRf5w&s=19
Düşeni kırdı.
Diğerlerine göre geride kaldı zamanla daha iyi olabilme ihtimali yüksek fakat küçük hisse ve XU100 ralli yaparsa orta uzunda Gentaş izleyebilir bu risk her zaman var sonuç olarak bugünkü performanstan keyif almak gerekir ytd.
Yarın çift haneli rakamları görebiliriz
Bugünkü yükseliş fake değilse daha doğrusu boğa tuzağı değilse yükselişin yarında devam etmesi gerekir yarın belli olur fakat yarın seansı kırmızı kapatsa bile pozitifim neyse o şuan için ytd.Ayrıca işlem hacmi bugün diğer günlerden daha iyiydi Gentaş düzgün şirket tarihinde hiç bedelli sermaye artırımı yapmamış kendi yağıyla kavrulmaya çalışan küçük fakat büyüme hissesine örnektir.
Gentaş 12 aylık yeni zirvesi 10,25 Cuma kapanış 9,77 mantıklı olan yükselişin devam etmesidir ytd.
Bugünde işlem hacmi iyiydi ters bir durum olmazsa tren kalkmıştır mola yeri 15 nolu gar.dalgalanmalar olacaktır inişler çıkışlar hissede. XU100 ne yaptığının bir önemi yok Gentaş kısmet diyelim ytd.
Yabancılar beğeniyor Gentaş kaynak İş yatırım.Mal toplu en büyük pay İş tabi yabancı payı artıyor o da ayrı konu.
Her forumda muhakkak 1 tane numune olur yazıma sataşma olursa ağzının payını alır o kadar net anlayana.
genel teknik görünüm
https://x.com/borsauzayi/status/1765...LSZGcoeVg&s=09
Kötü kapattık seansı Gentaş fakat pozitifim inişler çıkışlar dalgalanmalar olacaktır.
Kar satışı yapmam tek lot satmam büyük hareketi sabırla beklemeye devam ytd.
Ellerinin ayarı yok bu kadar düşüş beklemiyordum.
Yazacak bir şey yok seansı kırmızı kapatmaması iyi Gentaş.
Gentaş halka borsaya açılma tarihi 02,02,1990 kuruluş tarihi 17,11,1972
XU100 çoğu hisseden kıdemli hisse gentaş.
Gentas F/K 8,32 seansı iyi kapattı.
SON DAKİKA | Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü durağandan pozitife*çevirdi.
Zayıf kapattı seansı Gentaş cuma günü belki yarın XU100 olumlu olacaktır Fitch den dolayı fakat gentaş küçük hisse yarın ne yapar emin değilim mantıklı olan yükseliş yönünde seansı kapatmasıdır ytd.
Hissede sıkıntı yok o da ayrı konu ytd.
Yanlış hesaplamadıysam maliyetimi 9,11 çektim Gentaş neyse diğerlerinde cephane çok umarım alım fırsatı vermeden rallisine başlar kısmet diyelim ytd.
İyi kapattı seansı Gentaş yükseliş trendi devam ediyor ytd.
Gentaş bina dış cephe kaplama.gün gelir yıldız pazara terfi eder şuanda ana pazarda kriterlerini bilmiyorum nasıl terfi alıp yıldız pazara geçiyorlar o ayrı konu sonuç olarak trend yukarı.handikap risk küçük hisse ve patron olması insanlar çekinir ytd.
Aylık takas iyi durumda Gentaş diğer kısmı küçüklerdir satmışlar yabancı Citibank toplamış ayrıca toplam takas mal toplu istesinler rallinin kralını yaşarız gentaşta o da kısmet tabi önemli olan hissede olumsuzluk olmaması ytd.Kaynak İş cep.
Diğer forumlarda gentaş eleştiriler var 2 gün seansı primli kapatamıyor diye haklılar benimde dikkatimi çekti.
Bakalım yarın seansı nasıl kapatacak ?Tahminim yarın yükselişine devam etmesidir ayrıca kanal katlamayı 15 civarlarında yaparsa hedef 25 civarlarıdır uzunda.Dolar bazlı zirvesi 15 civarları röntgende öyle gözüküyor :)