Sen de maden suyu ve karbonatını.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen de maden suyu ve karbonatını.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.ibb.co/xCj6ZY4/Ekran-Al-nt-s.jpg
emin olun şurada ki risk shorttan daha güvenli 23 ten sattığım kronta mı yanayım ...ah ulan ah..!!!
Buradaki arkadaşlar çok şanslı. Bırak tanıdıklarıma mesaj atmayı, normalde telefonlara bile cevap vermiyorum. Bir kaç kişi var beni tanıyan, arada mesaj attığım. Burada da bir kaç kişi senin her yazdığınızı biz not ediyoruz diye yazmıştı, lise edebiyat hocası da benim her yazımı çocuğuna okutuyormuş.
O iki hanımı görünce ben kanal çeviriyorum, birinin tipi tam benim istediğim gibi, diğeri de annemin istediği gibi, sonra kafa karışıyor.
Şu sıralar tercüme işine taktım kafayı, tercüme işi de sakat bir şey. Hiç bana göre değil 3-4 ihtimal olan yerde tercüme yapmak sakat. Yeminli tercüme, apostil tercüme gibi konular var. Google tercümelerinde bazen "He..." ve "She..." olarak iki ayrı tercüme gelmeye başladı önceden rastlamıyordum.
Dünya yıldızı
Mesut Özil
tuttuğu takım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı (DHA)
Geçen A101'den pasta tabanı diyorlar kek aldım. Sonra deneyim dedm ve peynir ile yedim. Lebne payniri sürülerek de yenilebilir.
BIM'den de aynısını aldım, görevliye söyledim kakaolusu da varmış, benim dediğim gibi deneyecekmiş. 5,95 TL simit veya kek türevlerinden daha fazla tuttum, çok hafif tatlı hamburger ekmeği tadında.
AKBNK-İŞC den 0.50 gerideydi.şimdi 0.30 ilerde.
yine mi CHP hissesi meselesi,baskısı?
https://www.tradingview.com/x/1Zdq73iz/https://www.tradingview.com/x/t94jSHTr/
bu gün endekse etkilerini bilmem ama sektör gidiyor..!!
enka anele orge ağırlığı en fazla olanlar.!!
iletişimde de tcell ttkom..!!
aynı kırılım bankalar da da oldu iletişimde de başlamak üzere ...tccell ttkom dolar düşüğünden ivmelenebilen hisseler ..!!
inşa zaten enka alıp götğürdü..!!
Kayıtlı sermaye sisteminde değil gibi. Ben A101'i tutmaya başladım, 10001 olmuş dükkan sayıcı, daha büyük mağazalar da açmaya başlamışlar gibi, tertip düzene de dikkat etmeye başlamış olabilirler.
15 TL'ye küçük karides satıyorlar, ondan alıp karides kokteyl yapmayı planlıyorum. BIM'de de zaman zaman görüyorum.
Rekabet iyidir, BIM, A101, ŞOK, Migros, Carrefour vs. Ufaklar da kendilerine yaşam alanı bulabiliyor daha niş alanlarda.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-magazalar-a-s
Kayıtlı Sermaye olunca genel kurul kararı olmadan yönetim kurulu sermaye artırabiliyor, aslında riskli bir iş küçük yatırımcı açısından. 5 yıl süre ile alınıyor genelde.
Endeks sabah bu seviyelerde iken 113.90 ları zorlayan tüp şu an 112..
Sağ kulvardan atağa kalkıp endeks i de sürüklemesi lazım gelir..
Diğer yandan xu100 20 senelik haftalık grafiğinde MACD 50-55 lerden dönmüş iken HEP şu anda bu değer 80..
İnanılmaz abarmış durumdayız..
Tabi buna bakarak 10 gün evvel short açan adam battı o da ayrı konu :oleyo:
En iyi canlı informasyon kaynağı bence burası, sakat bir şey var ise insanlar şerhini koyuyor.
İlk siftahımızı yapalım bari, pala makinaya jeton atmıyorsunuz diye kızmasın :he:
1674 den bi dene şort
Aşağıdaki linke bakınca yeminli tercümanlardan iyi arkadaş olur gibi. Bir kaç mütercim tercüman arkadaşım vardı, bu iş kolay değil derlerdi. Ekşi sözlükde bir yazar ve çevirmene baktım şu Fransız yazarı bu kişiden okumak büyük şanssızlık demiş biri. Çok fark ediyor olabilir. Milan Kundera da bir kitabını tekrar tercüme ettirmiş.
Borsalarda da o şekilde bir lisans vardır belki. Yeminli Analist diye bir kavram olsa fark edebilir.
https://www.portakaltercume.com/nasi...rcuman-olunur/
............
