ORACLE EXPORT REGULATIONS
http://www.oracle.com/us/products/ex...ns-345813.html
MICROSOFT EXPORT REGULATIONS
https://www.microsoft.com/en-us/exporting/overview.aspx
Printable View
ORACLE EXPORT REGULATIONS
http://www.oracle.com/us/products/ex...ns-345813.html
MICROSOFT EXPORT REGULATIONS
https://www.microsoft.com/en-us/exporting/overview.aspx
Türk’sen önce Türkçe yazmayı öğren.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kimseyi savunmuyorum tanımadığım insanı savunmamda söz konusu değil lakin ortada bir gerçek var. Ordumuz son 15 yılda çok büyük yaralar aldı maalesef. Haa öncesinde çok mu sağlamdık değildik fetö yani ABD yıllar önce hainleri sokmuştu o kuruma. Ama azınlık olan o grup orduda ne kadar Atatürkçü vatansever askere galip getirildi. Yani aslanları kedilere boğdurdular. Şimdi pirinçlin taşını ayıklamak istiyorlar ama çook zorlanıyorlar.
lan salaklık bende ne yidüğü belirsizleri mahtap alıyom,
özür,,kimse beni ciddiye alıpta cevab ta vermesin,çizği bozulmasın..
ben o kadar kolay bu işlerin olacağına ihtimal vermiyorum... önce natodan şey etmemiz lazım çünkü... sonrasına bakarız ...
Bunlar bir dostun mu düşmanın mı yapacağı işlerdir?Alıntı:
Kürtlere saldırması halinde Türkiyeyi ekonomik olarak mahfederiz diyen ABD,
Kürdistana giremezsiniz diye Türk subayının başına çuval geçiren ABD,
Suriye'de PKK'ya binlerce tır silah malzeme veren Cihatçıların boşalttığı topraklara PKK'yı yerleştiren ABD, FETÖ teröristini korumasına alan ABD...
90 larda AT ye çıkardık.Aranızda asker kökenli olanlar bilir.Birden GPS ler susardı.....Özellikle kanimassinin batısında.Ne tesadüf ABD malıydı.
Gerçek vatanseversen önce bunu çöz bakalım.
Adam savcılığa şikayet ettim diyor. Dosya numaralarını da vermiş. Savcılıktan ifadeleri bile alınmamış YÖK tekilerin Üniversitedekilerin. Gerçek vatanseversen buna benzer problemlere odaklan önce. S400 falan uyutma gündem değiştirme.
YÖK İmamı H.A.?
1 Ağustos 2018
YÖK hala imamı bulunmamış bir kurumdur, Trabzonlu Eren’in katilini bulmak namus borcuyduysa, YÖK’ün imamını bulmadan kapatmak, Millete ve Demokrasiye bühtadır, yazıktır, günahtır.
İki yıldır yazarım (YÖK’ün İmamı Kim?) cevap yok, Muhabbet imamları yakalandı.
Adil Öksüzden çok daha önemli olan YÖK imamı KİM? Ankara Savcılığı’na yazdık! H.A. dedik; Firari Fetöcü Şerif Ali Tekalan’la ahbap çavuş dedik!, Akın İpek’in sağ koludur, hukuk müşaviridir, yetmedi üniversitesinin mütevellisidir dedik önce tutukladınız Malına, Mülküne tedbir koydunuz, sonra hem kendini hem mallarını saldınız, yetmedi yat aldırdınız. Rahat kaçsın diye mi? bunları yaptınız. Ankara Kırk Konaklarda, Denizli Çivril’de çeteye yurt bağışlıyor, yurda el konuyor, yurt yöneticileri içeride, bağışlayan dışarıda? Acaba Yargıtay üyeleri H.A. üzerinden ev sahibimi yapıldılar sorusu akla geliyor?
https://www.gercekgundem.com/yazarla...4/yok-imami-ha
Kimsenin vatan millet sevgisini sorgulamak kimsenin haddine degil. Maalesef.
Korkunc dis politikanin sebebini vatan, millet, Sakarya, beka, s400, F-35 ile ortup hic bir sorumluluk almama, gucu devam ettirme durumunu kavrayabilmek lazim.
