Yapacak birşey yok.. Geçen yıl halledilecekti..
Şimdi durum bu..
https://imgyukle.com/f/2022/09/30/neCTvv.jpg
Printable View
Yapacak birşey yok.. Geçen yıl halledilecekti..
Şimdi durum bu..
https://imgyukle.com/f/2022/09/30/neCTvv.jpg
Çay bardağının içine düşen bisküviti kurtarmak için 2. bir büskiviti daha daldıracak anlaşılan.
Bence tek bir kişi yada kurum kazanmadı, ama bu hareketleri yapan grubun kırılganlığını iyi analiz eden büyük bir el tetiği çekti yada çektirdi sonrasını piyasa dinamikleri kendisi halletti, zaten yükselişte benzer şekilde tetiklenmişti, benim şahsi fikrim ve yorumum bu yönde (:
Bugünün özeti...
"aldım gitti , sattım bitti "
bugün para dağıttılar çağrı .
Görünen yada gösterilen o şekilde ama bence yükseliş hareketindeki spekülatif hareketi nasıl bir kişiye yıkıp onu suçlu ilan ettilerse aynı şeyi Akbank sandığı için yaptılar, halbuki suç yada suçlu bir tane değil, bir sürü resmi yada özel kurum ve kuruluş bu suçun parçası bence ama araştırıp hesap soracak tek bir kişi bile yok...
Cahilliği , bilgisizliği ,acemiliği herşeyi belki ama belki affedebilir borsa birgün.
ama hırsı affetmez.
kim kaybettiyse geçmiş olsun yinede.
Ak sandığı dolu bardağa son damla olur anca....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ufak tahtaları tavan tavan götürmek kolaydır. Kurumsal tahtalarda o iş sakata geldi bence. İşin içine viop da girince iyi zopaladılar.
Kolpaçinodaki fazla açılma sabri boğarlar repliği gerçek oldu
Ekim vadede 15,9 milyar, toplamda 16,3 milyar TL pozisyon var gibi.
GUBRF ve ODAS da hazırlık olmalı.
TSKB, VAKBN, SKBNK, ISGYO çok aşağılara düşmüş.
https://i.hizliresim.com/lr98h8j.jpg
Benjamin, Kraliçenin diğer akrabaları Avustralya ve Kanada dolarını üzmüş bu sefer.
Bu kadar cinayet oldu.
Ortada katil yok..
Mafya masası olsaydı
En azından çok alana bir serzeniş olurdu..
Bugün 30 eylül .Aslında bugün döviz kuru kapanışları vs bilançolara şekil verecek.
ama piyasa bunu konuşmayı sevmiyor.sağlık olsun yapacak bir şey yok. Kendi düşeni babası bile kurtarmıyor bu zamanda :(
not:şahna sen hesaplayacaktın eur dolar ihracatcı ithalatcıyı.
eğer oturup hesaplayacaksan usd eur borç ayrımınada iyi bak senin için önemliyse dostum.
En ince ayrıntısına kadar araştırılacak dendi. Demoklasin kılıcı gibi sallanacak bence, bazen 1-2 yıl sonra sonuçlanıyor.
Geri alımda üst fiyattan aldın diye bir şirkete ceza kesilmiş, onu görünce korkulur. Habersiz hakim ortak satışını da incelerler bence.
DOHOL'e yüklü ceza kesilmişti, işlem 31 Aralık'dan önce yapıldığı halde sözleşmeye 1 Ocak sonrasına tarih konmuş diye madde hatırlıyorum.
S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "B"ye indirdi, görünüm "durağan" (ForeksHaber anketi B+/negatif)
Dow jons a fena çakmışlar, onların notunu da indirmeleri lazım artık
FED faiz artırınca ham madde üreticisi Avustralya ve Kanada ilk kurbanlar olması gerekirdi normalde.
Lehman krizi gibi dowda bi şirket batmadan düzelmez bunların piyasası daha acımasız,
Herif o zaman ya Arnavut kaldırımlarında.
Yada gürcide 50 nci çocuğunu planlıyor olacak.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Nebati'nin ambiansını bozdular, bunun mutlaka hesabını sorarlar.
Sabah satmışlar akşam pazarında KAP göndermişler.
Ben bile tam girdim 5 dakika sonra %10 bir de ertesi gün %10, toplam %20 kaybettim.
Nail Keçili'nin bir videosu vardı, Koç'a söyledim, devlet ile kavga etmeyin, devlet acımazdır vs anlattım diyordu.
Vermedik mi? Verdik diye hatırlıyorum.. :wu:
Üff süpper heyecanlıyım... :he:
https://www.imf.org/external/np/fin/...n=imf-finances
Bence memati bu konularda saf biri..
Onu da kullandılar..
Kullananlar da çok yakın bildiği
Yutkunmakla meşgul.
Yoksa eski karanlıkta iki manşet
Sonra şutungen
Amrika piyasasının durumu fena, işler kesat, enflasyonu durduramıyorlar, satışlar azaldı gelişmekte olan ülkelere aypon satamaz oldular yılanoğlu sayesinde bizim piyasalar frenleme yapıyor, vatandaş napsın 40bin taleye aypon alacağına gidiyor 3bin gaymeye cin malı xami oppo neyim alıyor. yılanoğlu başlarına bela oldu düşüremiyorlarda, çine savaş için emtialara basıyorlar onsu dövüyorlar ama nafile ve beyhude bir çare :he:
Ben mb nin yerinde olsam şuan faizi biraz daha aşağı çeker yılanoğlunuda bi tık yukarı yapardım, tam zamanı haşırttıblacbort
bozgurt dun kıvranıodun ısgyo ıcın insallah almamıssındır
reıs tek haneye ındırecekse....3 ayda 225 olası 9.75 olursa tek hane of kı off