9.96 üstü kapanış yapması teknik olarak yeterliydi işlem hacmi haftalık olarak 2 yıldan fazla süredir bu kadar olmamış.. Hayırlısı inşallah... Bol kazançlar Allah mahçup etmesin inşallah
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
temettü yatmamış gorunuyor hala .. sizde de oyle mi ?
Temettüye girmeyenleri cezalandırıyorlar bugün..! :yes:
Temettuyu almak icin gecen cuma gunu kapanista hisseyi elde tutmak mi gerekiyordu?
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Bugün philip kapital tek başına yükselişi engelliyor 150 bin lot satışda
istediği kadar engellesin, suan imkbde fiyat dengeleme dönemi.. kısaca enflasyon rallisi denilebilir. bu ıkı uc aylık surecte hangı kagıt olursa olsun satan pısman olacaktır.
BIZIM de bunlardan bırı .. fıyatı sadece 2 dolar bile değil .. arz sırasında 1 hisse 16-18 dolardı.. daha gideceği çok yol var ..
aylık eliot sayabilen varsa bi göz atsın .. suan 3.3 de gibiyiz.. daha 3 yükselişi bitecek, son olarak da 5 tepesi var..
11,70 - 12,50 arası bir yerde bir durup yeni finansalları bekleyecektir..
gelecek yıl karı hisse başına dagıtabilir temettü kararı 25 kuruş ve üzeri bir rakam gelmeli.. hiç yoktan iyidir . bu süre zarfında eğer seç marketi 1500- 2000 li rakamlara yaklaştırırlarsa 2020 sonrası güzel temettüler dağıtacaktır..
200 bin oldu philip satışı yabancı da alıyor ama philip kimin malı ne alaka 200 bin satış??
[QUOTE=sertol;3940261]200 bin oldu philip satışı yabancı da alıyor ama philip kimin malı ne alaka 200 bin satış??
Geçen hafta 167 bin lot almış. Onları sattı herhalde.
Bundan sonrası için başka öngörüsü olan var mı?
13 14 arası beklentim var oraya gelirse karar vereceğim kendi şahsıma..
Yabancı 6'dan,7'den, 8'den sattıklarını 11'den yerine koyuyor galiba. Yüzde otuzdan on ikiye düştüler. Anlaşılır gibi değil. O kadar hacime, gürültüye rağmen Ünlü'nün malı çakılı kaldı. Ne fırıldaktır anlayana aşk olsun.
Temettü alan varmı. Benim yatmamış.
pes ettirdiler yabancıya .. adamların tum parası hiç oldu halka arzdan bu yana. bir daha ülkere ve türevlerine bulaşmazlar.
16-18 dolardan halka arza giren yabancının suan parası 2 dolar etmiyor.. bu tam olarak su demek , ana parasını %85-90 kaybetti demek.
batık yunanistan hisselerinde bile bu kadar olmadı :)
Benim temettü de yatmamış allah allah..
https://pasteboard.co/IJFqEr7.png
nereye koşuyor diye soruyorsanız ahanda buraya .. link
Bugün de garanti çıktı sahneye 220 bin satışta her gün bir kahramanı sünnet ediyor bizim :))
Geç kalmıştı zaten.. Bu yüzdeler artışlar az bile... Agresifleşip arayı hızla kapatması lazım...
Halka açıklık oranı %33... Unlü deki kemikleşmiş malı sayma... O zaman bu oran %22 ye düşüyor.. Dolayısıyla dolaşımda fazla lot bulunmuyor..
Var bir şeyler hadi hayırlısı sonu güzel olur inşallah
temettü hesaba geçmiş ogleden sonra .. vay be bu hisseden bunu da mı gorecektık yıllar sonra :)
Ben harcadım bile temettümü :)))) bugün çok ilginç takas var 360 bin garan sattı acayip şeyler yaklaşıyor
temettüleri alınca herkes bi susstu nedense :D
Evet, temettü aldık; artık velinimetimiz oldu, hakkında konuşamıyoruz. Bugün bir ara 10,66'ya kadar basmış. Fakat o noktada fazla bekletmemiş.
bilanco acıklandıktan sonra yabancılar deli gibi alım yapmıs .. 28.11.2019 tarihinde yabancı oranı tarihi dip %12 ye kadar düşmüş..sene başında %24 civarındaymış ki bu oran bile oncekı yıllara kıyasla dusuk rakamlardı..
yabancı temettüyü ve kar rakamlarını görünce deli gibi alıma girmiş..
yukselısın kalıcı olması bu yuzden olabilir..
https://www.yatirimkredi.com/bizim-yabanci-takas-orani
Narkoz evresindeyiz uyuşturdular operasyona hazırlık :))
iyi o zaman , gorunen o ki herkes memnun fiyatların bu seviyelerde olmasından ..
yabancıların girişi devam ederse 14 tl seviyelerine bir ralli olması kaçınılmaz.. finansallar iyileşerek devam ederse sonraki hedef 21 tl olacaktır.. bakalım neler olur ..
Philip cap malları bitmek üzere bakalım emeklilik fonları satışa başlar mı tekrar.. Ben kaça satmalıyım ona odaklandım :))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben, bim migros şok la kıyaslıyorum yüzde 20 potansiyel görüyorum ama 2012 9 aylık aynı karda fiyat 20 lerde.. Hala kararsızım bir an önce 13 14 yapsın bir bakalım inşallah
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.