GARAN' ı tek tuş 10 kademe aldılar...
GARAN' ın tek tuş 10 kademe gittiği yerde şortçulara ne yapmazlar...
İş Bankası'nı bilmem Paşabajçe 1350 TL ye Esma-ül Hüsna işlenmiş vazo satıyor. Ben 2 TL ye aldım bir şey buzdolabına yapıştırdım.
https://www.pasabahcemagazalari.com/...19502-308-3280
Ne yalan söyleyim her ne kadar yukarı fışkırtma beklesem de bunun tüpraştan geleceğini düşünmüyorum...
Petrol güzel, yükselişi destekliyor ama tahtada alıcı yok, hatta BOFA 250.000 lot açığını yapmış bekliyor...
İlerleyen saatlerde tahtaya alıcı gelirse orasını bilemem tabi, şimdilik durum böyle...
ne kadar aç kaldılarsa. ulan altı üstü kağıt değilmi basın, basın, yiyin. sanki yapmadığınız birşeymi:)
tek tuşla alan tek tuşla satar :)
AKBNK 2021 hedeflerini açıklamış. Diğerleri de açıklar. Garanti genelde antetli albenili vs açıklıyordu, bazı bankalar sır bilgi olduğu için antetli değil direkt copy paste ile boş dökümana yazıp gönderiyordu.
iyi fışkırtında yukardan vuralım..hadi longlar..Bozkurt dayı bekliyor levye ile..:oleyo:
Ben olanı yazıyorum, adam olası olanı...
Ben buna ''Hayallerle gerçekleri dövmek'' diyorum...
İş ihtimallere kalsa 1 trilyondan fazla ihtimal kombinasyonu olduğuna adım gibi eminim...
1680 de benım balyozu duyunca yaklastı ve vurdurmam dedı beklıyoz.
Dünkü gerçekçi düşüşten sonra bugün alımlar oldukça cılız bana göre
Endekste 1600 hedefli raporlar yayınlanıyor
Olur olmaz bilmem ama bilginize beyler
Sağ kolla yukarı kendi açıklarını çizerken
Canı sıkıldı mı çizdiği açıkları aşşa yine kendi alımına çakıveriyor..OLABİLİR..
TUPRS ın kademe de zamanı geliyor 10.000 lot oluveriyor..
Bi bakıyorsun 5-6 kademe 100.000 lot çizmiş..
Tamam gidecek diyorsun gerisin geri basıyor falan..
2 ithimal var aslında..
Ya kendi malı..
Yada bu geçen sene temettü uzun vade ayağına anlaşmalı fon yöneticileri "sen şunu tut al bu da rüşvetin biz birazdan gelecez denilen mallar" ...
Şimdi fon yöneticisine geri ver malları al şu nu da demişlerdir..
Petkm de de aynısı oldu 100M lota yakın malı emeklili fonlarına sote ettirdiler..
Sonra cem geldi o malları almaya gönüllü oldu..
Bu işlerin biraz arka tarafını iyibilmek lazım..
TUPRS da 87 olan yabancı oranı 31 e kadar düştü idi ki nerede baksan 60Milyon lot eder..Bunun hepsini KY emmedi ya..
Koronavirüs ilacı bulundu mu?
Hakan Bayrakçı'dan açıklama:
"Koronayı 30 saniyede yok ediyor"
https://www.haberturk.com/koronaviru...ediyor-2926414
Dünya Yıldızı, süperstar
MESUT ÖZİL
Tuttuğu takım
Fenerbahçe ile 3.5 yıllık anlaştı (DHA)
Normal be, zaten suan 1510 adam sonuçta hedef veriyor yuzde 6 koymuş üstüne normal. Yüzde 6 nedir ki SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işlerin arka tarafını iyi bilmek değil sadece bilmek bile mesele...
Bizimkisi bilmekten ziyade tahmin etmek diyelim...
Tahminlerin ise sonu yok, piyasa tecrübesi tahmini bilmeye yakınsatsa da bir yerden sonra işin paranoyaya dönüşme ihtimali de oldukça yüksek...
Ben bu işin arka planını biliyorum demek için bence tahta yapmış olmak gerekli...
Tahta yapmak için ise; tahtanın boyutuna göre ki bence minimum 40-50 Mn TL para gerekli...
Büyük tahtalarda bu rakam belki 1-2 Milyar TL' yi bulabilir...
onlarda geldiler.. kim olacak bankalar
167X'lerden doya doya vurduk, aktif vurduk yazdık vurduk,
üstüne bi daha bi daha vurduk,
yetmez ama ortimiz de civarımız hesabı olsun madem dedik tekrar tekrar vurduk..
Günah bizden gitti..
Etiket style oldu.. Yakışırrr..