Tüm hisseler çakıldı tamamda abu nedir ? Kar açıklıuorsun 1 liranın altına iniyorsun
Printable View
Tüm hisseler çakıldı tamamda abu nedir ? Kar açıklıuorsun 1 liranın altına iniyorsun
Fişi çekilmeyen kağıt mı var baksana? Bence avni ile alalasız borsada umumen çıkış sebebiyle bu halde. Üç kuruşun hesabını yapan avni kendi topuğuna durduk yere niye sıksın?
Avni 1 lot bile satamaz kime satacak mahalle bakkalı şükrü ye mi 😂
300 bin lirayla dip yaptı komik rakamlar
Aynen kime satacak? Kağıt yasaklı. İki aracı satış koydu bu hale geldi. Eninde sonunda toparlanacak borsa...
Cümleten geçmiş olsun. Az önce arkadaşım canlı olarak 3M migrostan foto atmış bana raflar yağmalanmış. Hal bu iken davranış bozukluğunun böyle bir toplumda borsaya yansımasını yaşıyoruz.
Migros hissesi patlar tüm gıda hisseleri bu durumda 😁
Borsa tarihinin en adi adamı. Ulan servet b.k gibi para aldı satıştan. Bir beyanat şu kadarlık alış yapıcaz dese. Zaten kademeler bomboş. 10m dese tavan tavan gider. Her gün 1 yapsa hergün tavan gider. Sende adam olduğunı isbatlamış olursun. Para isminde bi adam görse arkasını döner bu herif.
Allah ın belası spk. Kaldırsana şu yasağı. Zaten geberdi ortalık. Bırak insanlar alsın gecikmeden.
90k tl ile 8 badamak iniyor çıkıyor. Bomboş kademeler. Lan adi herif , şuradan bir alım açıklasan h e r gün 1m cuk desen ki sana koymaz hissen lira olur. Halen kuruş. Tuvalet kağıdı. Sende ne gezer o haysiyyet tiynet.
0.30 kuruşken bile alamadın 1.60 oldu alamadın bu aralıkta alamayacaksın kafana bunu sok istersen yine 30 kuruşa düş faiz ler düşük bak nasıl geçiriyoruz
300k lotla 99 a kadar kademe var. Herif günde 250k tl lik hisse alsa hisse lira eder. Bugün hatta. İnsan olan patronlar milyonla aldılar. Böyle aşşağlık bir adam olur mu ya?
Cezalar kaldırılmış.
Üç ay iyi dinlendirdi patron.
Anlamadım dostum lakin almak istedim interaktiften hala yasaklı. Kalakacak herhalde kapa düşer haber. Çakallarda alttan topluyorlar. Kuyruğa girmişler takasa baksanıza. Satan yok resmen. 2 ye soluksuz gidecek diye saplam bi elemandandan yprum aldım. Yatırım tavsiyesi değil tabii canım...
Aykut kurşunlu diye biri 3.3 milyonunu gömdü şimdi var mı anlayan? Bugünkü kap haberi. Tavan kıracak nerdeyse? Yasağa rağmen 9m lot hacim. Tedavüle sokulan hisseler. Ne oluyor beyler?
İnternetten talimat verilemiyor, telefonla talimat verin uyarısı veriyor[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas kalkmış diye duydum. Ne biliyim kafam karıştı
Bazı aracı kurumlarda lnternetle işlem yapılmış (garanti gibi), diğerlerinde ise yapılamıyor.
Bu nasıl iş anlamadım, ne spk dan ne de şirketten açıklama var. Aracı kurumlar kafalarına göre iş yapmayacaklarına ve bugün işlem hacmi patladığında göre, yasak kalkmis görünüyor. Kalktiysa niye bazı aracı kurumların haberi yok.
En azından seans sonunda birileri açıklama yapmalıydı.
İlk kez böyle biseyle karşılaşıyorum.
Çok enteresan, bir beyanat verilecektir muhtemelen. Diyelim ki yasak bir şekilde kalktı. Bu hücum niye? Hemde bu hengamda. Satışlarda takas yoktu inanılır gibi değil. Kuyruğa girmişti alışa millet. Ne oldu da bu oluyor. Kesin bir haber var beyler. Çıkar yakında
Takaslara bir bakar mısınız saran yok, sıraya girmişler alışta. Haydaaaaa, ne oluyor beyler
Hala benim aracı kurumdan internet satışı yapamıyorum.
Kap'da da bir açıklama yok. Çok acayip işler dönüyor. İnşallah bu bizim hayrımızadır.
Ceza kalksa Kap a düşerdi mutlaka ceza kalkmadı telefonla aracı kurumu arayarak alış ve satış talimatı veriliyor cuma günü üç kişinin cezası kalktı muhtemelen onlarda satıyordur
Sattıkları için tavan muhtemelen!!! Bugün 1.29 a değdi. Tavan 1.30!!!
Mesele de o zaten. Bazı aracı kurumlarda internetten işlem yapabiliyorsun, işlem hacmine bakılırsa brüt takas ve kredili işlem yasağı da kalkmış (açığa satış zaten bist için yasak).
Madem ceza kalktı, neden KAP'da açıklama yok ve diğer kurumlarda işlem yasağı devam ediyor.
Ceza kalkmadıysa, nasıl bazıları internetten işlem yapıp, aynı gün alıp satabiliyor.
20 küsür yıllık borsa hayatımda ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum.
Avni, valla büyük adamsın.
Taban açtı yine. Son olan hadisatı gundwane, katsura,mız mız bi açıklayıberin. Tedavüle giren hisseler, kapta beyanat yok. Taban üstüne taban. Nedir bunun izahı?
İşin tuhaf tarafı; ben hala internetten işlem yapamıyorum, "internetten işlem yapılamaz" uyarısı veriyor.
Allah Avni'nin eline düşüne yardım etsin.
4 yıldır takip ediyorum allahtan minik bir meblağ ile yoksa bu hisse adamı COV19 yapar. Artık ne mantığım alıyor nede aklım yetiyor. Allah sonumuzu hayretsin. Ben artık 12k ile mücadele etmeyi bırakalı 2 ay oldu nereye giderse pekde umrumda değil modadayım çünkü Tokat’ın büyüğünü bucim de yedim hala sızlıyor yanağım. Abin bile eline su döşemezmiş Tarman ın nerden buluyorum böyle pislikleri kendimi sorgulamaya başladım acaba pislik ben miyim ? 😀
Şaka bir yana olacak iş değil hakikaten. Yasak konuyor ,yarısında kaldırılıyor. Ne kap hsberi vsr, ne şirketten sed çıkıyor, ne spk dan ses çıkıyor. Bugün kesici de gelmedi. İnanılır gibi değil
Adamlar1.20 den satış yaptı sen ben hesabımızda halen kısıtlamayla bekledik 1 e düştü hesabı açtılar bende onlara diyorum ki sikimi alırsınız başka kapıya
:))))))))))))) çok güldüm... o kadar belli ki mal topladıkları. 40m işlem hacmi..eeeee. 1 açtın 1 kapattın ha? Benim kinide verelim yanında!!!
Citi satışa geçmiş galiba bu nedenle düşüyor olabilir 15 milyon civarı var elinde
kaca kadar düşürecekler tabanmı yapacak
borsa cıkıyor bu düşüyor