Mustafa ustadin eski tablosu. 11 Subatta yayinlanmisti. Yanlis hatirlamiyorsam tabloda Kartal ustadinda emegi gecmisti.
Printable View
Nasdaq teknoloji +%2,81 yine güzel bir gün 👏��👏
Norveç kronu petrolle hareket eder mi acaba?
Ustadlar , Petrole birden ne oldu anlastilar mi ? Toplanti yarin degil miydi ?
Tte +%2,47
tdg +%0,09
tta +%0,27
Nasdaq kapanis 3.10
Petrol yükselişte şimdi alınsa şu anki yükselişte yararlanabilirmiyiz?
Altın baş veriyor olabilir mi?
Robin Brooks
@RobinBrooksIIF
The high-frequency picture for EM flows is stabilizing a bit. Our daily tracker of non-resident portfolio flows was +$7.7 bn in Jan, -$9.9 bn in Feb, -$65.2 bn in Mar & is "only" -$1.0 bn in Apr. We have yet to see inflows, but at least outflows have slowed. With @econchart
bende para az olduğu icin döviz emtia al sat dan bi sey kazanmiyorum kazandığım tfx gidiyor. suan 1500 dolar vardi dun xag usd parite yaptim gümüşe partie yaptım.gumus hiç değilse dolara grama gore daha fazla kazanindiriyor riski de fazla xag/usd parite sinde yükseliş bekliyorum
o yüzden fon olarak alıyorum tte aes var şuan virüsden önce sayt mayukan önerdiği ipj fonu aldık patates olduk 1300 Zarar var aft gibi de yüksek artmıyor [emoji1784]
Param yok kafam rahat [emoji846]
Üstadlar akbank üzerinden fon alım satımında yüzde 20 marj iyice canımı sıkmaya başladı. Adet de girsem tl miktar da girsem istediğim miktarı alamıyorum.
Sizin çözüm önerileriniz neler? Bankayla mı konuşmalı yoksa aracı kurum mu bakmalı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta kazandıran yatırım aracı borsa olacak; belli oldu.
Yay in hisseleri aft ye gore daha iyi performans gostermis saniyorum. Yay 3.06 , aft ise 1.67
Burberry seni yurtdışı piyasalar sorumlusu yapalım. Bize haber ver.
https://www.bloomberght.com/mobius-t...ecegiz-2252558 9 Nisan 2020
https://www.bloomberght.com/mobius-c...uyoruz-2238939 27 Kasim 2019
Buradan anlayacagimiz Xtkjs endeksinde tekrar bir ralli mi soz konusu olacak ?
AFA da iyi gitmiş, bir bizim gusulsüz teklemiş.
Yarın Amerika piyasaları tatil. Bugünkü hareket aft,yay vs. gibi fonlarda 3 günlük getiri veya götürüyü belirleyecek.