Geçen hafta vadeliye konulan the end etiketinin söküleceğini, bunun üzerine bahse girebileceğimi yazmıştım.
Malumun ilanı olmuş.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...882dee2708.jpg
Printable View
Geçen hafta vadeliye konulan the end etiketinin söküleceğini, bunun üzerine bahse girebileceğimi yazmıştım.
Malumun ilanı olmuş.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...882dee2708.jpg
Bence de fena silkeleyecekler milleti, dolar düşerse alım fırsatı olur... Kimsenin tr de bu ortamda banka filan alacağına inanmıyorum...
Bbva üzerinden 2 milyar Euro luk reklam parası verip tüm tr varlıkları şortlar bunlar...
Koçun italyan ortağı kaçarken
Bir çok yabancı kaçıp giderken
Bunlar bankanın tamamına talibiz diyor..
Verdikleri miktar önemli değil..Caho nun hesap da olabilir tabi ama..
Önemli olan ekonomik çöküşte bir ülkede yarısına sahip oldukları bankanın tamamını istiyoruz demeleri..
UNICredit in göremeyip de bunların gördüğü nedir..
BBVA ki o meşhur masada bunlarında ceo su oturuyordu zamanında RTE nin karşısında..
Birden birde ne bu TR aşkı..
Bir yanda bütün yabancı ekonomistlerın dalga geçtiği yorum bile yapmadıkları bir ekonomik ortam içinde TR ..
Diğer yandanda da ver bana TR den banka..
BBVA J.P MORGAN efendim bloomberg cart curt..Alayı aynı ..
Bunlar değil miydi Erdoğan's Central Bank diye alay eden..
Yada dolar için tahmin veremiyoruz ama madem ısrar ettiğiniz yuvarlak 10 olsun diyen..
GARANTİDE artık taban fiyatı(3 aylık) 12.20 dir.
https://i.ibb.co/pWSp0wn/sshot.jpg
iblisler..
sabah sabah bozdular tüm haftamı..
Ferit Şahenk daha önce hisseleri 3.5 dolardan okutmuştu ispanyollara. Hisse fiyatları şuan 1 dolar civarında adamlar tabi ki bu fiyattan alıcı olurlar.
Ne guzel bir hafta baslangici olmus
hem endeksi %3 almis hemde makasi %1 yukariya cekmis
tabiki shortlar hala duruyor :)
eywah eywah eywah o zaman..
https://i.hizliresim.com/4azej3m.jpg
Bahsettiğim masa şuydu..
BBVA İcra Kurulu Direktörü Jose Manuel Gonzalez-Paramo var mış..
Valla 2 haftadır ben de yazıyorum
Elimden geldiğince ama işte
Maalesef olacak olan oluyor
KY short açmaya devam etti
Babalar mallandı
Ve sonuç ortada.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim don kimdeyse versin hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav..
Abicim bizimki zaten gecen hafta niyetini belli. Doviz yukari porsa yukari. Bu haftada boyle gider muhtemelen.....Sonra doviz asagi, porsa asagimi yapacak bu cenabetliler bakacayik...
Ama yurt disi niye dusmedi. Onu hala anlamadim....Elimde son tahminim kaldi. Bu haftada biz ve disari yine yukari. Haftaya cumle alem assagi. Bakalim tutarmi.
GARAN'ın dolaşımdaki sayısı azalırsa havasıda kalmaz...başka bir kağıt alır liderliği...ama hangisi? bugüne kadar borsa demek GARAN demekti şahsen benim için...
Hocam sen oyuna gelmezdin ama buradan etkilendin sanırımM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tüm cortta yakalanan arkadaşlara sabırlar diliyorum...
https://i.ibb.co/QfJ4ZSt/Screenshot-...satakippro.png
Bir gram bozulmam yok devam..
Yakın zamanda ivme korunur ise xutum rallisi de bekliyorum..
İlk önce faizlerin düşmesi gerekli..
