Ne yaparlar ne kadarini kapatirlar bilemiyorum ama ciddi bir faydasi olacaktir tabii borc fayizinden biraz olsun kurtulmanin...
Onemli olan sirketin FAVOK uretebilmesi..
Sirket calismiyor pek..
Printable View
Ne kandirdilar bizi be :(
Bunun hesabi neden sorulmuyor??
Nerede bu dovlet??
Ne oldu Ferbis halka arzi??
Ne oldu Ozbekistan yatirimi??
Ne oldu Ankara Sincan yatirimi??
Ne oldu Pet mama uretimi??
Ne oldu Agriventis yatirimi???
Hepsi yalan miydi???
Simdi bizden ne yuzle para istiyorlar??
http://share.matriksdata.com/shareMa...07311733013526
37 cent ile ayin en dusuk yerine (36 cent) yakin bir yerden kapatiyoruz bu ayi da.
Osman Aga sensiz gitmiyor bu gemi
Gel yeni kayıt açalım :evil:
ee bekliyordunuz şirketin bu haliyle.?
yabancı faaliyet zararı yapan, borçları boyunu aşmış üstüne bedelli açıklamış şirkete hücüm etmesini mi?
şu an hektaşta içeride kalmış büyük oyuncular trade hareketi ile para kazanıyor, aralarda bi yukarı bir aşağı yapmak dışında bir şey beklemeyin.
Cok acimasizsin finans-mete abim, insanlarin umutlarini hemen kiriyorsun.
Oysa buyuklerimiz der ki:
Umut fakirin ekmegidir, umutsuz yasanmaz.
Nietsche ise soyle demis:
Umut en buyuk kotuluktur cunku iskenceyi uzatir.
Yapacaktin bedelliyi bu kadar niye bekledin?
Bu is de Ferbis halka arzina benzemesin?
Amac kucuk yatirimciyi oyalamak idi Ferbis'de.
Bu arada buyukler rahatca mal ciksinlar diye.
Simdi de bedelli karari ayni amaca hizmet etmesin?
Once aklimizi aldi, simdi de donumuzu.
Yine bize temizletecekler.
@111222333 ne zaman ki lüküs purolar, gemi turları, sümüklüböcek yağında marine edilmiş hamsi buğulama fotoları paylaşır, dudu ne zaman ki ahtapot yerine Migros'tan Dardanel ton konserve almaya başlar, finans Mete abimiz ne zaman ki "yav aslında bu Hektaş özünde iyi bi kardeşimiz ama biraz savurgan, bi şans daha mı versek acaba?" der, işte o zaman teker döner, gemi demir alır, yelkenler fora iskele alabanda olur.
https://youtu.be/sP1C9TbavfY?si=sr3Yiy2mI_kRirIw
dikkat edin .oyaklama çalışan maaşlı elemanlaristim üzerinde belli.tukaşı da aynı yaptılar yılarca zarar ettirdiler bedelli aldılar mavettiler. sonra bi kardeş gruba sattılar nasıl sattılar bir inceleyin üstüne ne kadar aaa bedelli borcumuz varmış şirkete onu dakoyalım aaa arsalar falanlar filanlar onalrı da verelim tukaşı nerdeyse üstüne para vererek sattılar.sonra ereğliyi hazırlıyorelar gibi .hewktaştan sonra acil incelem lazım bunlara.aynı felaket işbank sandık ve chp ortaklığı olan iş grupta .işfinans inceleyin kimler % 35 payı borsada beleşe bi kısıda üstüne aldıkları teem tülerden baskılı d.d fiyat altı bedellerden topladı .orda da aynı kardeş grup ne tesadüf .2 kuruluşta mayışlı elemanların yönetiminde bari chp bi şelere dur deseydi maveddiler k.y yı .acil orasıda incelenmeli .
http://share.matriksdata.com/shareMa...08051026475970
33 cent bugune kismet imis
bugün itibariyle hedef fiyatım 7,5 fitili ateşlendi:kahkah:
hayırlı uğurlu olsun
Sanki oradan alacakmis gibi yaziyorsun...
11 TL ye düşmüş
Gudiwan vardı asla düşmez diye milleti gazliyordu
http://share.matriksdata.com/shareMa...08051313581752
Cetvelle cizmisler sanki dususu...
20 aydir kesintisiz duruyor..
Su tabloya bakan adam dususun sonunu gormeden, yani en az 3 tane yesil aylik bar arka arkaya gormeden USD grafikte, sadece
uzaktan bakar, varsa kabak cekirdegini citleyerek... :)
Kabak cekirdeginde bol magnesium varmis ve prostata da iyi geliyormus.