Dis politika da inanc, mezhep, inat, rant olmaz. Vatan millet Sakarya edebiyatiyla dis politika yapilmaz. İki koyun gudemeyecek adamlar hariciyeye doldurulmaz. Stratejik derinlik dersin, strateji gider derinlik bize girer. Daha da cikmaz.
Bir gun gercekten ihtiyac olursa en onde oluruz zaten.
Nereden çıktı ABD ile savaş anlamadım
Konu s400 lerden geldiyse iş o kadar ileri gitmez bir kaç yaptırım kota falan derken bizde R yaparız olur biter, pazar pazar germeyin bizi [emoji849] yok resmi yazı vb. Varsa paylaşın okuyalım.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kadar endiselenmeyin gelecege dair. Hayat zaten cok banal bir hal aldi. Belki biraz aksiyon olurda egleniriz. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
senin bi ayak malta da olunca
yazması kolay oluyo tabe
Bunun zitti bircok argumanda yazabilirim. Olay dostluk degil. Abd ile biz gercek manada hicbir zaman dost- muttefik olmadik olamayiz zaten. Bunu saglayacak bir bagimiz yok. Tarihi yok, sosyolojik yok, ekonomik yok, dini yok, irki yok, lobimiz yok yok yani.
Ama iliman cizgide, duzeyl
Duzeyli, win wine dayanan polikalar urettik gecmiste. Bu cizgiden devam edilmeli.
Abd ye bizim 2003 te attigimiz kazigi da hic bir dost atmamistir. Taa oraya inmek lazim en kisa vadede.
Dış politika düşman yaratmama sanatıdır!!!
Hasan Ünal, Akapenin nasıl olup da dörtbir yanımızda düşman yaratmayı becerebildiğini çok güzel anlatır...
https://www.youtube.com/watch?v=M53PKaMy9Qw
https://www.youtube.com/watch?v=f5il6M8oc6w
AKP li devlet adamları, "mama" altyapısı için proje, iktidarlarını pekiştirmek için de düşman yaratırlar.
Devlet yonetmek gerektiginde kisa vadeli siyasi ve ekonomik sonuclardan kacarak olmaz. Ulkenin gelecegi ve iyiliginiyse zamaninda gerekli kararlar alinarak geregi yerine getirilir.
Don 2003 e. Askeri kesim dahi girelim derken İrak kuzeyine girmez isen bitmis pkk hortlar. Barzani palazlanir. Uzerine binlerce sehit verirsin onlarca milyar dolar da para heba edersin.
Gel 2012 ye. Emevi Camiinde namaz kilmak icin hadi gir dendiginde siyasi ve ekonomik kisa vadeli sonuclardan korkar da girmez isen ypg cikar isid cikar. O ki bu boka bulastik dogru yanlis sonunu getireceksin.
Devlet yonetmek belediye yonetmeye benzemez. Ciddi kararlari almakta tereddut etmeyeceksin.
Sonra simdi aglar gezeriz.
Barış Balcı'dan alıntıdır
'' Bizzat başıma gelen başka bir olayı anlatayım. 2015 yılında Hollandalı bir turizm acentası Bodrum'un karşısında bulunan Kos Adası için 750.000 otel konaklama rezervasyonu alıyor (1 yıllık). Yalnız Atina'dan aktarma yapmamak amacıyla uçuşlarını Bodrum'a yapıp oradanda feribotlarla Kos Adasına geçirecekler turistleri,böylece yol maliyetlerini de düşürmüş oluyorlardı.Şimdi bunlar Bodrum'a inip Kos adasına geçiyorlar ama Muğla turizm müdürlüğü Bodrum'a yapılan turist girdisi olarak işledi hepsini.O zamanki turizm müdürü Veli Beye diyorumki bunlar Bodrum'da bir su bile içmeden Yunanistan'a geçiyorlar ve orada konaklıyorlar,siz Bodrum'da kalıyormuş gibi gösterip rakamları şişiriyorsunuz bakanlığın gözüne girebilmek için,üstelik aynı istikametten feribotla Bodrum'a geçip bir su bile içmeden havayoluyla ülkelerine geri dönüyorlar,siz feribottan indikleri zamanda aynı kişileri ikinci defa turist girdisi olarak yazıyorsunuz,böyle turist sayımı mı yapılır diyorum.Kısacası Kos adasında konaklayan 750.000 kişi Bodrum ve Muğla'ya 1.5 milyon turist girdisi olarak yazıldı,yemin ediyorum buna bizzat gözlerimle şahit oldum ve bunu yapmaya halen devam ediyorlar. ''
Bu forumda yazan muhalifleri anlayamayazcağım, Hocasından amelesine kadar. HİÇ BİR ZAMAN.
