Hayırlı haftalar bol kazançlar Allah hidayet versin patronlara her gün yüzde 10 10 çıksın hissemiz .. Biz isteyelim gerisi Allahın takdiri..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayırlı haftalar bol kazançlar Allah hidayet versin patronlara her gün yüzde 10 10 çıksın hissemiz .. Biz isteyelim gerisi Allahın takdiri..
Takasa baktım en pahalı ben almışım bugün :)))))
Üstadım ben meydandayım ekşi yemedim karnım ağrımaz versin verdiği kadar versin ne kadar kızarsa kızsın kızdıkça versin...
bilanço tahminlerinizi alalım ortaklar,benim beklentim 20-22 civarı...ytd
Zarar açıklar diye düşünüyorum...4_6 civarı...ytd...!!!
Kar konusunda ben de hiç iyimser değilim, hani satışları iyi olsa bile binbir kalemle eritirler o karları, hissenin performansından beli ediyor kendini.
Açıkçası şirket yönetimine güvenimi kaybettim, yoksa mevcut 3, çeyreğe göre bile bu fiyatlara düşmemesi gerekirdi.
12 aylık bilançoda zarar geleceği düşünmüyorum. Kar gelecektir. Tahminim 20 üstü bir kar.
Geçen yıl son çeyrek satışlar yıl ortalamasının biraz üstünde gelmişti bu yıl zor bir son çeyrek geçirdik 80 90 bin son 3 ay satış olsa 40 milyon net kar olasıdır 35 40 milyon arası nötr 40 üstü pozitif 35 altı yıllık net kar negatif olur.. Şu an ki fk kendini korur borçsuz olduğundan firma dd ne bakmak gerekir en az yüzde 30 ucuz ona göre. İşin patron tarafı önemli tabi onlar bu fiyattan rahatsız olana kadar şu an en iyisi bu... Allah onları hidayet bizi zengin etsin inşallah.
Yoksa bu senette kimse yokta ondan mı hareket etmiyor...boş kayık misali dalgaya göre hareket ediyor...[emoji848][emoji848]ytd...(kimse tahmin bile yapmıyor..)
Süpriz beygir bu üstad. Gelirse parayı alırsın😂😀😀
Bist yüzde 2 yukarda. Kutpo can çekişiyor. Kimse dokunmuyor hisseye. Sanırım bunun mezarı kazılmış gömecekler. İmam bekleniyor
Uşak seramikteki hareket dahi Kutpo’ya hareket ettiremedi ya bu ortamda sözün bittiği yer. Dağılın arkadaşlar😂😂😂
İmam geldi, gömün ..... 😂😂😂😂
40 milyon net kar gelsin de o zaman gömün değil görün diyorum....diyojene sormuşlar elinde fener ne arıyorsun ucuz hisse arıyorum demiş 104 500 üstünde kapatsak durum bu olur inşallah
Diyojen değil topraktan büyük İskender çıksa gelse bu kutpo’ya dokunmadan geçer gider😂😂😂😂
Üstad, kutpo bir gün bu fiyatın bir kaç katı olduğun da yapacağım esprileri bekle 😂😂😂
104500 üstünde kapatamıyoruz soru işareti... bu iki oluyor aşağı dönerse bist, kutpo önden mi atlar yoksa kendinden beklenmiyeni mi..
O faiz geliri değil kur geliri olsa gerek bu sefer ordan azcık eksi yazacak eğer doları 6 ya türev de satmadıysa
9 aylıkta 5 milyon faiz geliri görüyorum nakit akış tablosunda o da olsun 7 milyon yani 2 milyon son çeyrek kar. Fazlası olmaz bence o da 20 milyon döviz fazlası var 2 milyon kur zararına gidiyor .. 40 milyon net kar iyidir iyi inşallah üstünde gelir..
33 milyon üzerine 6 milyon faiz 4 milyon Faliyet karı yazsa işler degisir
bu kağıdın karın ağrısı nedir 2sene önce 7.50 lerde idi ne günlerdi hey gidi heyyy kutpo yine yeniden seninleyim
Üç Aylık takasda 5 lerden malı veren oyak mış 422 bin lotla.. onunda 80 bin lotu kalmış acaba fon mu patron mu burdan işlem yapan.. Son hafta kocası yatırım finansman 85 bin verdi malum burda hissettik :))) alımlar bölünmüş.. Sadece 3 aylık takasda citi 200 bin lot almış 5 lerden en fazla alan o ama bıyıklı yabancı mı bilinmez... Bilanço 40 45 arası gelirse bişeyler değişebilir
%900 bedelsiz potansiyeli var fiyata bakarsak yüzde 200 max yapar bence eğer yaparsa tabi..
Bizi etkileyen tüketim eğilimleri porselene harcama hevesi tabiki azaldı ekonomik şartlar malum.. Kur etkisiyle ihracat artmışsa denge sağlanabilir... Cari oran 2.50 daha ne olsun..
İhracata önem verilirse bişeyler olur.
Şirketin eksiği patron darbesi ve yeni bir hikaye
Yaklaşık 2,5 yıldır süren satış baskısının mutlaka bir nedeni olmak zorunda. Bu süre içinde şirketin bilançolarında çok negatif bir durum olmadığı düşünüldüğünde bu baskının bilinçli yapıldığı su götürmez. Bu süre içerisinde mutlaka mal toplanmaya çalışıldı. Alamadıkları belki bir iki paket mal ky da var. Onu alamayacaklarına ikna olmuş olmaları gerekiyor. Fakat sonuna kadar bunu almak için zorluyorlar gibi geliyor bana. Bistteki son yükselişte dahi baskıyı bırakmadılar. Bu durumun kendilerinede bir maliyeti var fakat onlar bu maliyetin karşılığını alacaklarından emininler. Merak konusu bu operasyonu bilanço ile mi yoksa başka bir haber ile mi yapacakları. Kesin olan bunu yapacakları. Ytd
Malı vernde alanda kendisi. Arada dökülenleri topluyor.
Bizde bu sans
Kutpo da bu inat
Patronda bu vicdan varken...
Bilanco super gelse o gunler bistin sert satisina gelir gine aglasiriz burada..
Not; sat ma ya ca gim nokta
İnadını yeriz onun versin daha ne kadar basacaksa burdayız
bilançoya 1 ay kala normalde az yada çok hareket eden hisse 9 aylığa hiçbir hazırlık yapmadı ve bilanço sonrası çöktü halbuki kötü bir bilanço değildi 12 aylık içinde aynı tepkisizlikte demek ki yine aynı boku yiyecekler bu çöküş nereye gider bilemiyorum ama tek bildiğim bu şirkette içinden çıkamadıkları bi bok varrrrr.....diye düşünüyorum.ytd
Borsada gördüğü işlem rakamı kendilerine göre iyi, dolayısıyla yükseltme gibi bir dertleri yok, şirket değeri çok önemli değil...ytd...!!!
Arkadasim bilanco okuyabilen her yatirimci. KUTPO nun bistteki en saglam mali yapidaki sirketlerden birisi oldugunda hemfikir...
Kutpo sorun sirketin kurumsal olmayisi..ama kurumsal gibiymis gibi gozukmeye calismasi...yaptigi isle degil de yatirimcisini nasil daha cok yolarim vizyonsuzlugunda...