swap burgan 1000K 15.10
Printable View
swap burgan 1000K 15.10
Vadeyi 3 ay yapsakmi? eylüle...
%14 - 15 yerine sunun net'ini yazsaniz daha anlasilir olacak.
Gecen sene ISYAT %12.5 net verdi.
Bu sene %15 net verir, banka banka dolasmaya da gerek yok.
Fon'da Eurobond'lar var, dolardaki artisa gore de tedbir alinmis.
Nitelikli yatirimcilar icin ozel sektor tahvil/bonolari var, bunlarin getirileri %15 den asagi olmaz.
Turuncu %14 yaparmi acaba yakinda, gece gunduz ile turuncu arasinda kaldim yada max. 50 gun 14 ve uzeri baglamak.
hos geldinden sonra ne oran alirim bilmedigim icin ve ugrasmak istemedigim icin ilk tercihim e.mevduat tarzi hesaplar.
Katılıyorum. Hoşgeldin için 0,5% fazla veriliyor ama temditte vermiyorlar yada epey uğraştırıyorlar.. Parayı taşımak, eft yada havale o da ayrı bir sıkıntı.. Gittiğin bankanın huyunu suyunu bilememek o da ayrı.. Birde süpriz masraf çıkarıp 50 yda 100 tl kopardı mı gitti %0,50 demek... O sebeble %1 farka kadar e-mevduat temdit aynı.. Ayın 19 un da vadem var.. 15 ler alınıyorsa %14 temdit verirse bana yeter... Ha arasıra TL yerine USD olsa daha iyi olmaz mı dediğim anlarda oluyor... Sırf likit para taşıma kolaylığı için.. Bir de 1 gün valör yesem TL gibi çok dokunmayacağı için....
sizin meblag yuksek hatirladigim kadariyla 14.50 den asagi kabul etmeyin bence hatta 15 alindigini soyleyin en azindan 14,75 alirsiniz .
Burgan 260k 32 gun 14.70 60 gun ustu 14.75 temdit
bugün bir taksiye bindim, klasik sarı renkli olanlardan, can sıkıntısından, işler nasıl diye 'taksiciye' klasik bir soru sordum, taksici ''işler şu an iyi ama ilerde çok kötü olacak dedi, bende, -neden olsun?, dedim, dün binen bir müşteri, faizlerin bu yaz süresince çok sert yükseleceğini ve devamlı artacağını söyledi, - o an dikiz aynasından göz ucuyla ona bakarak, kafam çok rahat, tüm param dolarda hatta her kazancım anında dolarda, isterse %1000 olsun beni bağlamaz dedim, adama tekrar baktığımda yüzünde garip bir tebessüm ve gülümseme vardı, sonrası tek kelime konuşmadı, konuşma gereği bile duymadı, ineceği noktada onu bıraktım''
haftaya hava sıcaklıkları 5 derece artacağına göre yaz geliyor demektir :bravo: :bravo: :bravo:
Odea da DTH ında HİÜ alınmıyor
Arkadaşlar, 6 aylığına 200k en uygun hangisi veriyor
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hiü muhabbeti çok sıktı hakkaten.. eft havale tamamda..
en son bireysel hangi hesaptan, kimden hesap işlem ücreti alındı ?
benden en son nisan 2015 de alındı daha sonra hiçbi banka almadı veya alamadı...
2016 dan sonra veya 2017 başına gelen var mı yoldaşlar ?
işbankası
ÖB
+1M
32 gün
%14.00
Hanimla ayni zamanda e turuncu actim daha 1 sene dolmasına iki ay var benimki 13.5 günlük devam ederken hanımın bugün farkettim 6 gündür 12.5 ten devam ediyor. Neden farklı oran uygulamaya başladılar. Böyle durumda olanlar varmı ?
E.truncu Tam 1 aydir 13,50 de fazla talep gelince piyasa alti faiz vermeye basladi.enpara ile enaz 0.75-1.00 puan fark olurdu normalde.
Arkadaşlar MT'si vakıfbank swap oranının 15.20 ler seviyesinde olduğunu söylemişti.
Son zamanlarda swap yapan ve ya rakam alan oldu mu?
Finans 1yilliga 14.60 veriyor demisti bi arkadas 32gunluge denkligi kaca gelir acaba ?
Burgan swap 15.10
Bilesik olarak daha dusuk olmali 1 yilda 11 kere 32 gunluk baglamak dha avantajli olmasi lazim .14,45 hesapladim ben.
(1+(%x/12*0,85))^12 = 1+(%14,60*0,88)
x = %14,29
hocam 1 yıllığa %14,60 veriyor yani 367 gün derseniz stopajı %10 a gelir
%14,60 tan %10 stopaj keserse neti %13,14
hangi faize %15 stopaj uygularsan neti %13,14 e gelir
X * 0,85 = 13,14
= %15,4588
ince hesap yapmak isteyen 32 günü de yıllıklandırabilir.. 10 20 puan etkiler..
Hesabınızda bileşik faiz yok, sonucunuz yanlış. Bileşik faizin gücünü ezbere belli bir fark olarak varsaymayın. 1 yıllık faizde bileşiğin gücü 10-20 değil 70-90 baz puandır... %10'luk dilime sokarsak doğru cevap:
(1+(%x/12*0,85))^12 = 1+(%14,60*0,90)
x = %14,60
Enpara %14 yapmis .sitesinde guncellememis daha.
Finansbank'ın sahibi enpara ilk çıktığında Yunanlılar idi. Şimdi ise Katarlılar. Biri en büyük para derdinde olan ülke, diğeri para içinde yüzen ülke (ambargo olması bunu değiştirmez). Bu yüzden enpara'dan çok bir şey beklemek doğru değil. Zamanında yaptıkları milyonluk altyapı ve personel yatırımı yüzünden, biraz da prestij kaybetmemek için markayı kapatmıyorlar. Faiz yüzünden kaybedilecek müşterileri umursadıklarını sanmıyorum.
250k 32gün
Vakıfbank 14
Halkbank 14,25
Teb 14,50
Denizbank 14,50(temdit)
Finansbank 14,40
Deniz ve finans istanbul
Diğerleri mersin
Kısaca İstanbul dışıda iyi oran alınabilir. Saygılar.
Not: Pembe domates burada 1,5 lira Dudu ya selam olsun☺