Evet çok güzel söylemiş siniz ama Fenerbahçe maçında kaybederse yok 9 olur 7 olur 8 olur nasıl geri gelir görürsünüz risk tir tabii her şeye riski seven kaybeder de kazanır da aman unutmayan ki kaybetmek kolay kazanmak zordur herkes istediğini alır
Printable View
Evet çok güzel söylemiş siniz ama Fenerbahçe maçında kaybederse yok 9 olur 7 olur 8 olur nasıl geri gelir görürsünüz risk tir tabii her şeye riski seven kaybeder de kazanır da aman unutmayan ki kaybetmek kolay kazanmak zordur herkes istediğini alır
Karakartalın şampiyonluğu hayırlı olsun
Ya bu kayıt öğlede böylede 8.4 ı görecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kartalımız fb kalecisi gecemedi.
7-1 8-1 lik maç berabere bitti.
fb kalecisi mükemmel kurtarışlar yaptı.tebrik etmek lazım.
fb nin hafta içi kupa maçı yorgunu bjk nin ikinci yarı sonlarında üstüne geleceği belliydi.
takım kupa maçı yorgunluğunu son 15 -20 dakikada yorgunluk belirtileriyle bayağı zorlandı.
son dakikalarda golu diri oyuncusunun attığı güzel goolle beraberlik yaptı.
fb şansımı desek. abubekirin yüzde yüzlük 5-6 tane golünü kalecini kurtarışlarımı desek.
ayrıca raşitin kaçırdığı çok sayıda gollük pozisyonlarda kaleyi bulmadı.
kısaca kartalımız 2 puanı fb ye kaptırdı.
gs nin yenilmesiyle avanaj yakalacak diye bekliyordum.
şu anda bir avantaj yok.
daha çok maç var.ne olacağı belli değil.
fb nin bu maça kurtuluş savaşı gözüyle bakarak çıkacağı belliydi.
öyle yada böyle maç sonucu 1 puanı aldılar.
hakemde kötü maç yönetti. fb den atılacak oyuncular vardı .
çift sarı karrtan çıkacak oyuncular vardı.kart göstermedi çift sarıdan atılması gereken oyunculara kart göstermedi.
çift sarıdan kırmızı kartı çıkartmadı.
özellikle pelkas gustavo serdan bunların en ikisi çift sarıdan atılmalıydı.
sonuna kadar bu mücadele devam eder ortada 30 puan var.
daha çok maç var.kartal bence bu beraberlikle gs nin de yenilmesiyle fırsat tepti.
yenseydi biraz daha rahat olurdu.avantajlı koruyamadı.
hafta içi kupa maçı yorgunluğuna bağlıyorum ben bu sonucu.
öyle ayarlanmışki kupa maçı haftası takım net yorgundu.
fb maçı öncesine geldiği için kupa maçı 120 dakikalık maçtan dolayı kartalda son 15-20 dakikada bariz yorgunluk göründü.
fb ise zaten bildiğimiz gibi dışarıda iyi içerde kötü.
sevinsinler bakalım...
bjk gs fb arasında şampiyonluk yarışı devam edecek.
maç kazanmadan kağıt üstünde favori olanların hali ortada.
gs 4 yedi kendi sahasında.
fb 1 puan aldı.bjk 1 puan aldı 2 puan kaybetti.
bu iş böyledir.
iyi motivasyon.iyi hazırlanma .ciddiyet her maçta şart.
isim oynamıyor sahada .mücadele şart.
fb 1 alarak bende varım dedi.
tabi kendi sahasında karşı takımlarda fenerin defansif oyunuyla fenerden puan alabilirle.
bjk nin yorgunluğu fb değerlendirdi diyorum.
gitti 2 puan bence.
sonuna kadar devam eder bu şampiyonluk yarışı.
