akcay, bahriyeli, el turco, mavsar, mimar74, pisyedili01, snob77, TOKATYILDIZI470, Zdx&Lunar Soul
hepi topu şu kadar adam kalmış topikte...
herkes kaçmış piyasalardan...
Printable View
akcay, bahriyeli, el turco, mavsar, mimar74, pisyedili01, snob77, TOKATYILDIZI470, Zdx&Lunar Soul
hepi topu şu kadar adam kalmış topikte...
herkes kaçmış piyasalardan...
Sayın Pisyedili01 kardeşim bilgilendirme için teşekkürler.
zabah thy de bi long... akkızda bi şort dolandırdım
Hazır topic boşken bir anımı yazayım. ISCTR 2-3 sene önce 5 lere demir atmışken topicte ederi 2 tl diye hararetli yazılar oldu.Bir gün bu 2 tl yi savunan arkadaşın birinden özel mesaj geldi ;
ISCTR nin ederi bence yarım kilo patates. Patateste 4 lira olduğuna göre ISCTR 2 tl olana kadar yapılacak yatırımlar bana göre pahalı.
Bu kişi hala bazı topiclerde Ahkam kesiyor. yine de 1 kere bile ifşalamadım mesaj özelime atıldığı için.
Petkim bile %2,5 artıda.
Akşama Petkime çakacaklar mı bakalım.
Maşallah bereketli bugün buralar :)
Bahçeli ağa açmış ağzını
Devlet Bahçeli:
“Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir.”
Mehmet Bey 'in yerel halk demesine niye takılındı bu kadar ya?
Bu ifadede ne var ki . Ülkede yaşayan insanların gibi bir anlamı var ben öyle anladım.
Konuya uygun :oleyo:
https://www.youtube.com/shorts/_uxXLzQarfM
Arkadaşım onu geç...Eğe 2-3 aylık bıst100 ve sp500 öngörün varsa BUYUR İFADE ET...Yoksa traş tapmayalım.
Eğer açık ve net tezini ortaya dökmezsen kimseye -fikrinden dolayı- tek kelime edemzesin..
Yok öyle yağma..hem ELEŞTİRECEKSİN hem de kendi düşünceni KAYIT ALTINA ALINMAK ŞARTIYLA söylemeyeceksin...
61300 lönkledik ama... kısa vade de kar edeceğini hiç sanmıyom
bi 63500.. zorlarsa 64300 ü var ama, akbank çok kötü... daha aşağı daldırıp, buraları direnç yapabilir
Abka, piyasalarda öngörüyle falan iş yapılmaz.
Limitler seviyeler setuplar çerçevesinde oyun planın olur. Şu olursa bunu yaparım bu olursa şöyle yaparım gibi..
Öngörüyle iş yapan kısa yolda sıfırı tüketir, çekilir.
1 guruş alış gelmiyor tahtalara... salaan birinin çiziktirmesi lazım, başka olmaz
Azıcık onur varsa ÖZÜR DİLERSİN...Bak belge ile ispatladım..
Agustosta sp500 düşecek dedim..4400 zirveden 4.100e kadar düştü...Sonra ekim sonu ralli olur dedim..27 ekimde dipten ralli oldu...aha belgeleri...KİMLERE LAF YETİŞTİRİYORUM...
Bana SERTİFİKALI-DİPLOMALI VS..Bu kadar net yorum yapan ve tutturan kişi göster..
5039 nolu mesaj..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post6785630
Bizim borsa böyle..Tuzu kuru beyler 3 cümle laf ederler ve piyasa yapıcı panikle el ayarlamaya başlar.
Bakalım kapanışa.
Zdx etkisi vob eksiye geçti
Biraz daha konuş kapattığım longlari yerine koyayim
Bu arada xbank i sabah shortladim
Zdx in geleceğini bilsem full shortlardim
Aselsan da böyle idi 3 4 hafta önce sonra ağlaya ağlaya oynamicam yazmışım demeye başladı
Zdx duhule kanma
Catacagin en son adamlardan birine çatiyorsun:)
Beni burada herkes tanır
11:41de hazine ve maliye bakanlığı twitter sayfasından duyuru yayımlanmış. bahçeli açıklamaları daha sonra yapılmış sanki. ne saçma şey