https://twitter.com/TurkishIndy/stat...976689665?s=19
Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde bankaların yaptığına bak.
Printable View
https://twitter.com/TurkishIndy/stat...976689665?s=19
Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde bankaların yaptığına bak.
fedden swap yoluyla en fazla 10 mılyar dolar alınabılırmiş......10 mılyar bızı gurtarmaz.....esas...hazıran sonrası ne olacak......bız bu işi fırsata cevırecektık......virus yok dıye ....avrupada en son bızde bıter bu durum.......turızm ....bıttı.....
Yarın shortları tutmaya karar verdim. Cuma akşamından 114.900 maliyetli shortlar var elimde. Açılışta direk kapatayım diyordum. Karar verdim sercangillere ütülmeyecem yarın. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karantina uygulamayan bazı ülkelerin psikolojideki ünlü Trolley-Tramvay problemini çözüm yöntemi.
https://www.youtube.com/watch?v=-N_RZJUAQY4
https://bilimfili.com/tramvay-ikilem...urur-muydunuz/
üstadım 2.5 trilyon dolar dedi imf 1 trilyonu artırdı fed sınırsız dedi Türkiye son Suriye olayından sonra Rusya ve AB ile köprüleri yaktı yönelim ABD ve hep pozitif açıklamalar askerlerimize şehit diyecek derecede Nato genel sekreterinin açıklamalarını hatırlayın bu sebepten pastanın en büyük payı bizde
brexit içinde yorumlarım var sonrasında ki avrupa içinde ve Türkiye nin bu yeni dünyadaki rolü içinde anlayışlı ve makul birisiniz hocam teşekkür ederim
Borsadaki Mantık Bellidir
Malı ucuza alıp O An ki duruma göre Yukarıdan Kitlemektir .
Bu bir haber ile olur yada başka bir nane ile olur birşekilde olur ..
Yani vesselam alan da bir yerde devir edecek
Nereden devir edecek takipteyim hemde çok yakın mesafeden 😊😊
Ortada bir nane yokken 124 Bip Olan
Xu100 Zirvesi
Ortada bir nane varken . Yaratılacak oluşacak enkaz boyutuna göre bir değeri elbet olacaktır .
Çoşkuya atlamamak
Paniğe kapılmadan
Çok dikkatli oyun planı kurmak gerekir
Yandaş tv de tekalif i milliye belegeseli yeniden oynatılmaya başlandı
Neden en fazla 10 milyar dolar
Swap bir para takasıdır
Teminat olayı taraflar isterse var
Biz abd den bir teminat alıyormuyuz
Yeterki vermek istesinler
Bence vermezler
Gelişmiş ülkeler deki problemler direk abd yi de etkiliyor
O nedenle aynı kamptalar
Biz ise ABD derin devleti ile uzun zamandır ters durumdayız
Trump istesede
Diğerleri engel olur
Şimdiye kadar böyle oldu
Bizdekiler cephaneliği fuzuli olarak harcadı maalesef
Bakalım işler nereye varacak
Şuan bizdeki duruma
Denetimli serbestlik diyelim
Hep beraber nereye varacağını merak ediyoruz
Endişe ile
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gördügüm şudurki,105-106 dan toplanan longlar itinayla yeni sahibine 115-116 dan devredilmiştir.atı alan üsküdarı geçmiştir,yeni gelecek bilançolar sebebiyle ve dolar kuru zararı sebebiyle yükseliş beklemiyorum y.t.d.
106500 çok işlem geçen bir rakamdır geçilmesi zor olmuştur,106500 gelirse tekrar long denerim başka türlü işlem yapmammmm
Abi bu ekinoks derken böyle yorum vardı siz miydiniz emin değilim kelimesi kelimesine. Bu ekinoks da dediki kesin bilgi üç taksit 200 milyar dolar bugün daşşak geçiyor bizle Bloomberg de geçti diye blombergde geçti doğru garan da di gibi aldılar doğru herhalde dedik öğretmen yalan demez diye Allah'tan dip %5. pazartesi ralli devam eder mi yoksa gömer mi
Bu swap kanalini Fed ABD şirket ve fonlari yurtdışında sıkıntıya düşmesin diye uygulamaya geçti diye bilıyorum. Ülkeler zor durumda kaldığı için değil. Yani adamlar kendi sirketlerinin derdinde. Bu swap anlaşmasınin bitiminde yine doları yerine koymak gerekiyor diye biliyorum. Şu durumda IMF yle Corona kredisi daha makul ve sonuçlanabilir bir şey diye düşünüyorum. Ama onun da ihtimali bence dusuk. Bu arada imfden 200 milyar alıyoruz diyen arkadaş, yukarıda cumhuriyet tarihinde alınan kredi miktarına iyi baksın.
bist gibi aşırı spekülatif bir borsa için ne aşağıda ne de yukarıda şuraşı geçilemez dememek lazım (uçuk olmamak kaydıyla mesela şu an desem ki hedef 1 yıl içinde 300000),çok değil 1-1.5 milyar dolar ile burası yüzde 10-15 artabiliyor....
