Orjinali 2. perde 3.sahne mi? Gavur işkültür yanlış mı çevirmiş.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Orjinali 2. perde 3.sahne mi? Gavur işkültür yanlış mı çevirmiş.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lütfen böyle yazmayalım, sonra çok ah da alabilirsiniz.
Yabancı bu işi bizimkilerden daha iyi biliyor.
https://i.postimg.cc/GpmjsPwz/R-1252.gif
Sarımsak 30 tl yi geçmis
''Bana öyle bir yalan söyle ki
Ömrüm boyunca sürsün gerçekliği. ''
Özdemir Asaf
Boşver dostum, bak iş bankasının çevirileri hakkında bilgi edindik. La gerçi bunlar filmlerin adını bile kafasına göre çeviriyor.
Bu arada bir kitabı orijinal dilinde okumak bambaşka bir zevktir .
Kişilik sahibi insanlar,forumdan kovulup,nick değiştirip,tekrar buralara gelip insanları rahatsız etmez diye düşünüyorum,ama belkide haksızımdır...:notr:
Yurtdisinda Tl sorth,dolar long olmak isteyenler fena carpildilar,halk dilinde batti,cuma gunu...
Dolar suan:5.361tl
Anladığım kadarıyla mevzu şu:
Yabancılar merkez bankasının sıkı para politikası izleme ihtimalini düşük gördü ve dolar long pozisyonu actılar. MB beklenmedik şekilde sıkı para politikasında ısrar edince yabancının tüm pozisyonları patladı sanırım.
MB ters köşe yaptı özetle.
Bunun gözü yine toprağa bakıyor. O kadar dedim Reha abiye, şu trolleri önce bi dinleyelim diye . Dinlemedi harcadı adamları. Ah ünsal ah bilemedik kıymetini.
Tanzim de dolar fiyatları iyice ucuzladı mallar bayatladı galiba...sabah tazesi gelince dolar yine pahalı olur mu
sabır diye yaklaşık 1 hafta önce söylemiştim.
önemli olan buralarda dökülmemek.
cds 440lara gelmiş.
dolar düşünce artık endişe etmeyin.
film başlar haftaya. :)
Sabaha 5.30 olsa da alsak artik. Bugün spread cok açıktı, almadik 5.47 den. Umarim secim oncesi guzel bir firsat verir...
naptiniz bu dolari boyle , en son pozisyonu komple bosaltirim dedigimde ;
dolari 5.44
euroyu 6.19
altini 231 den birakip gitmistim; dibine inmissiniz yine..:)
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, Türkiye'de yerleşik bankaların yurt dışında yerleşik bankalara likidite vermedikleri veya bu bankalar ile TL-yabancı para takas işlemi yapmadıkları, bu nedenlerle yurt dışı piyasalarda TL'nin faizinin çok yükseldiği yönündeki değerlendirmelerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Aydın Reuters'a yaptığı yazılı açıklamada, uluslararası piyasalarda swap işlemlerinde TL faiz oranlarının yükselmesinin ana nedeninin yurt dışı yatırımcıların döviz alımlarını yapmak için yeterli TL bulamamasından kaynaklandığını, TL'nin ucuz olduğunu ve hep öyle kalacağını düşünerek elinde olmayan TL ile hızlı bir şekilde ve yüksek miktarlarda döviz almaya kalkan yatırımcıların satın aldıkları döviz için TL bulamadıklarını söyledi
Aydın, açıklamada Türkiye'deki bankaların kendi aralarında ve uluslararası ilişkilerinde bankacılık düzenlemelerine, teammüllere ve ticari esaslara ve sözleşmelere uygun davrandığını söyledi..
dolar 5.35.. euro/usd 1.1260.. euro nasıl 6.12 oluyor..
investing 6.02 diğerleri 6.12 gösteriyor..
Seçim öncesi doların yükselmesine izin verilmeyeceği belliydi. 1 nisanda oyunu kazanmak daha kolaydı şimdi denenmesinin amacı ne ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Detaylarını hiç bilmiyorum...Belki de 1-2 gün içinde swap ve faiz kararlarını alacagını kestiremediler..Malum reis secim mitinglerinde...Önceki saldırıda reise faiz kararını aldırma 1-2 ay sürmüştü...Baya ikna etmeye calıştılar : D
Belki de onlar zafer kazancak secim sonrası farklı noktalara gidicek kur...
Bilmiyorum
MB bugün döviz depo ihalesi açtımı bir türlü öğrenemedik yahu. Sır anasını satayım
Elli yıllık sağ iktidarın faturası Ecevit'e kesildi o yetmedi adam krizin bütün cezasını çekti, kriz de ona patladı senelerce sefasini surdunuz, yetmedi bütün kurumsallık ayaklar altına alındı şimdi seçim olacak sağ iktidar gidecek sol parti gelince enkaz kalacak yine solcular yapmış olacak öyle mi hadi ordan!
Şu gerizekalıy cevap yazmayın adam sanıyor kendini gelip saçmalamaya devam ediyor
Aslında seçim öncesi doların artmasına izin verilmeyeceğine göre yabancılar için kaçış fırsatıydı neden kullanmayıp bu ilginç yollara saptılar.
Londra deyince hep A good year filmindeki aşağıdaki sahne aklıma gelir. Birde aynı işi ikinci kez deneyen çaylağın bir kaç dakikada mat edilmesi.
https://www.youtube.com/watch?v=vcdKGosBenY
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Libya açıklarında bizim tanker kaçırılmış. Kaçıranlar kesin Londra oyuncularıdır. Swapların gevşetilmesini talep ederler :)
Bi soru daha bugün algoritmalar neredeydi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi bu Londra ahalisi TL’ye ulaşmak için %1.000 faiz vermeye hazır, TL’ye ulaşmak için borsada hisse, bono piyasasında tahvil satıyor anladık.
Peki yarın öbür gün TL’ye ulaşmak için ellerindeki dövizleri satmayı düşünmezler mi? Bu durum gerçekleşirse kurların düşme ihtimali yok mu?
cds 454 olmuş
cumaya kadar 550e yaklaşır.
pazartesinden itibaren boom boom boom :)
Çıkmak için usd ye dönmek istiyorlarsa ama kurun patlamasından çekinip böyle bir hamle ön görürerek süreci tetiklemiş olamazlar mı? Bugün tüm gün düşük kura ulaşımları oldu hisse ve tahvil satıyorlar 3 gün daha böyle giderse boşaltmak için iyi fırsat değil mi?