https://www.ensonhaber.com/gurbetcil...ullaniyor.html
Printable View
Yazacak kelime bulamıyorum. Ormanda.bagirasim geliyor. Benim bir abim var adam birde okumuş doktor kendisi. prensibi şudur kimse kazanmasin kendide kazanmasa olur. Kazan kazandirdegilmi tek başına kazanma hissi nasıl bir ruh hali anlamıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. Zira kafayı üşüttüm.
40 yaşındayım çevresine kazandıran elemanının hakkını fazlasıyla veren , cömert insanların işinin ters gittiğine şahit olmadım.
Senin hisse gibi..... Lanet şey...... Otel satışı yalan oldu o belli de şu arsalardan da bir şey çıkmayacak belli....... Şimdi turizme göre bilanço bekle de aldığın maliyetine gelince sat , çık..... 1 yıldan fazla kağıdı taşıdığın yanına kâr kalsın..... Eğer hile yapiliyorsa cehennemin dibini boylayin patronlar..... YTD....
Piyasa şartları otel satılır satılmaz o AP ayrı . Ama 89 dan bedeli de en azından biraz para ayırıp 89 altına aliciyim deseydi güzel olurdu. Ben olsam öyle yapardım.yatirim tavsiyesi değildir.
Bugün kademeleri izleyenler de görmüştür ki hisse tamamen karaktersiz patron ve adamlarının elindedir.Tüm kademeler onların emirleri ile düzenlenmişti.Otel arsa hepsi hikaye.Hissenin çoğunluğunu elinde tuttuğu için tahtaya başkası yaklaşamaz ve yaklaşmaya çalışanın da eline verirler.Yani ağanın canı ne zaman isterse bu hisse o zaman hareketlenir.Teknik destek direnç bakmanın bir anlamı kalmıyor.Şu olursa şu fiyat olur lafları boşa çıkıyor.Bakarsın 0.67 boylamışız bakmışsınız 0,85 olmuş.Ytd
Bu may hep aynıydı ki, sanki yeni böyle olmuş gibi niye şaşırıyorsunuz.Siz kâğıtlarınızı alırken de bu adamın böyle olduğunu defalarca yazmıştım.(Cümlede hiç küfür kullanmadım)
Ben kullanayim sen zahmet etme, sisko sulalenin uzerinden turkhava yollari gecsin
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu endekste bari adam ol PATRONİÇE.O gedikten işlem yapan seni........
Atayburak o istedigi gibi siritsin, belki cok benim gibi adam geldi gecti burdan sonucta siz eskisiz daha iyi bilirsiniz, 1.50den saticam INSALLAH o istedigi kadar 73 74 yapsin dursun, sende canli sahiti olacak sin:))) yoksa sende siritionmu bunu okurken=)))) latife yapiorm kardesim saygilar...
Özel SEKRETERİ ya da Özel Kalem müdürü yakalandı ya iş üstünde HİLELİ İŞLEM YAPMAKTAN.........
ne oldu
2 yıl güya işlem yasağı getirdiler............
ONLARDA MÜDÜR BİTMEZ......
YAKALANAN KİME ÇALIŞIYOR??????
HANGİ HİSSEDE İŞLEM YAPIYOR????
KİM ADINA ???
KİMİ SÖVÜŞLÜYOR????
ŞİMDİ GÖREVDE İŞ BAŞINDA KİM VAR ????????
ŞİRKET ADINA SOYGUNU KİM DEVAM ETTİRİYOR ????????
GEDİK ÜZERİNDEN OPERASYONU ....
PATRON MU ??
OĞLUMU ??
SEKRETERİ Mİ ??
ÖZEL YA DA TÜZEL MÜDÜRLERİMİ ???
KİMMMMMMMMMMMM
BU SOYGUN VE TALAN DÜZENİNİ KURUP İLGİLENMEYEN
SPK
BİST
BDDK
YATIRIMCI BEKLİYORLAR
PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...........
ey CUMHURİYET SAVCILARI
açık açık soygun var...........talan varrrr...........yalan var..........
bu suç duyurusudur.
Sisko bugunde anneni es gecmiorm!! Mallanmaya devam ederek bunu tasdikliyorum y. T. D
selamlar.. nasıl bir hissedir bu? alsak üzerine çöreklensek o da bize çöreklenirmi?
Hocam rulet oynamayı seviyorsan gel.Burası tam kumar masasına döndü.Patronun keyfini beklerim, kademelere bakmam teknik felan uğraşmam diyorsan gel.Ama gelmeden önce geçmiş yorumları iyice bir oku.Hissemiz tamamen patronun elinde ,kakaladı Ky ye hisseyi taşıtıyor.Faize yatırmış parayı ve arasıra 6 kademe yaparak güzel parayı yiyor.Sen iyice düşün.
Ne desek bos kardesim, adam bana coreklendi... Bende sulalesine gozu diktim...
Bi hareket yapacak gibi sanki banami oyle gelio yoksa y. T. D
[QUOTE=pablo27;3574765]Bi hareket yapacak gibi sanki banami oyle gelio yoksa y. T. D
Ne diyelim ****ye ,,sağ gösterip sol vurmaya alışkın.0.74 de alıp veriyor kendi kendine.Umudum yok çünkü internet yorumlarında şu şunu kesti buraya geldi gibi umut dolu sözler yazılıyor.Bizim karaktersiz bu ortamlarda ele bırakmayı çok sever..Tekniği de taktiği de kendi adamaları ayarlıyor.Patron harici kimse ne olacağını bilemez..ytd.
