Aklımdan geçmiyor degil bu secbulun icine avatarindaki hulk kaçmış
Printable View
Alâkası yok ama dip ten aldım diye her gün çekememezlik. Alım yaptık dalga geçmeler başladı. Secbul bile long olduysa dendi orada. Ismi lazım değil. Algi yapıyormuşuz 82000 lerde. Falan filan. Ben de şimdi tadını çıkarıyorum.
Ha bitmedi bence. Daha dolardan bana takılanlar ile görüşeceğiz.[emoji23]
Tek cümlemi yazayım hatırlayan var ise bu cümleyi corona en kötü zamanları idi paylaşmıştım.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.
trabzon avrupa kupalarından men edılmıs...uefa
verin lem paraları geriye...
Yaz kızım oraya
Yakın zamanda bence abd ypg yı terör listesine alacak.
Trump borsaları ukseltip algı yaratıyor seçime kadar amma
Reel ekonomisi bok gibi
Kasıma kadar da sıradan sbd vatandaşının ekonomik vaziyeti dzelmez
Trump gidebilir
Sleepy biden gelebilirki kreselcidir
Bu kadar basit işte,
Yenebiliyosan robotları,
Ardında onlarca yazılımcının olduğu geliştirdiği yazılımları yeneceksin
Yenemiyorsan çok da şaşırma yani yenen yüzde 1 falandır :) burdakiler de yenemiyor izliyoruz işte yükselişte ordan short burdan short düşüş başlayınca da bu kez ordan long burdan long herşey net
Bir adım geri çekil oku anlaşılıyor herşey
Bol bol kazançlar,
Hayırlı işler,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz bize yeteriz diye Başlayan bir kampanya vardı. Şu durumu biz bizi dikip yeriz gibi durum oluştu. Avrupa da çoğu ülke bize uçuşu kapattı. %10 kapasite oda yerli turist ile orası sıkıntı. Yabancı para ile ilgili gelişmeleri kimse rapor edemiyor suç çünkü. Her gün bir kısıt geliyor. Garanda HSBC tekrar satışa başladı. Çılgınca satan Akbank Garanti aldı bugün. Acaba İngilizler borç yada swap karşılığı çıkma fırsatı mi buldu. Ne yandan bakarsan bak birgun gerçek durum göz önüne gelecek. Benim Viob la zaten işim yok. Hisse de taşımam. Biraz önce bir söz vardır kurt yediği ayazı unutmaz mis. Benim de bir iki sene içinde s400, branson, idlip İran li general öldürülmesi gibi unutamayacagim çok sıkıntılı dönemler oldu. Prensip olarak fezaya gitse hisse taşımam. Çoğunluk fiziki sadece dayım. Şuan hacim yapmaya çalışıyorum daha da düşük oran alabilmek için önümüzdeki ay alacağım oranla tek kademe de %75 kar edecem. Benim portföy miktarım ile yaptığım hacim ve aldığım oran çoğunuzdan iyi. Sonbahar dan önce de pozisyon almam. Burda çok değerli arkadaşlar var aslında hepsi birbirinden değerli sadece klavye onları delirtiyor. Başbaşa kalsalar çok güzel kırmadan sohbet edecek insanlar burda canavara dönüyor inşallah o da düzelir. Kaybetsek bile gülelim ama bir birimizi kırmayalim. Şahsi tutumum aşağılama hakaret varı yazanlara şahsi tepki veririm. Sağlıcakla
damat abd den akıl almış belli oldu... bas parayı....indir faizi...gir borsaya sorun biter demişler ... abd de ki sistemde bu zaten ....oyunu güzel oynadılar borsayı birden değil hisse bazında ( hergün bir kaç hisse ile yukarı ) yavaş yavaş yukarı aldılar... herkesin
kafası karıştı... bankalar yükselmeden endeks gitmez diyen çok kişi oldu.. o nedenle çok kişi yükselişten tam olarak faydalanamadı .. ve çok kişide şort açtı.. şortlarda zarar çok ... longlarda kar az...
takdir ettiğim bir kişi var.... serkan bey ... fulll pozdayım yazmıştı ... forumun açık ara en çok kaz***** (yüzde olarak) bence kendisi ben serkan beye 2. kez şahit oluyorum... kendisini tebrik ediyorum...
Dünkü gibi akşam seansında DOW’dan bağımsız sıkıştırma hareketi yapıyorlar, 300-400 puan yok yere aldılar
En dipte gidişlerini fiyatliyoruz dedim yazdım. günü gelir anlarsınız.
Vadelide şarapsızlıkta level atladılar 2-3 gündür nerden cort açsak zort olduk :D Bu işin sonu poh gibi ama pes etmek yok devam :D Evet şu anda yapmamam gerekeni yapıyorum arada heyecan gerek heral kol kesmeden yola devam :D Pala üttüklerini geri alacaz er yada geç merak etme :D Şhortları öldürdü kesti biçti...En kötüsü yabancı piyasalarda aynı şekilde işimiz zor :D
Endeksi 1000 point alıyor vadeyi 3 bin point işte bu hareket tehlikeli.Sabah kalın lot lara vermişti o biçim ama sonrasında fazlasıyla aldı. Haziran vadeli Ortalama Şhort/long maliyetlenme 118 civarı olsa gerek.Bir önceki büyük düşüşten önce şhortlar hep kaybetti sonunda büyük kazanan oldular.Bu dandik filmin sonuna kadar dayanabilen filmin sonunu görür... :D
düşmüyomu bu hala
shortlar elimize mi yapışacak ?
https://pbs.twimg.com/media/EZiirudX...jpg&name=small
https://pbs.twimg.com/media/EZiig8gX...jpg&name=small
5 günde
500 lük paketler halinde
düşüş beklentim var.
dowda. :he:
Gaplar kapansın.
Yeter artık bu izolesyon. :he:
borsamızın boyle düzeltmesiz sert yukselmesi hayra alamet değil...haftasonuna kötü bir olay mı gelcek acaba onun için mi ukseltiyorlar??iş bankası.....ne olur ????
Ralliye devam kriz lerden sonra yeni zirve ler görülmüş 94_ ,98 yıl larinda tarih tekerrür den ibarettir
Dow sadece pati çekiyor
Düşmüyor daha
endex yarın
+ olursa yeni rekor 12. de olacak, hadi bakalım hayırlısı.
grafikler yüklensin
grafiklerim.
kimin aklına gelirdi önceki rekoru egale edeceği ?
Burada dolar yok döviz yok deniyordu .
Adamlar milyon doları üstü meblağı bile
Max 3-5 dakikada temin ve teslim ediyorlar .
Burası sırf asparagas yalan dolan olmuş bu topik
Pehhhh
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dolarda enterasan hareketler oluyor.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi