ortak bende altiaydir burdayim,aynen dediğin gibi sürünüyoruz...
en kötü banka bile dipten yüzde 50 yükseldi,bu uyuz diplerde cebellesiyor...endeks bi düşerse vay halimize,en önden koşar bu
Printable View
şöyle bir ugradım eski azap tahtama.
çok ümitlerle yıllarca taşımıştım.
5.xx lerden toplamaya başlayıp birgün tepemin tasının atması ile 3.97 den 21.12.2017 satıp zararı hazmedip kaçmıştım.
şükür başka tahtalardan belki yüzlerce işlem yaparak 300 ~500 karlarla zararımın fazlasını çıkardım.
zararı çok büyük olmayan dostlara
bu tahtanın bir iki günde ciddi yükselişler yapmayacak cinsten sıkıntıları olduğunu görmeleri ve zararlarını not alıp başka stratejiler geliştirmelerini dilerim.
yüzlerce sayfa yazıldı iran sorunu yönetim sorunu , ülkenin tarım politikası bu işletmeyi çarçur etmeleri. bunlar değişmeden ciddi bir yükseliş olmayacağı bence ortada.
birde bu hisseyi emeklilik fonları ve yabancılar kötü sattılar diye hatırlıyorum. yada benim gibi gözü karartıp sattılar.
yukarıdaki durumların toplamıda ciddi spekülatörlerin gelmesine engel diye düşünüyorum.
bu tahtadan para kazana bilen herkezi tebrik ediyor. sabırla bekleyenlere kazançlı çıkmaları dileklerimle saygılar diliyorum.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden para kazanmayı geçtim az zararla çıkmayada razıyım ama malesef zarar büyük kol kesmekte çok geç kaldım bizi bu bu hale getiren yönetim yatırımcısına yalan söyliyerek hisse pazarladılar bizim gibi kerizleri yoldular nediyim kandın güvendik inandık suçumuz bu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakkında hayırlısı sen altı ayda az bir zarar veya belki kafa kafaya kurtulmuşsun biz beş senden fazladır buradayız zararı söyleyemiyorum bile bekleme maliyetini dolar altın enflasyon karşısında kıyaslayınca kafayı yiyorum sövmekten başka günaha girmekten başka birşey gelmiyor elden heryere yazdık cimer bimer neresi olursa ama nafile eski müdür amayarrak bide bize akıl veriyordu tweeterdan yumaklı desen sakalıda bıraktı işleri tıkırında malesef olan bize oldu
Burada edindiğim en büyük tecrübe dewlet hissesine güvenmicek bulaşmıcaksın
Şimdiki stratejim reis dolar bozun derse dolar almak hisse senedine yatırım yapın derse borsadan uzak durmak ama pahalı bir tecrübe oldu malesef
bazan tecrübe pahaliya patliyor ama strateji planın güzel tespit
bende endeks tekrar 90bine düşene kadar hic hisse piyasasina bulasmiycam
Sakallı müdür hiç ortalarda gözükmüyor?
Adam sakal bıraktı milletveli felan olurum diye şansına parti düşüş trendine girdi.
Bu gözler görecek bunların yaptığı pisliklerin tek tek ayyuka çıkmasını. Doymadılar ********ler.
hissenin son 1 aylık 1 hahtalık ve 3 günlük takasında iş yatırım cti döçe qnb emeklilik fonları da yüklü girmiş çıkmışlar .
çok takas yorumlayamam ama bir pislik olduğu ortada. grafiklerdeki yükseliş te bunu destekliyor. Sanki malı yine millete yüklemişler
hisseyi takip etmediğim için soruyorum.
son döneme ait
bir beklentisi var mı
bir hikayesi var mı
paylaşırsanız memnun olurum.
