Tam sevdiğim günler. Boğa avlama zamanı :D en müsait yerlerden shortlar döşenecek.
Pegasuscum yükselemiyor ki kafasına vurayım
Printable View
Tam sevdiğim günler. Boğa avlama zamanı :D en müsait yerlerden shortlar döşenecek.
Pegasuscum yükselemiyor ki kafasına vurayım
İnekçı OSMAN yükledi bence malı...:drunk:
veeee nihayet düşen üstüne attı 107604 kanal direnci
bir süre 101400 -107600 arası gel -git olabilir
[IMG]https://i.hizliresim.com/UZFrwl.jpg[/IMG]
Forumun adını değiştirip Pegasus 24 yapalım mı :)
.
Ben küçük bur çocukken epey sığır çobanlığı yaptım.
Danayı kapalı tutar tutar sonra serbest bırakıverirsen ne yapacağını bilemez. Hoplar zıplar sağa sola çarpar. Değdiği yeri de devirir. Biraz geçince aklı başına gelir.
Demem o ki boğa bir süredir kapalıydı. Süsebilir. O yüzden önünde durmamak lazım.
FED her yeri dolara boğacak bakalım bu durumda dolar ne olacak? normalde pul olması lazım ama...
O pul olacak bu da çöp olacak
Devran dönecek mi dönecek .
Ama yine dönmesini bekleyene girecek
Demiş şair :)
Devrancilara duyrulur
.
Trader işi ise malı satar yine almaya bakar. Yok inekçi osman aldı ise malı yeminle süt kaymak peynir yapmadan bırakmaz. Gübresini bile satar. O derece.
Cutter emmi Newyork sokaklarında dolaşan zpt lerin soferleri ile sohbet ediyor
Bunun bugün 11. Caddeye pek ugrayacakmis gibi gözükmüyor
Ama
Her an uğrayabilir de :)
“Zamanı gelmiş fikirden daha güçlü bir şey yoktur.†-Victor Hugo-
.
.
Fikrimiz şu... Virüs pik yaoıyor bazı ülkelerde. Korkulduğu gibi değil. Falan filan. Sen doldur içini.
Ortalama 105500 den 4 ad kısa açıldı.. Şimdi gapı doldurmasını bekleyelim bakalım... Gelsin paralarrrrr [emoji4]
rallllyyyy :halay::halay::halay:
vallahi secbul bey bu doları 5'ten alır ben size deyim
bu olay çok enteresan yerlere gidiyor. bilgisayar oyununda hile yapardık eskiden. sınırsız para sınırsız erzak bas. sınırsız asker vs.
eğer durum buysa ve rezerv para bensem matbaa bende olduğu sürece yabancı yatırımcı çekmek isteyen bütün geri kalmış ülke varlıklarına konabilirim? gaç dolar la şirketin deyip bi sn canım matbaada basıp getirecem diyebilir adamlar. sonra da faizleri yükseltip dolara ralli yaptırıp sonra da abicim senin çok dolar borcun var yaa diyebilir.
Sinirsiz tahvil alacagim demek iflas ettim demekle esdeger bir arguman. Daha once dunyada ki para bollugunun nelere yol actigini gorduk. Kriz mi var bas parayi. Oh ne ala. Her seyin bir siniri bir limiti olur.
Bu kadar ugrasacklarina Powell i gorevden alip Bernanke amcayi getirsinler yeter. Adi bile yeter amcamin. O derece.
Yok seninkisi isim benzerligi
Seni kastetmedim devran dönüşü ring sefer kabilesini kastetmiştim :kahkah:
Karda olanlar dahada çok kazanırım diyipte satmassa. Yarın neden satmadım diye üzülebilirler. Bol kazançlar herkese.
104.600 long
ALBAYRAK:NİSAN, MAYIS VE HAZİRAN'DA MUHTASAR VE KDV BEYANNAMELERİNE İLİŞKİN ÖDEMELERİ 6'ŞAR AY ÖTELİYORUZ.
dün o kadar saydırdım bugün doğru bir işey açıkladılar...
destek böyle olur..
inşattçcı rahat etsin diye kredi %80 den %90 a çıkarılmaz...
insan yaşam mücadelsinde evine ekmek götürme derdinde...
virüsten kaçma derdinde...
bunlarda ev satılsın...
Eregl Kchol long
bunun normalde ekonomik ve ticari savaşlara sebep olması gerekmez mi?
aslında globalde bir şeyler hazırlanıyor arka planda ama virüs vs derken iyi perdeliyorlar. netflix'te la casa de papel dizisinde mesela önce darphane basılıp milyarlarca euro basılıp tüm avrupaya para dağılıyor, ikinci sezonda da ispanya merkez bankası basılıp külçe altınları çalmaya çalışıyorlar. dizi tamamen sistem karşıtlığı, solculuk, devlet otoritesine karşı gelme üzerinden ilerliyor. bol bol da çav bella veriyorlar arka planda. ama bunu çok kofti bir biçimde yapıyorlar. yalandan anarşizm.
Cutter binaya geldi
Ama bu sefer elinde değişik bı makas var :)
.
Imf ye verdiğimiz borçları geri istermuyiz acaba?
Evet yine herşey havada uçuşuyor. Dünkü aldığım hisse uzun bir aradan sonra ilk defa karda. Kısa vade dip oluşumu düşündürdü. Dolar short para yazdı ve kar cebe girdi. Orta ve uzun vade belirsizliğini koruyor.
88 bine gelmeden dün aldıklarımın hepsini sattım. Tekrar Nakitte beklemece. Dünkü kapanışta sonra Bu kadar yükseleceğini kim tahmin ederdi.
Ama hisseler güçlü duruyor. Nakite geçince sanki 88 binin üstüne çıkacak gibi görünmeye başladı :kahkah:
Su anda endeks eregl kchol long
Eregliden muthis bir atak bekliyorum
ONS kontratta 4 USD olan makas 15 USD ye çıktı birden, neden böyle oldu acaba?
Sevgili Pala,
Şu anda herkes gırtlağına kadar malda. O yüzden alacaksan sen alacaksın. Millet de aldıklarından biraz kar realizasyonu yapacak ki ileride almak için yine parası olsun.
Büyük köpekler küçük köpek yavrularina saldırmaya başladı artık açlıktan
Zor kurtardik bi yavruyu
Bunlara belediye ekiplerinin bir şeyler koyması lazım
Kediler ise hala manita derdinde onlarda sorun yok :)
Sokağa çıkma yasağı olursa yasak bittikten sonra zaten dışarı çıkamayız
Her çıkanı pirzola olarak algılar bu hayvanlar bu gidişle
Selamlar arkadaşlar , akıllı parayı nasıl takip ediyorsunuz hangi göstergelere endekslere emtia enerji vs nelere bakıyorsunuz?