long poz da kapatıldı.......
Printable View
1004600
Haydi palişkoomm uçurrr biziiiii :he:
Geçenlerde Instagram da gördüğüm SMA li bir bebeğe yardımda bulundum. Sonra Instagram da o kadar çok SMA li bebek çocuk gördüm ki. Bütün analar ağlıyor. O gün param olmadığı için üzüldüm. Keşke param olsada onlara koşsam diye. Uzaya 55 milyon dolara turist gönderip bunlara sırtını dönmek de büyük devlet olmanın hali diye bakıyorum.
Rafinerilere yazı gitmiş KAP açıklaması yok. BBHT de küçük gördü haberi.
yanlız tüp için piyasa da yabancıya satılacağı söylentisi var......doğru yanlış bilemem......ama her şeye söylenti yaymaya başladılar......bu insanlarda utanma kalmadı.....her türlü hisseyi satmaya çalışıyorlar .....borsa artık kim kimi yakalarsa moduna döndü......
Viop30 oynaklık şu dakikalarda çok olmasının nedenini doğru yanıtlayan çuvalla para taşır.....:drunk:
Rakamlar da büyüdükçe bi tuhaf oldu ,100bin mi diyeceğiz 10bin mi diyeceğiz ..karman çorman oldu :notr::kmk:
10063.25
10069.......tekrar şort...................
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 103 kişi okumaktadır. (20 üye ve 83 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, abartin+, activex31, akcay+, alenichev, ariston+, ayhan53, el turco+, emregunes, işçi74+, loto, MiniYatirimci+, mustaf2231, sindoma53, slamdunk393, tidebringer, TOKATYILDIZI470+, Trade34, turali
Böyle bir günde niye bu kadar az kişi var!?
10110a yazıldık bakalım belki şort squeeze esnasında verir
teorik fiyatla fark 350 tele gördü
10.080 e geri gelmiş abey bugün gece dahil 10.111 şort girdim
10295.00 bu vadenin daha önce gördüğü tarihi zirvesi ..gapı kapatmaya gitmedi-zirveye gider mi !?:kahkah:
Dün bu dakikalarda veriyordu bakalım bugün ne yapacak
Şimdi 10068.00
Şu dakikaya kadar viop da yaptığım işlem komisyonu 4400 tl.....karımızın yüzde 15 yakın aracı kuruma veriyoruz şu dakikaya kadar......adamlar taş atmadan kazanıyor......
Çok sık işlem yapıyorsun tohatlı abi,
Sen abka çıtak ve ben toplanıp bi aracı kurum açsak diyorum
Zalım herifin yaptığına bak arkadaş son dakka fışkırttırıyo, yine kürsüye çıkamıycaz :drunk:
Vay! 30 bin mi çaktın bugün palaya?
Helal adanalı Celal!
Hergun 30 bin ayda 650 bin yapar. Üç ayda bir merso çekersin valla..
viop nisan vade kontratını uçurdular.......vay arkadaş nasıl sıkıştırıyorlar.....
Merso kaç paradır yaw?! 2 kağıda falan alınabilecek bir modeli var mı?
Bin puana (yani 10 puan, mert baba kafamız karışmasın;)) merso alan bir arkadaş vardı nereye gitti yaw o?+