500 bin lot mu,500 bin lira karşılığı lot mu.
Printable View
Gerçi lot sormayın demişsiniz ama :))))))))
1/2 Lot diger yarisi duruyor
Hisse senedi piyasamızdaki ve Bist 100'deki ağustos sonundan beri gerçekleşen sıkışmalar devam ediyor. DOHOL hisse senedine de baktığımızda hissenin üçgen formasyon ve kanal içerisindeki hareketine devam ettiğini görüyoruz. Geçtiğimiz hafta önemli bir yükseliş ivmesiyle karşılaştık. Hafta başıyla birlikte bu bölgeden aşağı yönlü geri çekilmelerle karşılaşacak mıyız belirsiz. Yukarı yöndeki ilk direnç bölgesi 2.42, aşağı yönde ise 2.10 olarak karşımıza çıkıyor.
https://tr.tradingview.com/x/73svXRto/
teknik hikaye kamilova hocam spek ne derse odur :he:
Merhaba herkese. Hepsiburada doğan holdinge mi ait ? Bilançoda göremedim yada fark mı edemedim bilemedim. Bağlı şirketlerin içinde yok. Ama holdinge ait diye geçiyor. Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler
Şimdi yukarı gitse dediydik zaten ,aşağı gitse gene dediydik.
Benim bu açıklamalardan anladığım;
Emmi grup sever yatırımcısını da öper. [emoji1] [emoji11]
Gençliğinde tehlikeliymiş eskilerin dediğine göre.....[emoji2]
Şimdi sadece öpüyor..[emoji4]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine emmiyi kızdıracaksınız,ufaktan ufaktan gidiyor,Keyfini çıkartalım...
Günaydın sayın Ortaklar...
hay maşşallah kasadaki dolarlar isyan etti sonunda be..
Bu kağıt bu yıl bence 3 ü geçer ,eğer bilançoya kadar 3 ü gösterirlerse o zaman olay değişir,değişik mecralara gidiyoruz demektir.Bence artık 2.5 hedef olmaktan çıktı.Gavurlar oyna müdahil olunca tabi bizimkilerin soytarılıkları işe yaramadı.
Ha elbette hem ytd hem de sadece benim lafımla alım satım yapacak kadar acemi borsacılar varsa uyarımı yapayım, bunlar benim düşüncelerim.Sonra aman ha hesap falan sorulur,oluyor öyle şeyler sanalda.
Üslubunuza biraz dikkat edin ..
ortada hiçbir şey yokken birilerine kafasız denecek (kim olduğunun ne önemi varsa) aynı zamanda seviye kaygısından bahsedilecek.. hem yatırımcı dostu uyarılar yapılacak, fiyat seviyesi belirtilecek, hemde söylediklerimi dikkate alıp etkilenen kafasızlar varsa denecek.. kaç tane yüz bu? yersen..
Aha da değiştirdim,acemi dedim ,kafasız lafını sildim.Kimse alınmasın ama borsada ben de dahil bir tek kişinin peşine takılmak acemiliktir ,yanlıştır,hatadır.Benim verdiğim seviyeler bir mantığa dayanıyor.Bu kağıt dolar yukarı gittikçe PD/DD bazında çok ucuz kalıyor.Doların her yükselişinde defter değeri yükseliyor,piyasa değeri buna yaklaşmalı.Benim aklıma göre kasım bilançosu ile defter değerini makul gösterecek en minimum seviye 3 olacak.Elbet borsadır o seviyeye götürmeyebilirler.Temel analiz donelere dayanarak elbet yapılmalıdır,verilen rakamlara bu gözle bakınız arkadaşlar.
aha bende kıvırdım o zaman, totoşu üstoş yaptım, dötüde höt yaptım.. anca bu kadar kıvırabiliyorum :)
Ha borsada dediğim hatayı yapan acemiler yok denirse o diyen borsanın b sinden anlamıyor demektir,yapacak bir şey yok.Borsada kendini üstad ,guru falan diye tanıtıp twitter ,instagram şu bu mecralarda milleti yanlış yönlendiren art niyetli bir sürü düzenbaz var.SPK arada bunlara hamamın namusunu kurtarmak için ceza veriyor,ama çoğu yırtıyor.
Küfür kötü bir şeydir,ayıptır,yanlıştır.Belli bir yaşa gelen adamların kendi dost ortamları dışında(ben dost ortamlarında da uygun görmem o başka,başkasına karışamam elbet) bu tarz konuşmaları yapmaları yakışmaz.Ha ergenler için olabilir tabi.
bende yakıştıramıyorum kendime ama bazı dostlar sana yakışıyor diyorlar biz senin ciğerini biliyoruz önemli olan o diyorlar sağolsunlar :) ayrıca evet gazlı hisse tuzağına düşenler, hiçbir yere bakmadan, sadece birilerinin ağzına bakarak, özellikle borsaya yeni kote olan yatırımcılar o kafa yoksunluğu ile ilgili sıfata girerler bencede.. çünkü girdikleri mecra ile ilgili hiçbir fikirleri yok ama ben bu borsanın damına çıkarım diyor adam.. çıkanlarıda vardır ama totodan farkıda yoktur o yaklaşımın..
Şimdi endeksin tarihi zirvesi 5 dolarları son 10 yılda 3 kez gördüğünü..
Son 7 yıldır devasa bir düşüş trendini yaşadığımızı..
Borsanın açıldığı 86 ile 2000 arası 40 cent-2 dolar arasındaki büyük çukuruna 20 yıl sonra tekrar girdiğimizi..
Bu tahtanın da 0.45 leri görüp batacak dendiğini..
Unutmadık.
Unutturmayacağız.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin defter değeri uzun süredir gözümüze çarpmamıştı.
0.79 muş.
Yavv bu tahta 0.45 leri gördü diye dün hatırlattık.
5.6 katına çıktı 2.30-2.40 lardayız..
Hala 0.79 muş.
Ne diyelim?
Yol uzun.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de 2.94 görünüyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya yanlış yerlere bakıp yanlış bilgiler verip ky nin malını kapmaya çalışmayın arkadaş..
Defter Değeri (DD) 2.94 lira, Piyasa Değeri / Defter Değeri (PD/DD) 078..
Yani hissenin şu an ki piyasa değeri yani fiyatı kaçtan işlem görüyor? 2.30.. Peki hissenin defter değeri kaç lira? 2.94.. aradaki fark işte o piyasa değeri bölü defter değeri oranı.. yani piyasadaki fiyat defterin ne kadar altında ne kadar üstünde, o farkı oradan görürsünüz.. ayrıca kasada dolarda var seveni varsa..
https://i.hizliresim.com/pFPAdR.png
yok ustat şimdi garanti yatırımdan bi arkadaşa görüştüm doğru diyor. defter değeri 2,94 diyor hatta bana şunu söyledi 2 ay bekle nerelere gidicek inanamıcaksınız yabancnın deşi gibi hisse çektiğinide söyledi yazdıklarımı kesinlıkle yatırım tavsıyesi olarak algılamayın kendi düşüncelerim.
rica ederim hocam..
bu arada emminin pddd oranını dd zannedip, panik yapan ky (temsili)
https://twitter.com/zolaxfc/status/1...379240960?s=20