Sahsen muhalif degilim. Her siyasi gorusu elestirebilirim sahsi dogrularimla celistiginde.
Barış Balcı'dan alıntıdır
'' Daha o kadar çok şey varki şişirip abarttıkları,örneğin Türkiye'ye inen her uçak turist taşımaz fakat turist girdisi olarak yazıyorlar.Oysa turist ikametgahı yurtdışı olan ve Türkiye'deki otel rezervasyonunu yurtdışından yapan kişiler için kullanılır.Mesela ben genellikle Avrupa ülkelerinden gelip Atina'da aktarma yapan İstanbul veya Ankara uçaklarını kullanıyorum,çoğu zaman uçağın yarısından çoğu bizim yurtdışına tatile gitmiş insanlarımızdan veya iş-eğitim amaçlı yurtdışına çıkıp gelen insanlarımızdan oluşuyor ama hepsi de turist olarak sayılıyor.Bu çok yanlış,başka bir yanlışlık ise ülkeye giriş yapan bu insanların her biri 1000 dolar harcama yapmış gösterilerek yıllık turizm cirosu hesaplanıyor.Halbuki bu insanların 1000/1 'i bile bin dolar harcamıyor.Örneğin 0-12 yaş çocuklardan otel ücreti alınmıyor,nitekim 0-18 yaş arası çocuklar çarşıya çıkıp 1000 dolar harcamıyor,gece kulüplerinde şampanya patlatmıyor ama yeni doğmuş bir çocuk bile turist gösterildiğinden 1000 dolar harcıyor olarak turizm ciro girdisi işleniyor.Diğer bir yanlış Bodrum'a bayramda 1.5 milyon turist geldi diyorlar,ama senin yatak kapasiten 100 bin, ee bu insanları yollarda mı yatırdın? yani Bodrum'a giriş yapan her binek araç ve minibüste turist taşımaz.çoğunlukla çalışan insanlara ait araçlar veya personel servisleridir her gün giriş-çıkış yaparlar,nitekim onlarda Bodrum'a giriş yapan turist kitlesi olarak sayılmamalıdırlar,ama sayıyorlar işte :)
hehehehe doğu karadenizde gürcistandan hergün binlerce gürcü çay toplamaya geliyor üstelik bazıları 3 4 kez girip çıkıyor alkol ve tütün sokmak için ben 14 giriş yapan ile görüştüm bunları bile turist yazıyorlar su andan kırgızlar kazaklar ruslar ukraynalılar va bu arada bizim acentacıların bedavadan turları bunlar satacak diye getirdikleri elemanlar dahil herkes turist yazılıyor ''
2000 yıllıkk geçmişimiz var bu topraklarda ,1000 yıldır hükümranız, son 200 yıldır bir fetret dönemi geçirdik. ÖZÜMÜZE TAM BAĞIMSIZLIĞA YÜRÜMENİN ZAMANIDIR. Öyle abd gibi 500 yıllık mazimizde yok, toplama millet de değiliz.
Yukarıda yazdıklarımız bir kaç kuruş fark ile geçen hafta gerçekleşmiş. Gerçekleştikten sonra nedenleri için bir çok farklı şey söylenebilir. Ama bizim yazdıklarımız ihtimaller dahilindeydi ve gerçekleşmesi analizlerin tutarlılığı açısından sevindirici. En son tepki 5.66 dip seviyesinden gelmiş. Araya farklı parametreler girmezse şimdilik 6.02 seviyelerine kadar devam edebilecek bir tepkiden söz etmek mümkün. Ardından eğer 6.02 üstüne kalıcı atamaz teyid alamazsak tekrar 5.75 daha yüksek ihtmal 5.78 seviyelerine kadar geri çekilme geleblir. Sonraki dalgada hedef 6.42 ve üzerilerini hedef yapabilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...0e7eedb1dc.png
Bende gezi parkı ile iç savaş bağlantısını kuramadım .
İkinci olayda ise borsadaki 13-14-15 Temmuz işlemleri incelenseydi kimlerin önceden bilgi sahibi olduğu ortaya çıkardı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.