Şimdi neden bu ilgin diye soruyorsanız.
son 2 yılda zarar yazıp dönüp zararımı çıkartamadığım tek hisse. acaba bundanda o yazdığım 1100 tl mi çıkarıp na malup olabilirmiyim hevesim. en ufak ümit görürsem yüzlerce al sat ile onu bu hisseden çıkarmak.
tabiii çok teknik analizden anlamasamda
haftalık grafikte madc yukarı kesmek üzere.
rsı yukarı yönelmiş.
kısa vadeli ortalamalar yukarı kesmek üzere.
fiyat bolinger orta bandına bu gün değdi çekildi.
tabii günlükteki grafik ve piyasa genel durum ceseret kırıcı.
Maden davasından bir hareket gelmezmi acaba çok hareketsiz kaldı..
Bu şirkette yöneticilerin tamamı şutlanmadan hareket beklemek anlamsız ne teknik nede başka birşey bu hissede nafile bu yönetim olduğu müddetçe hepimize geçmiş olsun değil beşsene on senede beklesek nafile yazıklar olsun
Paramı pul etsen de satmayacağım bunu bilesin,ytd.
Ortak zaten yarıdan fazla zarar var zaten paramızı enflasyon döviz altın vs karşısında pul ettiler bu saatten sonra istesekte satamayız
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk al satımı yapıp domuzdan 1 kıl kopardım. kaldı 99 🤣
Ortak bu şirketi gübre üretimi yerine rehabilitasyon merkezi olarak kullansalar daha fazla para kazanırlar. Yatırımcı çok çetin sınavlara tabi tutuluyor. ilk alımlarını yapıp hemen akabinde zarar yazdıkça hırçınlaşıyor hırçınlaştıkça agresifleşiyor bu devreyi atlatan bizim gibiler nirvanaya ulaşıp rehabilite edilmiş oluyor. Bu devreyi atlatamayanlar küfür kıyamet terk ediyor burayı.
Zıpzıp kardeşimiz de son aşamaya geldi. :hi:
Bugünkü yükseliş aşağı yukarı bu aralar düşük kalmış her hissede oluyor ve günün en yükseğinden millete mal kakalamak için yapılan operasyonlardan biri.
süper yaklaşım. tebrikler.
https://i.hizliresim.com/jqVByj.png
Sende var mı acaba o beyin ben merak ediyorum
ortaklar ben yine geldim...bu tahta tam benlik yahu,sinir stres hic bişii birakmiyor. :)
5.66 dan aldigim dollarlari 5.73 den sattim
2.67 den sattigim bu uyuz hisseyi tekrar 2.62 den aldim.bu bi haftalik zaman zarfinda hem dollardan hemde bu kelepir hisseden kâr ettim...
Ne güzel demekki dolar ve altından ettiğin karları tekrar geri vericeksin [emoji16]
Malum bu vampir hisseye nekadar para verirsen ver doymuyor parayı iç etmekte bu şirketin üstüne yok
altin duruyor dostum.onu sonra vericem :)
Zaten şuanda en mantıklı yatırım altın
en mantıklısi sepet yapmak. hangisi giderse uzulmezsin.
biraz borsa biraz altin biraz doviz birazda mevduat
bunlardan duruma gore o anki mevcut yapiya gore azaltip cogaltilabilir. bu isler birazda sans isi
mesela bu hisseye beni ceken tek etmen ucuz olmasi
yillarin dibinde olusu...bir gün büyük bir fon yada ne biliyim buyuk bir para yada spek ;
ya bu terkedilmis kus ucmaz kervan gecmez hisseden biraz alayim hayrima derse belki nasipleniriz hayaliyle burdayim. yoksa tahtanin akıbeti belli,endeks yükselirken eslik etmez ama endeks düşerken en önden koşar...
ibb de yapılan operasyonlar tek tek çıkmaya başladı.
Bir devir kapanıyor çünkü nereye el atsan altından tonlarca pislik çıkıyor ve halk bunu görüyor artık.
