sözde 1,52 kırmak için uğraşıyor .Bence delip geçer istese ama nazlınıyor.Bunun bedelli muhabeti vardı ne oldu?Bilen varmı
Printable View
sözde 1,52 kırmak için uğraşıyor .Bence delip geçer istese ama nazlınıyor.Bunun bedelli muhabeti vardı ne oldu?Bilen varmı
ahanda kırdı yaslandım arkama bakalım 10.000 lotla
endeksi vermeseler gidecek kağıt yine ona ayak uydurdu
56 dan veren iyi iş yaptı.
Ben bekleyecegim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bunun bedelli hikayesi halen spk onayladi ben onu biliyorum.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum vertuya ne diyorsun.sence girilirmi.ben ful doktayim suan icin
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vurtuda tepkiye oynadim tabandan bence girmek riskli
Yarının 3 koşan [emoji470] avtur ,orge,Petkim olabilir.Galip avturda bence yoksa bu hisseye kimse bu hareketi yapamaz.
Yatırımcı mı düzeltiyor yoksa düzeltme mi yapıyor?
Dünkü muhabbet: https://youtu.be/kIm7B5onemU
1,35 ortalama ile bekliyorum ama piyasada yine tehlike canları çalmaya başlıyor dün akşam verenler iyi yaptı görünün odur
yine geldi bakalım bu seferde mi verecek
Sallama mı,kakalama mı?
ne yaptığını bir bilsem adam anında alıyor sonra veriyor al ver ama bekleyeceğim ya zararına satacağım yada 1,70 den gömeceğim
1,52 den verdim ben uğraşamam bununla
1,52 den verdiğimi geri 1,38 den koydurdun bakalım galip bu seferde yine kazandır bakalım
Bende 1.43 yazdım yarısını almis
Ekonomik krizin sebebini bu ve benzeri şirketlerin yatırımcılarını zulme uğratmalarının en büyük etkenlerden biri olarak görüyorum. Hep bana diyen yönetim yatırımcının inat ve öfkesiyle karşılaşır. İşçisi aç şirketin inşaatı bitmez, işçi açken hiç çalışmaz. Millet dolarını bozdururken şirketler dolar aldı. Bu böyle olmaz. Batacaksa herkes batacak çıkacaksa herkes çıkacak. Şirket kendini kurtarsa insan bitse para ne işe yarar. Bir an önce şirketler yatırımcısına güven vermeli. Yoksa cümbür cemaat biter bu millet. Piyasanın sıcak paradan çok güvene ihtiyacı var. Ytd
Dölar düşüyor ya galip :D bozdurcan mı
Anlaşılan biri galibi çok kızdırmış [emoji38] bas gaza vur tabana. Mallanakk
Galip abinizi kızdırmayın. Sonra kızar kızarır basar aşağı :D
Çok kızdıı. :D
Arkadaslar bunlarin bedellisi ne oldu iptalmi oldu 1 yili gecmis
Burda kimse kalmamis niye gitmiyor bu
...
Patron herkesi hayal kırıklığına ugrattın. dandik hisseler 200_300 yaptı bunlar tabana gidiyor
Hadi hayırlısı
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlısı bakalım hedef 0,80 krş hisse düşüş trendinde...0,80 krştan toplayıp 5 liradan 2 yıl sonra satacak
Yok canım[emoji15] [emoji15] [emoji15]
Galip öztürk müsün yoksa [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Kaça kaç tane alış yazdırdın açık konuş
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünya genelinde tüm piyasalar düşüyor.. hisseyi hemen 0,80 lere getirmek mantıklı değil....hisse yedire yedire portföy boşaltılıp.... 1,20 ye verilen 100.000 lot 0,80 den 150.000 lot olarak yerine konup bir iki güzel haberle nisan mayıs gibi 3,00 tl den satılır. 450.000 tl para kazanılır. sonuna siz istediğiniz kadar sıfır koyabilirsiniz... bekleme gücü olmayan kaybeder bu oyunda
bosayı öğrenmeye isteyen AVGYO nun kademelerine baksın 1,02: 180.000 alış 1.03 120.000 satış alanda bize satanda bize der