10 maç 30 puan var ortada.
hisselerde ise yeni anlaşmalar yapıldı.
kimsede avantaj sağlayamadığına görede .......ytd
Herkese geçmiş olsun diyecek hiç bir şey yok bakalım nereye kadar geri çekilcez zor işimiz hayırlısı diyelim
böyle bir günde sen bu hisseyi dik tuttun ya endeks ve hisselerin tabanına inat hem de beraberliğe rağmen sayın tahta yapıcı abimiz helal ve selam olsun sana yolun açık olsun...
Nevzat ben cikali cok oldu hisseden yalniz kalmis olsaydim hedefim 6 6,5 araligi idi. Orayida gordu zaten. Piiyasada bu sekildeyken daha dururmuydum zor derim. Zaten goturmemek icin on takla attilar. Yinede siz bilirsiniz. Para ve risk sizin.
Hayırlı geceler,
Yaklaşık 22 senedir piyasadayım spor hisseleriylede haşır neşirim. Açıkçası OGUZ24 isimli arkadaşın yorumlarına öfkelenip kendimi tutamayıp acizane birkaç şey yazmak istedim. Oğuz kardeşimiz biraz fazla karamsar fazlaca terste kaldığından yoğurdu üfleyerek yiyenlerden kanımca ama art niyetli olduğunu sanmıyorum.
Hissemize gelince, bugün ki duruşu güçlü ve mal toplayici nitelikteydi. Buna günlüğü tokatlama da diyebilirsiniz. Önce taban sonra tavan ve yatay kapanış. 10 iş günü maç yok maç yoksa çıpada yok. Silkelemek için mükemmel fırsat. Sampiyonluk icin daha 2 ay var yani hisseyle oynamak ve yukarı surmek icin yeterince vakit var.Hissedarların psikolojisine oynadıkları çok açık. Sizlere tek söyleyeceğim şey beklenti sürdüğü sürece çıkışın zigzaglı şekilde devam edecegidir. Hisselerde hedef fiyat yoktur beklentinin bittiği an vardır. O ana kadar Allah bol kazanç nasip etsin.
Operasyon gayet başarılı insanları güzel oyuna getiriyor lar nasıl olsa borsa çıkar Buda çıkacak yok öyle bir şey olmada sadece önemli olan elinizde kini sizden almak başka bir amaç yok bizler de bakarız yorum yaparız hepsi hikaye kolay gelsin
Neden aşağı bu
Kendince zamanı var,düştükçe alım fırsatı ,aslında speği ne düşünür bilemeyiz ama 10 üzeri atmadıkça buralardan mal kaptırır bence,ayın 4 ü kasımpaşa ile maçı var enyakın rakip gs hataya gidiyor 2 stoperi cezalı gs orada beraberlik bile alsa bjk kasımpaşayı geçtiği takdirde her şey lehine,ayrıca kasımpaşa sahibi bjk üyesi,taraftarı :) sabır eden için kartal yükseklere uçar inşallah.. tavsiye değil temenni :) ytd.
Durum vahim göz göre düşür bizlerde bekleriz hergün kaybetmeye mahkumuz arada bi artış tamam gidiyor maalesef yine hüsran bulaşmamak lazım kolay gelsin
UEFA'dan Beşiktaş'a ceza: Gelirlere el kondu
https://www.ulusal.com.tr/spor/uefa-...u-h279577.html
Diğer hisseler 2 gün taban yerken bjk o esnada yatırımcısını korudu. Bir de dolu tarafından bak yaw oğuz24 hocamYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noldu kimse yok
Erol.gitti hisse tavan
Demiştik. Bu oğuz24 kötü niyetli değil demiştim ya vazgeçtim. Oğuz durum vahim dedikçe hisse gidiyor. Edep yahu utanıpta yazmaz insan.
Birde bakmışızki gazeteler manşet atmış,sergen yalçın tarihe geçti :) bjk ya teknik drektör olarak geldiği ilk yılında süper lig,türkiye kupası,süper kupa olmak üzere 3 kupa kazandıran sergen tarihe geçti :) Olmaz olmaz diye bir şey yok hayatta :) hayırlısı neyse o olsun inşallah. yatırım tavsiyesi değildir,ytd.