Sıra sana da gelecek gübretaş. Yaptıklarınız çıkacak ortaya. Bu olay için 4 sene de beklemeyeceğiz erken seçim konuşmaya başlarız 5 6 aya.
https://odatv.com/imamoglu-korkunc-t...-08071923.html
Ben bu hisseyi alırken yönetimin fosfat yatırımını düşünerek anlattıkları vizyonları düşünerek aldım nereden bilebilirdikki başkalarına peşkeş çekmek için bizi kandırdıklarını
borsanın bir kuralı hiç ınutulmamalı..
hiçbir zaman aldıgını fiyatın altından ek alım yapmayın..
bu cok cidddi bir yatırımcı davranışı olmalı..
tersine alınan fiyatın uzerindeyse güvenle ek alım yapılabilir..
tabii ki her zaman değil ama yuzde 80-90 uygulanmalı ve maliyet dusurmek amacıyla alttan alıma gidilmemeli..
gubrf.deki yatırımlarımız surmekte..
7-10 haziran.daki 2.53 ve 2.56 maliyetli alımlarımızın uzerine bu öğl.sonra 2.58.den ek alım yaptık..
hisse sizi taşıyor ve altına gelmiyorsa maliyetinizin..
KORKMADAN ALIN..
dakka bir gol bir. ulan bi kerede biz alinca hemen düşme bea
yine hoşgeldin dedi spek.
2.52 desteği nin altinda kapatti. bu kapanis hos olmadi.en yakin desteği 2.28 de
Sn.FİLOZOF16 bu forumda yorumlarınızı seyrek yapıyor olsanız da verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. Ayrıca bir konu sormak isterim. Bu şirket için beklentiniz nedir? Şirket gelecek için ne vaad ediyor veya geleceği parlakmı? Bilgi verirseniz sevinirim.
Ortak bana sorsana bu şirket ne vadediyor diye
Ortak sana dışarıda birisi çıksa gelse yanına gübretaş nasıl bir firma diye sorsa soranı döversin :) Senin burada haklı olarak şirkete edeceğin küfürleri az çok tahmin ettiğim için ve senin ceza almanı istemediğim için sana sormayacağım. Zaten üç beş kişi kaldık burada bir kişi daha gitsin istemiyorum.
sn.cmpemre..öncelikle sunu soyleyeyim..
bu hisseyle olan gönul bağım 2000 yılı kasım ayına dayanır..
2000 tr.balonunda altın bazında 4kg.altın görüldü bist 100.de..
o rakam bugune uyarlandığında gram altın 260 lira olduguna göre..4 le carpın endeksin altın bazında 1040.000 olması gerekir..
oysa endeks 98000..
düşünün Turk halkına o yıl neler yapıldıgını..
neyse..o yıl tum cevrem borsa yönunde bana baskı yaparken..orası buyuk bir kumarhanedir diyerek girmedim borsaya ve 7-8 ay sonra cuzi bir parayla gubrf alarak adım attım..
temel olarak hissede ne olur ne biter bilemem..
ama ustatlarımdan Yiğit BULUT derdi ki..
hisse bazında bir şirket hangi fıyatlara geldiyse..gelecekte de o fiyatlara gelir..
bu acıdan faaliyet kolu,yaptıgı iş aynı olması nedeniyle hissenin tl bazında onumuzdeki 3 yıl içinde 8 e rahatlıkla ulasacağını düşünerek..
portfoyumuzun yuzde 5 lık kesimiyle buradan mal toplamaya calışıyoruz..
2.82.yı gecerse artırırız..4.leri gecerse daha da yerine koyarız..ağırlığını artırırız ki..4.lerin ustunde zaten buyume trendine girmişolur..
bir değerlendirmeye göre..
Turk borsasının onu onumuzdeki 3 yılda acık..bu tahtada cok geri kaldı..bu farkı kapatacaktır..
yeter kii.bacası tutsun..
syg..
[emoji16]ortak ben bile kendimi bukadar güzel anlatamazdım düşüncelerin için sağol
ortak bu hisse önü açık şirketin de önü açık bizim sıkıntımız yiyici takımı çok yorulan değerli yöneticilerimizin utanmadan refah payı almaları yalancı olmalaarı negmarda dönen dolapları ınuttum bile sakal bırakarak cebini doldurma ğeline düşmüş çakallar sürüsüyle karşı karşıyayız