Gayet güzel kapanış ..Ort üstü kapanış gayet güzel ..Brüt cezası hacimi de azaltır gereksiz çer çöp işlem olmaz ..
Printable View
Gayet güzel kapanış ..Ort üstü kapanış gayet güzel ..Brüt cezası hacimi de azaltır gereksiz çer çöp işlem olmaz ..
maşallah, yazmamız bile uğurlu geldi..:he:
1 aydır yazan yok sanki yeterince dökmüş gibi. Yükseliş için hazır
Ambaşajda gitmeyen fk/dd en düşük kim kaldı bilin bakalım
BANTAŞ
Ciro ve faaliyet karı çok iyi artmış..net karı hiç etmişler..genel olarak bilanço iyi ama piyasa nasıl algılar görecegiz..
şu bilançonun hakkı %5 eksi değil spek....iyi bir gün olacağını düşünüyorum....
MERHABA
MERAK ETTİĞİM BİR KAÇ SORU VAR
AYDINLATAN OLURSA SEVİNİRİM
KISALTMA KULLANARAK YAZACAĞIM RAKAMLAR EN SON GELEN BİLANÇO RAKAMLARIDIR
SERMAYE:35 (İLK NOKTADAN SONRAKİ SIFIRLARI YAZMIYORUM)
ÖZSERMAYE:71
KISA VE UZUN VADELİ FİNANASAL BORÇ:119+111: 230
NAKİT:14
KISA VE UZUN VADELİ GENEL BORÇ: 317+158: 475
GENEL YÖNETİM GİDERLERİ 36
ESAS FAALİYET DIŞI FİNANASAL GİDERLER:-119
NET YABANCI PARA POZİSYONU: -109
GEÇMİŞ YIL KAR/ZARARI: -22
TİCARİ ALACAK:149
STOK:141
BORCA BAK KASADAKİ PARAYA BAK
KASADAKİ PARA GENEL YÖNETİM GİDERLERİNİ BİLE KARŞILAMIYOR
SİZCE BU HİSSE HANGİ PAZARDA OLMALI?
BİLGİM OLMADIĞI İÇİN SORUYORUM
CAHİLLİĞİME VERİN
NOT: BİLGİLERİN ALIDIĞI KAYNAK:https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=DURDO
keşke herşey bukadar basit olsa bilançosu iyi olan kötü olan hisse fiyatlansa...bizim borsamızda bu şekilde olmuyor....bu tarz sermayesi düşük hisselerde bilançonun önemi fazla değil..bilançosu iyi olan ama gitmeyen birçok hisse var.örnek asels naten vertu bntas gibi..tam tersine bilançosu berbat ama giden hissede çok...örnek pkent poltk ulusoy elektrik vs...ben genel olarak durdoda ihracat artışı ve ciro artışını beğendim...son çeyrek kur dalgalanmasından kaynaklı net kar düşük...bu devam etmez diye düşünüyorum...
500 milyon küsür ciro 1 milyon küsür kar 😀😀 komedi yani.ayıptır ayıp
cigerci bey öncelikle selam uzun zaman oldu görüşmeyeli
sizin gibi yatırımcılar olmasa bu şirket nasıl ayakta kalacak patronlar nasıl yurtdışı ziyaretine gidip sizin paranızı yiyecekler allah bizleri onların başından eksik etmesin sizin en azından malınız var sırtınız yere gelmez :bravo::bravo: bundan sonraki süreçte bol bol tahtayı desteklemenizi gönülden istiyorum nedeni açıklanan bilançoda zarar yazmasıdır şirketimiz sizlerin sayesinde ayakta kalmaktadır. ( otel masrafı, alışveriş , ovardalık vb )
sizler bizim baştacımızsınız
buradan veya özelden yazan insanlara teşekkür ederim.
sayın durdocu kullandığınız ifadeler içinde özellikle iki kelime çok hoşuma gitti: otel masrafı, ovardalık
ne de olsa her şakanın altında bir gerçek vardır.
bir şey daha öğrendim bu şirketin miniminnacık küççüçük ortaklarından olan hatta hisse payı o kadar düşük olduğu için ortaklar arasında adı bile geçmeyen Alican Duran, Karton ambalaj sanayicileri gibi bir derneğin de başkanıymış.(http://www.kasad.org.tr/baskan-mesaji/).