Hareket yapacak biraz sert davranır desem yanlış olmaz
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atayburak ve digerleri bana kizacak ama icimde bir his bu sisko gaza basacak diyor!!! Yatirim tavsiyesi degildir ha aman!!!
Bugünn para girisi listesinde ustlerdeyiz. Yarin cikisinda ustlerde olmayiz insallah. En son hareketinde Gedik 2 milyon civari net alip ertesi gün net 2 milyon satmisti. Bu tahtada 2 gun ust uste sevinmek nasip olmuyor ve her defasinda satmadigimiza pisman ediyor. Hayirlisi. Bakalim makus talihimiz degisecek mi?
Yatırım tavsiyesi değildir
Bankalar ve endeks inmeye devap ederse bizim PATRONİÇE diğer kağıtlardan vurgunlarıyla avaneleriyle hareket çekebilir. Ah ulan PATRONİÇE.Adam değilsinnnnn........YTD
Persembe yi cumaya baglayan gece a... S... Sisko!!!
https://invst.ly/b6kcy
şıkışmaya başladı bizim şişkolar bir tavan veya taban yakışır..:wave:
yukarı gitme olasılıgı daha fazla:yes:
ekonomik olarak en iyi göstergeler turizimde turist sayısına bakınca ayrıca hisse sahibinin ne düşündügü de önemli..?
Sayın sulzer bugün şimdilik beklemede 400k hacim var.Bu karaktersiz ve adamaları teknik ile çok güzel oynuyorlar.Kuşlu sitede halen birileri pazarlamaya çalışıyor ki çoğunluğu sallama tipler. Ky yi dökmeden gitmeyeceğini düşünüyorum.Önce ky yi döker sonra yeni taşıyıcı amele bulmak için yukarı atar.0.82 ye kadar hacimli çımadan birşey olmaz.Teknik çok önemlidir ama bu tip patron hisselerinde adam istediği tekniği uyduruyor zaten Ytd..
Geçen seneki 1.5 hareketinde 1.3 den ayrılmayı başardım ama 1.09 hareketinde bile bile tongaya düştüm.O zaman yaptıkları haberi bende olumlu algıladım ama karaktersizler verdi ele.Yani bunlar bu işte profosyenel.Olumlu düşünmek için eldekileri sıralar mutlu oluruz ama çakal patron en büyük olumsuzluk.Benim olumsuz düşünmemin sebebi çok fazla ky var ortalıkta.Bu faiz ortamında bizim çakal her türlü faydalanır.Bakalım gelecek hafta ne film çevirecekler,geçen aydaki gibi 0.77 den sat alttan 0.71 topla hareketine devam mı yoksa 0.84 e gidecek mi?Bizimkisi 0.76-77 de durmaz.Ytd.
işlem hacminin daralması şişkolarda düşünüyorlar sanırım ne yapacaklarına ..? toplantı halindeler:kahkah:
araya cuma saati girecek 2.seans bakarız bol şanslar:wave:
Gidecek gidecek de çok fazla ky var.... Hepimiz yüklenmişiz hisseyi.... Bu yüzden bakalım ne zaman biz pes edecegiz çıkacağız da bu puştlar bunu götürecek..... otel satışı falan artık bu sene hikaye.... Maliyete gelmesi de gelecek bilançoya kaldı.... Yoksa grafik teknik falan bunlara işlemez.... Kanlari mı bozuk acaba bunların..... YTD....
Daha çok sıkarlar gibi yıl sonu bilançoya kadar... Ondan sonra kademeli olarak milletin maliyetlere gelene kadar bıktırmaya devam. Sonra Maliyetine gelen de kaçar gider. Seneye de müşteri bulurlarsa ancak satarlar oteli. O zamanda biz olmayacağız galiba kâğıtta.... Bir portföy yönetici arkadaşım zamanında otel hikâye de İstanbul'daki arsalardan bir cacık olursa olur demişti.... Şuana kadar hiçbir cacık olduğu yok.... Mecbur bekleyeceğiz...daha çok sıkışma bekleriz... YTD......
Bu yıl paket turla 4,5 milyon Rus turistin gelmesi bekleniyor,,,,,,,,,,,,,,,,,https://www.turizmguncel.com/
RUSLAR en fazla AKDENİZ tercihli......ANTALTA.....CLUB ZİGANA.........rus trist dolu....
ALAÇATI...........................Son yılların en gözde tatil adreslerinden biri Alaçatı. Her yıl özellikle yaz döneminde oluk oluk insanı kendine çekiyor...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,https://www.sabah.com.tr/turizm/2019...ti-sezonu-acti
http://www.tek-artinsaat.com/insaat................bu kadar inşaaat sonrası nasıl zarar yazıyorsun hayrett ......
http://www.tvem.com.tr/...........ht...gazete.com.tr/
her bok var ama para yani kar yok..............yersen..........
tüm bunlar kadar değerde vurgunu bana göre yıllardır BORSADA yapılan kata külle işlerle ..........vuran......... patron var desem abartmış olur muyum ????????????
tüm trizmciler ALTIN YIL tabirini kullanarak dolulukta % 80 leri geçtik diyorlar.............
altın yumurtlayan sektörün borsa kağıdı......selpak mendil değerinde.............
neden ??????
kendi şirket elemanları diz boyu hissede işlem yapmaktalar da ondan YAKALANIYORLAR ama sonuç hep aynı..........
yalan,
dolan,
spekülatif haberler,
gruplar,
vur garibana............
niye yükseltsin ki ???????