11-12 arasında yataya bağlıyormuş görünümü çizerken 13'ün üzerine manasız bir hareket yaptı ve tekrar 11 küsürlere geldi. Tarih tekerrürden ibarettir diyerek 13 hareketinin de öncekilere benzer tuzaklardan biri olduğunu düşünürsek ve tuzaklar sonrası oluşan fiyat hareketlerine bakarsak hissenin çok yüksek risk içeren bir yerde bulunduğunu söyleyebiliriz. 13 hareketi tuzaksa fiyatın gidebileceği yere kimse kestiremez. Bütün majör ortalamaların altında ve berbat bir görünümü var zaten.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Hayatimizin dersini verdi bize.
Kazanmis olana da, kaybetmis olana da, acikta bekleyip hic bulasmamis olana da.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1321198
Sanki nukleer reaktor insa ediyorlar ben bunlarin yapacagi isin taaa amk
Bu kagittan sonra hic bir hisseye uzun vadede bile guvenemez oldum.
Yaz dabana Petrik yaaaaz :)
Daha once gonderilen mangisler ne oldu?
Ne yaptiniz onlari demek lazim.
Bayağı önceleride yazmıştım.. Bu hisseyi 2014 lerde 1.80 tl alıp çok güzel karlarla satmış biri olarak bu laş mam.. Sermaye manasından sapmış bir şekilde yükseltiliyor ve o sermayeye göre edeceği kar çok zor bir rakam.. İnat edenlere başarılar dilerim:whistling:
Benim anlayamadığım , Özbekistan”da böyle bir iş yapılacağı açıklanalı ve şirket kurulalı nerdeyse 2 yıl oldu. Bunlar bunca süre beklediler mi , naptilar anlamadım? Daha bir çivi dahi çıkılmamış . Bir de 2 yıl süre diyor. Bir ülkeyi baştan kursan bu kadar süre etmez… İnşaat bitecek , satış yapacak, kar yapacakta para kazanacak, ölme eşşeğim ölme…
Bunların yaptığı bu ölçekte bir kolpa yakın zamanda var mı?
Yönetim tarafından yapılanları soruyorum ama, Oyak gibi bir yapının çatısı altında ve bir BİST30 şirketi olarak yapılanını..
Adamlar 2 yıl önce hepimizden para aldılar Özbekistan'da ikinci bir Hektaş kuracağız diye.
Yine 2 yıl önce Özbekistan'a sermaye olarak para aktarıldığı haberi üzerine GK'da Levent Ortakçıer "Bir şeyler yapılmıyor olsa oraya para göndermezdik. Orada para ziyan olur" demişti.
2 yıl sonra bir KAP haberi düşüyor ki "2 yıl önce sizden aldığımız paralarla kurulacak fabrikanın inşaatı için sözleşmeyi yeni imzaladık, kurulum süresi de 28 ay"..
Vay babam vay..
Hey Maşallah, bu ne yürek be..
Ben çıkalı çok oldu, ama göz göre göre bunların yapılıyor olmasına ayar oluyorum..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar
Bir şirket her açıdan falso olur mu ya
Bu kadar defoya rağmen bari fiyatı uygun olsun diyorsun value play yapalım diyorsun o da yok
Bunda ve sasa da herkes zararda oldugunu dusunuyorum
Hiç öyle 3 den almıştım fln goygoyu kimse inanmasın
53 den 11 e düşen hissede çok eskiden almış bile olsan
Her düşüşte alım yaparak ortalamaları yukselttiler
3 fln olan ortalamalar dahi 20 üzerine çıkmıştır
Gundiwan gibi eseklere kanıp yukarıdan alanların durumu çok sakat
Valla benim vicdanim rahat...
Gundiwan 26 larda alin 30 a dogru surerler diye yazdigindan aylar evvel ben 40 larda 17 ye kadar bile dusebilir yazdim diye bir horos tarafindan aforoz edildim.. Gel gor ki 17 bile tutmadi.
Taa 2022 de eylul ayinda 31 de iki hafta dinlendi, 17 yil sonu hedefim vardi, o da revizyonlu hedef idi, 2022 basinda belirledigim esas hedef ise 15 idi 2022 sonu icin.
31-51 araligi sadece 8 hafta surdu.
http://share.matriksdata.com/shareMa...08060929519783 (grafikte 10-11 gibi gorunuyor bolunme nedeni ile)
En az 50 tane yazimi bulur eylul - kasim 2022 arasindan cikaririm aman dikkat 2023 un hakkindan yiyoruz diye uyari iceren.
2022 yilindaki balonlasma dortdortluk, on numara bes yildiz bir manipulasyon idi..
Para kazanilr kaybedilir ayri bir konu ancak bu yasadigimizdan mutlaka ders almamiz gerekiyor ileride ayni yanlislari yapmamak icin.
Ne umutlar ile uzun vadeli sağlam yatırım/yatırımcı olarak başladığımız yolculuğumuza
Bundan sonra bir İhlas Bir Tkuru Bir Kent Bir İeyho Bir Raks ....
Kumar mantığı ile devam edeceğiz artık
Yapacak bir şey yok giren girmiş de çıkmış bile
Biz şimdi hissediyoruz.