Adra götürürken büyük bir kısmını zaten satmıştım. kalanların pek önemi yok ama hesap verebilir olmak, inandırıcı olmak önemli tabi. ama bu önemi anlayacak olan kim? o ayrı mesele. belki SPK veya BİST anlatır onlara diyeceğim ama onların nereden haberi olacak?
evet soruma cevap alamadım bu kadar borcu olan ve kasasında çok çok az nakit olan bir hisse hangi pazarda işlem görmeli?
Eminiş pazarı uygun mu mesela?:yahoo:
bunlar gerçek değildir hayal kurdum sadece
bunları ciddiye almayın
sakın bu cümlelere güvenip de bu hisseye yatırım filan yapmayın ha
asla yatırım tavsiyesi filan değildir,
rüya veya sayıklama olarak kabul edin
o kadar
Ciğerci bu nasıl mantıktır nasıl hesaplama geçmişte başka forumlardada yazdıklarını bilirim tamamen kurgu hala bişey değişmemiş. Allah aşkına yani kottan atsınlar sirketi oldu olacak
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
140 milyonluk stok ,150 milyonluk kısa vadeli (3 ay) alacağı olduğunu düşünürsek neden emnis olamayacağınin cevabını bulmuş oluruz sanırım.
bugün aksiyon olur mu acaba...
biraz hayal kuralım,
ne dersiniz:party:
bir şirket düşünün
iki tane küçücük ortağı var
bu küçüçük ortaklardan birinin yatı var
zaten sosyal medyada boy gösteriyor
boğazda gezinti yaparak
küçüğün de küçüğü olan diğer ortak da
diğerine özenmiş olmalı ki
dün kendisine yelkenli bakmış
ama şirkette para yok
bilanço berbat
hayal bunlar tabi ki
kimse inanmasın:yahoo:
biraz kıpırda aslanım hadi bakalım..yaşıyorsan ses ver spek..
:)) mantıklı bişey yazmasını beklemeyin yat kat party purty
Normal bir sanayi şirketinde (mobilya, ilaç vs. gibi bir sektörde değilse) faaliyet giderlerinin ciroya oranı %22 olamaz. Üstelik ciro bir önceki seneye göre % 80 artmışken. Bu ve benzeri sektördeki hisselerde bu oran %10'un altındadır.
Detaya bakıldığında 62 milyon lira yurtdışı nakliye gideri gözüküyor bilançoda. Mesela her ne kadar yönetimi dürüst olmasa da Bakab (sektörü yakın olduğu için örnek verdim) daha fazla ihracat yapan bir şirket olmasına rağmen ihracat ve nakliye gideri 5 milyon lira. Bu şirket 62 milyon lirayı neye vermiş?
kur odaklı net kara bakanlar 2021 son çeyrek ciroda gördüklerinizi unutmayın
%8 ile ilk çeyrek kapanıyor. Net karı merak ediyoruz acaba kaç zarar yazdı:@ süpriz yapıp kar gelirmi dersiniz. hayal ürünleri bunlar. yatırım tavsiyesi içermez artı ciro kar marjı iyi yükseldi ilk çeyrek bir öd.sermaye kar ı gelirse piyasa karışır
bu hisse işlem görüyor mu görmüyor mu belli değil yoksa spek tatilde mi..:vk:
Part purty nerdesin üstad izle bak kattami veriyolar partiyi yattami :)Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin ne yaptığından çok yönetim kurulunun maaşları tartışılmış, eleştirilebilir tabi, sonuçta hiç maaş almamayı tercih eden birçok şirket sahibi var ancak şunu da eklemek lazım, yönetimde bulunanlar düzenli hisse alımı yapıyorlar, verilen maaşların bir kısmı hisse geri alımı olarak dönüyor.
