Yapı kredi 57 teklif
milyon üstü 3-6 ay
Yapı kredi 57 teklif
milyon üstü 3-6 ay
Ben buradan yazdım. 6 ayda servetimin yüzde 10 DDKKM de yok oldu.
Neden ısrar edeyim.
Küçük yatırımcı psikolojisi.
Nasıl ki hisseden bazen zarar-kes yapacaksın bundan da öyle...
1 hafta önceki dolar ile şimdi aynı.
1 hafta da yüzde 65 den faiz kazancım oldu.
Hükümetin başka bir seçeneği olsaydı seçim öncesi zaten devreye sokardı.
Şimşek in parasal sıkılaştırması deva ediyor, üstelik daha sert önlemlerle kalıcı hale gelebilir.
Dolar dolar diye bağıranlar heralde dersini almışlardır.. Seçim sonrası da babayı aldınız.. Şartların geçen sene seçimleri ile aynı olmadığını yüksek maliyetle öğrendik artık heralde..
Sonbahara kadar ciddi artışlar beklemiyorum.. Ağustos gelsin bakarız..
Oran alan yok mu.. son 1 günkü mesajları okudum, sadece atışma... denizbank enişteye %54 vermiş. Pazarlık yok. 200k ve 35 gün, otomatik tanımlamış
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbnk bana özel 32 gün %56
Lafa bak, dolar 33tl olmuş, bu kurdan satan alırken de 31tl'den alıyor, asgari ücret açlık sınırı altında, emekli mahvolmuş, ülkenin yetişmiş yetişmemiş insanı mülteci gibi yurtdışına kaçmış, ekmek-peynir-zeytin-akaryakıt nerelere gelmiş, et kuyrukları takdire şayan, kasa kaç eksi milyar dolar... ?! Sen uzayda yaşadığın için Rusya-Ukrayna(aslında NATO) savaşı ile İsrail-Filistin savaşından son olarak potansiyel Çin-Tayvan(ABD) kızışmasından haberin de yok.
Sen süper bono al, hiç faiz işletmeyen yani fiziki dolar ve altın alan sene sonu nerede olur o zaman kendinle kıyaslarsın bab'ba!!
Akbank güncelleme yapmış , hoşgeldin faizi 1 aylık %56 , 3 aylık %57 olmuş...
AKP nin çöküş nedenleri:
1-Ekonomiyi profesyoneller yerine Damat ve sadece laf dinleyen liyakatsiz ve o eğitimleri o konuda olmayan kişilere emanat edip heterodoks saçmalığını icat etmeleri
2-Heterodoks ZIRVALIKLARI ile eldeki 150 milyar doları düşük kurdan piyasaya verip FAİZ i yapay olarak tutup alternatifsiz kalan EMLAK ve dolayısıyla da KİRALARI PATLATIP tüm halkı kendilerinin karşılarına almaları
3-Sırf seçim kazanmak için ÇÖKÜŞTEKİ BİR EKONOMİDE ASGARİ ÜCRETİ 600 dolara çıkarıp TÜM MAAŞ FİYATLARINDA HİPER ENFLASYONU körüklemeleri
4-Artık tamamıyla çaresiz kalındığında başvurulan rasyonel önlemlerle EMEKLİNİN SEFALET ÜCRETİNDE KALMASI
Özetle asgari ücreti patlamaları DÜN DENGELERİ ALTÜST ETTİ.
Şimdi hala iktidarlar ancak yerelde MUHALEFETE DÜŞTÜRLER.
CHP aldığı bu belediyelerle 2028 de tek başına bile iktidar olabilir.
O nedenle artık AKP nin çözülmesi kaçınılmaz olacaktır.
Millet artık yola, kanala, şehir hastane saçmalığına oy atmıyor.
En buyuk kazigi emekliler yedi.aslinda dolar fiyati en az 50.