Bugün Erol gitmese bu tavan gelir miydi?
Herkes bir şeyler söylüyor tabi kendilerini nasıl mutlu etmek veya olmak istyolarsa o yönde söyler kimse kimseye Al veya alma desende kendine göre ne yapmak isterse onu yapıyor he burda yazarsınız gerçekler öylemi değil insanları kandırmayın hayal dünyasına kapılmayın
Arkadaslar yillardir spor hisselerinde yazan olarak suan hisse hedef fiyatlarinida gecti. Mayinli bolgeye girdi. Buyuk ihtimal yakinda klasik spor hissesi ele verme baslayacak yada ky kalmadiysa ele verme oncesi once bir 8 tl ler sonrada 12.5 tl gorulebilir ama cok cok az bir ihtimal bu. Akil vermek gibi olmasin ama yerinizde olsam 6.5 tl uzeri durmazdim. Ha ky kalmadiysa devam da edebilir ama suan asiri riskli.
insanları kandıran biri varsa o da sensin oguz24. Şampiyonluğa giden hisseye girme dedin insanlara hisse 2 haftada 4.10 dan 6.93 oldu.. neyin peşindesin? Insanları başakşehir maçı öncesi sattirdin burada hisse p.tesi tavan yaptı eski mesajlarını kopyalatma bana buraya. Gerçekler öyle değil diyorsun ver whatsuptan hesap hareketlerimi göndereyim sana sonrada burada insanlardan özür dile !
Oğuz 24 Sen bunları yazarken hisse 3.80 lerden 6.93 geldi. Hâlâ utanmadan insanları kandırmaya çalışıyorsun burada. Sen takım şampiyonluğa giderken insanları korkutup mallarını sattirmaya çalıştın. Cümle alem görsün ibret alsın senin gibilerden!
Aynı buna benzer olay fener hissesinde yaşandı 13 tl den 54 tl ye giderken bir arkadaş yok şu satıyor bu satıyor alınmaz pahalı oldu vs vs,hep kafa bulandırdı.Takım şampiyonlukta çok şanslı pozisyonda,artı kupada finalde,bu saatten sonra şampiyon olursa ve kupayıda alırsa kaç dolarları görür onun hesabını iyi yapmak lazım,tabi değerlendirmeler yapılıyor 3 doları geçermi vs vs izleyip görürürz inşallah, yatırım tavsiyesi asla değil zarar oluşabilir. ytd.
Diyecek bir şey bulamıyorum sana ama kimse kimsenin demesiyle ne alır ne satar içimden geleni bildikleri mi yazıyoyorum madem cesur sun bu kadar sebep ol insanlar alım yapsın kazansınlar olmaz mı söyle fikrini sana herkese dua etsin bende halkım milletim adına özür dilerim gerçekten
Güncel durumlar/haberler
Dünyada ve ülkemizde artan koronavirüs vakaları, 30 binler geçildi
yasaklar tekrar tartışılıyor
ingiliz mutasyonun hızlı yayılması, ve çocuklarda bulaşıcı olması
Avrupada ve dünyada aşı savaşları
Dövizde ki hareketlilik devam ediyor
Şirketlerin döviz pozisyonları
TFF nin kuruluş yılı olan 1923 den itibaren ki şampiyonlukların verilmesi
Bir bjk li olarak, Fenerbahçe gibi biz de başvurup
1923 den sonra ki şampiyonluklarımızı ekletmeliyiz
kuşlu sitede 12numara diye bir site var, orda bu kobuya çok değiiliyor
belli ki bi haber gelebilir
Kanal İstanbul
Yatırım tavsiyesi değildir/içermez
Ne varsa süpürüyorlarmıdır nedir?kartal yükseklere uçacağa benziyor,şampiyonluk varsa işin ucunda uçmalıda, yatırım tavsiyesi değildir,zarar oluşabilir. ytd.
BENİM ALMASINLAR DİYE YAZDIĞIM MALI DA ALDILAR. demekki yolun bitmesine epey var.