Jöleliyi çok severdim Tv lerde çok izledim onun gibisini bir daha görürmüyüz bilmiyorum evet ilk ben söyledim günlerce piyasa tartıştı 5.85 den akbank 1.90 dan yapıkredi almıyorsan daha ne kadar düşeceğini anlamlandırmaya çalışıyorsun demektir ama ben bu düşüşün fırsat olduğunu düşündüm ve borsaya güvendim terste kaldım defalarca zarar da ettim ama zararına hiç hisse satmadım bekleriz kapatırız ekranı aceleye gerek yok ki ucuz değil mi bizim kağıtlar para olsada alsam demiyormusunuz
Katılıyorum, hatta bir de Okan Böke vardı her sabah ilk söz programında konuşurdu. Onun da a.k. partisi aleyhinde bir kaç defa konuşmasına tanık olmuştum şimdi hiç bht’de göremezsin.
O kanalda şimdi bunlara kaldı meydan
https://twitter.com/gokhan_sen/statu...636302849?s=21
84 gün sonra yerine koyman gerekiyor.
COVID-19: Federal Reserve Support for Foreign Central Banks
How do Central Banks Swaps Work?
As standing facilities, central banks can draw on the swap lines as needed. Under a swap with the ECB (for example),
the ECB temporarily receives U.S. dollars and the Fed temporarily receives euros. After a fixed period of time (up
to three months), the transaction is reversed. Until March 2020, interest on swaps was paid to the Fed at 0.5
percentage points above the U.S. dollar overnight index swap rate (OIS), a private borrowing rate. This was reduced
to 0.25 for the new arrangements. Another change is the duration of the arrangements. Funding can now be accessed
not only for 7 days, but also for 84 days (approx. 3 months).
The swaps are repaid at the exchange rate prevailing at the
time of the original swap, meaning that there is no downside risk for the Fed if the dollar appreciates in the meantime (although the Fed also does not enjoy upside gain if the dollar depreciates). Because the swaps are only with other central banks with the most widely used currencies, there is essentially no credit risk involved (the foreign central bank bears losses if the private bank it lends the dollars to defaults).
The Fed has reported no losses under the program.
https://crsreports.congress.gov/product/pdf/IF/IF11498
Pazartesi 113200 ler gelirmi beni ilgilendiren yanı o.
http://www.mahfiegilmez.com/2020/04/...gilimleri.html
değerli bir yazar demiş ki özetle borsa yükselebilir önden reel kesmin toparlanması zaman alır.....
Eski Türkiye için yapılan anlaşmalar ve yıllara baktığımızda miktarlar o zaman şartları için büyük şimdi için küçük Katar ile var 10 milyar dolarlık swap Çin varlık fonuna hafta içinde 5 milyar dolar getirdi kimse paylaşmadı burada
Spot 114 bin civarı açar vadeli -750 makas yapar diye bekliyorum. Sonra tekrar toparlanma olabilir ama yukari hareketler kısıtlı kalır. Yani hadi kalk gidelim hareketi bu hafta beklemiyorum
Ciddi bir taviz almadan bunlar çok zor. ABD'nin buna onay, izin vermesi için ciddi taviz alması lazim. Ha dersenki zaten taviz vermeye alisiklar, yanlış demem. Ama milletin çıkarına mı o sorulur. Bana kalırsa bizimkiler 2. Yardım paketini de göndermişler İngiltere'ye. muhtemelen para kopartitiz düşüncesiyle. Bence İngiltere'den biseyler cikabilir.
İngiltere.. Abdülhamit stayla.
avrupa abd canının derdine düşmüş,kıçı kırık maske için birbirlerinin malına çökenler,her türlü tavizi verirler,adam muslugun başında yaww
haydi dünya biz bize yeteriz,yakında başlar :he: