ula hisse 1 ayda 2ye katladı uğrayanı edeni yok :)
Printable View
ula hisse 1 ayda 2ye katladı uğrayanı edeni yok :)
Hayirlisi ile 9.40 9.65 9.85 10.20 gozukurmu aceba.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allahın belası hisse geçen sene 7. 50 den aldım 9 u gördü 10.50 hedef koymuştum bekliyim dedim 4.2 den zor sattım şimdi 10 a dayanmış 3 gün taban yedi elimde patladı Allah belanı versin hisse gibi
Karar çıktı Öztürk gitti Tutuklama Kararı
Kaynak: http://www.memursite.com/2018/11/kar...tro-vangd.html
10. 64 ₺ görecektir, çanak orada tamamlanıyor, diye duyum aldım
Vestel_5000_2gb cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rakam verilmeye baslandiysa hisseden kac.
Bende oyle dusunuyorum ama bir taraftanda bakiyorum. Son 3 gundur bu rakamlardan aliyorlar. Aceba cep to cep mi yapiyorlar cozemedim. Eger oyle degilse bu rakamlardan mal toplamak nedir. Anlayadim.
Sizce nedir bu alimlar
Hacimi açığa satış yükseltiyor. Temkinli olun. Loss stoplarınızı yapın
çok yükseldi ama ky yok. geçmişe dayanarak tarihi zirvesini geçmiş hissenin ne yapacağı belli olmaz diyorum. çıldırabilir... tabi buradan almak cesaret meselesi ben hayatta almam :)
Eminmisiniz aciga satisla yukseldiginden. 10 ustu alimlar kabarik degil mi
Kademe atabilecek varmı?
Son 5 gunde benim gordugum 350 bin citibank ta artis 100 bin deuche de lot artisi var
Hacim çok yükseldi.Lakin hisse çok kıpırdamıyor.Sanki tek tek basamak çıkıyor.
Kademede görülen şu ki alışlar hiç inandırıcı değil, her kademede alıştan çok satış var. Hisseyi kendileri az alıp çok satarak yükseltiyorlar.
https://resmim.net/f/wCO4MQ.jpg
Teknik formasyonlara pek uymayarak, riskli bir yükseliş formasyonu yapıyor, KY açısından riskli bir formasyon izliyor...Elinde ICBCT hissesi olanların teknik olarak çok yakın takipte olmaları gerekir....
Cefaks gerçekten vefalı bir arkadaş. Bir çok hissede sürekli pasta paylaşır. Çok teşekkür ederim. Burada bir üstad daha vardı, ismini hatırlamıyorum. 4-5 ay önce hissenin hedeflerini vermişti. Sakın satmayın diye. Duramadık , bir ev parasını havaya savurduk. Bile bile lades olduk. İnşallah kendisi kazanmıştır. Ölü bir yılda en büyük getiriyi bu hisse yaptı. Yıl sonu hedefi yanlış hatırlamıyırsam 10.30 civarlarıydı. Herkese bol kazançlar. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hissenin speklerini spk tespit etmiş. Umarım yarın şelaleyi göstermezler.