Uzun vadeli olarak izlemedeyim, koşullar oluşursa biraz alabilirim.
Bizim muhtar sekreterin e aldirmya başlamış,bende niye kıçı başı ayrı oynuyor diyom:he:
2022 yıllı 1. çeyrek bilançosu ve faaliyet raporunu inceledim, gözümü kırpmadan biraz aldım, 2. çeyrek bilançosu daha da iyi olur diye düşünüyorum. Benim yatırımcı özeliklerimden bir tanesi de, daha pek kimsenin keşfetmediği ve primsiz tahtaları bulmaktır. Burada yazılı olarak kalsın tahtanın anlık fiyatı:20.24 TL. Yazdıklarım kesinlikle al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
tüm paydaşlara sesleniyorum elinde çok mal tutan bu tahtada hiç heveslenmesin yolumuz uzun olsada sen hamsi sin unutma.
Sayın Durdocu şirketin en zayıf yanı döviz borcuydu.son çeyrekteki çok büyük zararı görenler dövizin yeniden yükselişe geçeceğini düşündüğü için şirkete yaklaşmıyor. Döviz borcu ile ilgili bir gelişme olsa harika olur. Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuzularin sessizligi
*Duran Doğan'ın vergi dairesine sunduğu tabloda 2022 yılı 6 aylık dönem net karı 65.284.147 TL
2020 Öncesinde borsa yatay giderken güzel kazanndırmıştı.
4 Sene sonra yeniden almak nasip oldu bakalım.
Yeniden değerleme ile birlikte öz varlık değeri daha da yükselecek.
Kaliteli bir şirket olduğunu düşünüyorum.
Kimse de kalmamış.
O kadar deli dana hareket eden hisse varken, durdonun kredili işlem yasağı yemesi çok ilginç...tarihe not düşülsün diye yazıyorum...bazı şeyleri anlamak zor ne yazık ki....
Ytd
Dün ne olduda 52,90 bugün ne varda 46,00 şaka gibi kumar kağıdı olsa ancak bu kadar dalgalanma olurdu yazıklar olsun
40 milyon TL.lik geri alımına açıkladı, bugüne haber
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok spek hareketler yapıyor hacimsiz tahta. Bu kadar iyi bilançoya neden bu kadar az ilgi var. İlginin artmasını beklerdim doğrusu
Sabredeni zengin edecek hisse.
F/K 39 dan gelen kâr ile 6.5 e indi.
İnancım tam.
Kendime göre yüklü miktarda aldım ve bekliycem en az 3 yıl.
Bu hisse yatırımı değil değer yatırımı.
Spekulator güçlü.
Er geç farkedilecek .
Alcarda 30.lardan alıp 80 lerden sanmıştım.825 ler gitti galiba,bunda aynı hatayı yapmiycam.
Piyasada sadece 11.5 milyon lot var.
Su patentllerin onayı da gelsin bakalım, 45-55 arası konsolidasyon ( bekleme,dinlenme,toparlanma) elbet bitecek.
3 haneli rakamlar normal sayılacak, kimse yadirgayamayacak üç haneli fiyatları. Hatta daha da hızlanacak o fiyatlara gelince.
Tüm çevreme aldığımı ve bekleyeceğimi içim rahat bir şekilde söylüyorum.
Asla yatırım tavsiyesi değildir, kendi fikirlerimdir.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ciddi anlamda spekülatör kontrolünde olan bir hisse ... bu konuda alıcılar dikkatli olmalı uzun vadeli yatırımcı değilseniz eğer kısa vadeli oyuncuysanız anında düdüklüyor... Zaten hacimsiz tahta çok az lotla bile avlanıyorsunuz. Bilançosuna söyelenecek söz yok beklentisi olan bir hisse. Teknik olarak 44-45 seviyelerinde Fibo %61,8 desteği var onun da altına sarkarsa trend desteği 37'li fiyatlardan geçiyor. Gözü hala aşağıda. Malesef alt destekleri de görmemiz yüksek ihtimal. Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi görüşlerimdir.
Kimse yok mu..bu hisse de..