10000/50=200$
Mevduat da 3 ve 6 aylıklarda 57 var 60 alan da varmış ama bana denk gelmedi. Alan olursa yazarsa sevinirim. Denizbank da dayıma 500k 187 güne 57 den bağladık
25 Nisan PPK faiz artışı yaparsa.
Dolaresin nefesini iyice keser.
Dolar grafik yaz aylarında plato yapar.
yılsonu MB ilk tahmini 36 tl dolar kurunu tutturabilir.
Merhaba; ben sizin kadar iyimser değilim. Sonuçları mutlulukla karşılamakla beraber AKP'nin sağa sola savrulan seçmenini bahşiş, maaş artışı, kademeli emeklilik gibi müjdeler ile toparlayabileceğini düşünüyorum. Türkiye'li seçmenler düşünüldüğü gibi sandığa 'yeter artık' kararlılığıyla değil - ki geçtiğimiz seçimler öncesinde çok daha felaket senaryoları mevcuttu- tam tersine ' veriver artık' rasyonalitesi ile gidiyor. O yüzden ekonomi politikalarının önümüzdeki seçimlere doğru sıkılaştırmadan, gaza köküne kadar basmaya varacağını düşünüyorum.
3 nisan - tüik
4 nisan - fast 50.000 den 100.000 e çıkıyormuş
Kapalıçarşı 32,4000 32,4500
NADİR USD/TL 32,3900 ▲ 32,4800
2 hafta önce 3 bin doları 32,45 den almıştım. Hala zararda bekliyor...
ne yapacaklar ki faiz mi indirecekler.. felaket olur bu ortamda..
doları tutmak için ne rezervin var ne tl kkm var..
dolar yukarı fırlar..hiperenflasyon..maaşlara zam..aynı döngüye gireriz..
bizim millet faize bakmaz gözü hep dolarda olur.. arttı mı yapıştırır zammı..
faiz düşerse kredi çeker gider dolar altın alır.. gördük yaşandı bunlar..
reyis basganın başka çaresi yok.
el mecbur
Mr Ligthining ne derse o olacak.
Enflasyonu düşürmeden faizi düşüremezler.
reel pozitif faiz olmadığı sürece de enflasyonda düşmez.
Seçimi kaybetmek uğruna emekli ve maaşlı kesimin boğazına basabildilerse.
Başka çıkış yolları yok demektir.
Son 4 yıldır uygulanan saçma sapan ekonomi politikaları çözümsüz bıraktı reyis basganı.
Eğer çıkış yolu bulabilselerdi reyis basgan emekliyi seyyanen zamma boğardı.
Ben artik sadece fayiz cikarip dusurerek bu isi halledebilecekleri noktasini gectik diye dusunuyorum..
Artik cok ciddi yapisal reformlar yapmamiz sart.
Egitimde isgucu kalitesinden tut, vergi reformuna, tesvik sisteminden tut, verimlilik artisina, kurumlarin ozerkliginden tut hukuk reformuna kadar yapilacak cok isimiz var cok...
Syg,
Katılıyorum. Faizlerin daha da yükselmesi ihtimali bulunan bir ortamda uzun vadeli para bağlamayı finansal açıdan mantıklı bulmuyorum. Ya 1 ay gibi bir kısa vadeli işlem yapmak ya da para piyasası fonlarına aktarmak daha doğru olur kanımca. Şu an stopaj olmadığından ve her an alma satma imkanı bulunduğundan fonu cazip görüyorum.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Sıcak para falan gelmez.!!!
Tek adam rejiminde.!!
Gri listede olan ülkeye.!!
Kasa tam takır.!!
Eksi 70 milyar dolar.!!
Dış borçlar 500 milyar dolar.!!
Yıllık dış borç faizi.!!!
~40-50 milyar dolar.!!
Aylık dış borç faizi.!!!
-~3.5 milyar dolar.!!!
Her 100 birim ihracat.!!
İçin