nisan 2017 de 113 bin tl ye aldigim 2017 tiguan - led paket li sunrooflu araci ilk bakimina goturdum ve sok oldum..Sifiri 230 bin tl etiket vardi..
Printable View
nisan 2017 de 113 bin tl ye aldigim 2017 tiguan - led paket li sunrooflu araci ilk bakimina goturdum ve sok oldum..Sifiri 230 bin tl etiket vardi..
bu arada adamlar resmen dolarcilara bayram hediyesi verdi..
Geçen iş için Almanyaya gittim. Özendim e class kiraladım 2 haftalığı 750 euro. Sifir araba verdiler 100 km deydi epey de uzun yol yaptım kendimden geçtim kullanırken. Sonra pişman oldum çünkü burada bindiğim arabalardan tiksindim.
Dudu amcam imkan varken en güzeline binmek lazım golf dediğin buzdolabından hallice bir araç ona 180k bayılana kadar gereğini yap derim cari açığı biraz da sen şişir :)
Bu arada bir tanıdığım var Almanyada öğretmen 2014 A6 ya biniyor 3000 motor eskidi değiştireceğim diyor. Maaşı 3500 euro sıfır A6 30k euro üzüldüm halimize...
Super mario bayram öncesi yaptı yapacağını fed bırakıyor ecb başlıyor bizde faizin zararlarından bahsedelim daha
Bu sene 25 subat da 155 bine peugeot 3008 almıştım. Dün ugradım ufak bir iş için bayıye.
Aynı araca 210 bin çektiler. Daha 3,5 ay olmuş. :notr:
Ben de gecen yaz Toronto'da Jetta class reserve etmistim. Arac bulamadilar bir BMW 330 X drive verdiler. 14 seritli yolda 4 gun kullandim.
Bundan sonra yurtdisinda ust sinif araclar kiralayacagim.
Burada hic bir zaman satin almayacagim araclardan hevesimi hunharca alacagim.
Syg,
Hahaha bittim torontoda jetta class ayırtma seçeneği zaten web sitesi hatasıdır.
3 serisine öğrenciler, yeni mezun bekarlar filan biniyor bu arada. Bir de türkler :) Aile arabası 5 / e / a6 dan başlayıp gidiyor gerçekten yazık bize. Bir de en dandik golf bile 2000 motor aşağısı pek yok sen ne basarsan Alman 50 fazlasını basıyor 200 le sol şeritte selektör yedim vallahi yazık bize. Bizim otobanlar adamlarda köy yolları, otobanlarında clio bile 200 den aşağı gitmiyor uçak pisti gibi... vay bize vay...
Ağalar totonto muhabbetinize hayran kaldım. O köyde banka varsa faizler ne durumda acaba ? iyi oranlar varsa bizde kağnımızla geliriz.
Faiz haricinde ne varsa burada konuşuluyor. Domates, patatesten sonra şimdi de arabaya döndü muhabbet. Esatpaşa pazarına gidin. En ucuzlarını bulursunuz orada. Bu cevapla konunun uzamasına yardımcı olmamışımdır umarım.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende tayland da bir scoter kiraladım aylık 3000 baht 400 lira felan 20 baht 2.5 lirayada yakıtını koyarım valla banamısın demiyor ahahaa
Birazda dolar muhabbeti yapalim suan 4,73 pazartesi cikis devam ederse secime kadar bir posta daha artirim gelebilir 225bp daha istiyor gibi ..
Dolar 4.73 hain dolar seni.
İyi ki 4.50 den aldım 50 bin dolar.
Satarım 5 olunca
Sizde Hep Hain Diyorsunuz Sayın Ahme Ama Arkadan Alıyorsunuz :oleyo:
https://resmim.net/f/RU89Bz.png
Öncelikle herkese merhaba, foruma yeni katıldım. Burganda o/n 17,25. Ben de dün bu oranı aldım. 32 güne de 19 vermişlerdi pazarlıksız.
Faiz artirimi gelmez, gelmesi icin bir neden yok. Cikisin nedeni EURUSD nin ciddi sekilde dusmesi ve akabinde DXY nin sert sekilde yukari cikmasindan dolayi. Aslinda tepki cokta sert degil. Cunku EURUSD, TL ye gore daha cok kayip verdi. Bu tur durumlarda yapabileceginiz pek bir sey yok. Sansimiza ECB den bizim icin olumsuz bir karar cikmadi. Eger EURUSD yukari gitseydi dolar rahatlikla yeni zirveye dogru giderdi.
Kisaca hareket normal, dis kaynakli.
Garanti özelden gelen:
Garanti Faktoring Bono ihracı yapılacaktır.
Vade süresi 178 gün
Mevduat eşleniği % 20,35.
18/06/2018 Pazartesi günü saat 16:00 ya kadar talep toplanacaktır.
Tüm forumdaşların Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Başta sağlık ve huzurun olduğu bol kazançlı bir yıl olsun...
bir amerikan 112 bine 2.el bir RR'a bu fiyata binebiliyor
görünce bir of çekiyorum duvarlar yıkılır
https://i.hizliresim.com/r1VVEB.jpg
Bayramınızı kutlar.
Herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle.
Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu, özgür ve adil bir dünyada sağlık, mutluluk, huzur içinde ve biraz da reel tl faizli nice bayramlar yaşamak dileğiyle...
Syg,
Tüm forumdaslarin bayramını kutlarım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
google.com.tr'de hesap makinesi yazın, karşınıza hesap makinesi çıkacak. Parantez içi toplam değer 1,0129 yazın, sonra sol taraf en alt soldan sağa 3. tuş (x üzeri y) üzerine tıklayın ve 12 yazın, sonra = ve çıkan sonuçdan 1 rakamını çıkarın. 0.16626932649 sonucunu göreceksiniz.
^ üssü işareti yerine bazı makinelerde x üzeri y kullanılır.
İyi bayramlar arkadaşlar.
Nobel e en yakın ekonomistlerden biri ne demiş? İnşaat ve gurur duyma...
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ilmaz-2467521/
1600 tl maas ile evini gecindiren namuslu ve şerefli her baba bu ekonomiyi idare edebilir.abartmaya gerek yok
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnancı her ne olursa olsun, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyerek Ramazan Bayramımızı kutlarım.
O kadarda acımasız değiliz canım..
Benim gönlüm razı olmaz batmasınlar..
Benim gibi kirada olanlar nasiplenmesinmi bu işten ..
Ben Betoncu kardeşlerim için USD nakit bulundurmaya devam ediyorum. Zamanı geldiğinde kendilerine devir edeceğim nakit USD'leri.
Tabiiiii
Benim istediğim evi benim istediğim şartlarla vermeye eh birazda üzerine nazımı çekmeye razı olursa..
Son noktada sağlam bir ev hediyesi de almadan vallahi bırakmam :yahoo:
İnşallah tüm müteahhitler batar...hicbirine acımam..5 kat fiyatla ev satıp %5 bile düşmüyorlardi...
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn dostlar, İCBC faiz oranı iyi gibi, nasıl güvenilir bir banka mı? Şubeye gitmeden sadece internet üzerinden işlem yapmak istiyorum. Acaba para transfer etmek gerektiğinde İCBC den başka bankaya en fazla günlük ne kadar transfer hakkı oluyor? Tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirse
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.