Hadi bakalım..
Böyle bir iddiam var ..
DEVAM
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olur hocam herkes şüphe eder ..
Siz toparlarsınız..
En azından fanatik değilsinizM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözde tavana gidiyor, bu sefer bence sahici tavan, elinde olanlara hayırlı olsun diyelim.
Geçmiş olsun hocam oyuna geldin..
Niye oyuna gelen adam nickim anladın mı..
O longu tutacaktın..
Ah ah ah...M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YKB de tavana gidiyor. Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin, hadi bakalım.
Yav özl den msj baktım harbiden bayağı kişiyi ipten almışız.
Dualarını ve iyi niyetli msj larını gönderen herkese teşekkürler saygı bizden.
Yonca sorulmuş çoğu msj maliyet 9 altı , yüklü maldayım benden başkada burada yonca analizi yapan görmedim , hasımlarım pazarladığımı yazdı kuşta veya diğer sitelerde ben teknik olarak oyuna girdim , gelen haber süpriz yumurta oldu , arkada yazdım benim girdiğim zamanlar giren yabancı kurum gözükenler bir bölümü bademcuk bir bölümü yabancı hepsi bu haber hakkında küçük küçük bilgiye sahiptir diye düşünüyorum olay buraya kadar geldi.Pıst 100 için orta vade katalizör gibi şimdilik çok değişik olumsuz haberler olmadığı sürece bunu kullanacaklarını düşünüyorum bankalar üzerinde.
Bankalar neden coştu.
MB pas mı geçecek acaba.?
Sn. Egeduk, pas geçer veya geçmez.
2 fk idi YKB, 2022 tahmini.
1000 lira kirası olan evi, 24 bin liraya satın alabilir misiniz?
Durum buydu.
Yani işte o oldu bu oldu seçim meçim.
Temel analiz, size malın ucuz olduğunu söyler, hangi bahane ile gider o ayrı konu ama bilançolar bozmadığı sürece mutlaka gider.
bankaların bugun gidecek yeri kalmadı... shortta açıkta vs sıkışanlar artık mecbur holdınglerı sanayılerı alacaklar...
pala meğer elinde kör bıçakla bekliyormuş,
shortta yakalananlara cümleten geçmiş olsun
Garanti Bankası 'nın değeri 2013 yılında 22.5 milyar dolardı... Şimdi 5 milyar dolara geriledi!
BBVA , Garanti hisselerini almak için 5 yıl önce "2.2" cent ödedi.
Şimdi hisse başına "1.2" cent teklif etti.
Ve bu duruma sevinildi!
Anlamı,
Ülke ekonomisinin hali ve zeka geriliği...
murat muratoğlu...
Unicredit in koç tan kaçması normal değil mi ama?
Ali koç un kurumsallıktan uzak, arka bahçesi gibi yönettiği bir banka.
Başkanı olduğu klübe düşük faizli kredi verdiği bir yapı. Benim gördüğüm bunlardan sonra çıkmak istediler, ben olsam ben de çıkmak isterim.
Aynı şey tüpraş için de geçerli. Onunla da gidip futbol takımına sponsor oluyor. Halka açık bir şirketi, arka bahçesi gibi yönetiyor. Dediğim gibi, bunlar önemli ayrıntılar...
şok market payı yüzde 22, getir satın alacak, borsa fiyatından bile olsa nerdeyse kendi piyasa değerine eşit
değerli bissürü mal daha var portföyünde, mesela azmüsebat diye bi şirket görünüyor, bunların tuzlada bir arsası var ki..
mark mobius boşuna pozisyon almamış bu gözde tahtasında
Abi doğru diyorsun da, benim ykb maliyetim 1, Tüpraş maliyetim 78, banane öncesinden, ekmeğimize bakacağız ucuzluğu doğru tespit etmişiz sonuç olarak.
Dolar tl ne bakarsan bak güzel karlar bunlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.