mallandık biraz hakkımızda hayırlısı
bi daliş daha yapar dedim ..nitekim
Printable View
mallandık biraz hakkımızda hayırlısı
bi daliş daha yapar dedim ..nitekim
spotçu geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmmm:)
formasyoncu geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm cama çık:drunk:
Aşırı satım var. Haftaya tepmesi lazim...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse adamın kayışı koptu..Yükselen piyasada her yol formasyondur..Garibim 3 sene önce buraya geldi...
Düşen piyasa görüyor..Her formasyonun PATLADIĞINI görünce....
Bir de ZDX vardı..yine endeks asla düşmez diyen tiplerden...3.20 dolar civarı mal satınca; ÇOK HATA YAPIYORSUN VS..demişti.
Benim bildiklerimi bilmiyorsun demişti.:)
BUNLAR BÖYLE..YÜKSELEN PİYASADA ÇIKARLAR..o kadar kendilerinden emindirler ki...Ama enflasyondan dolayı ömürleri fazla sürdü.
Kayışı koparttı herif buldozer gibi
şimşek canlı yayında.....
Ne olduk şimşek? Çok gelir elde ettin mi yoksa milletin malını birilerine mi virman ediyorsun? İşlem vergisiymis çok gerekliydi...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dayuuu 11270 ve 11290 arasında birileri şort kapatıyor....
viop kapanışta deli alım geliyorrrr
sabah çıtak laf attın , lemura laf attın muhatap olmadı alıntılamadan it gibi havla burada :)
çoban köpeği herkese salıyor :drunk:
adamlar şeytan dayuuuu
Tahtalarımdan tepkiye biraz mal adım kapanışta hayırlı uğurlu olsun:)
it ürür kervan yürür demiş atalarımız
Köpek sulalendir,embesil..Kendin baş edemeyince MAHALLEDEN ADAM TOPLAMAYA mı gittin?
O 2 arkadaşa soru sormuşsam ne?
Bu forumda hayatım geçti senin gibi saçmalıkları meziyet gibi gösteren görmedim.
Ben burada oldukça sana rahat yok...Bu saçmalıklarından dolayı DÜŞEN PİYASADA milleti zarar ettiriyorsun...
ne oldu lan..kapanış oldu mu?..aylık mı bekleyeceğiz.
sen 3.75 dolar bekliyordun..Burada son kararım dedin..ne oldu rezil...Milleti gaza getirdin..(dün mesajını vermiştim-yapıştırdım)
11.340 şort.................................
akşam veririm.
SPOT kapanış, BofA satışı iyi azalttı, Piyasa mallanmış görünüyor!
https://i.hizliresim.com/c4dv0vp.PNG
Bozkurt dayı içinde 2 kg altın olan bir çanta buldum. Senin mi bu sizin kapının önünde yengem çöpe atmış olabilir senin altın olan çantayı.
Eşleşmede alanlar,
https://i.hizliresim.com/ru46gox.PNG
Sülalende senin gibi çok herhalde o işlere girdiğine göre hepsini eğitirim rahat ol ama en malı sensindir kesin hala kendi dünyanda bokunla kavga et salak:)
Neyse son 15dk iyi oldu. El ayarlama fırsatı verdi. Teşekkürler pala.
Herkese iyi tatiller.
Bu ib.. i ye dediler ki borsa 10.000 altına düşer mi?
KIVIRDI..efendim gri liste-kar yağarsa- IMF den kredi gelirse-uzaya çıkarsak...
KORKMA kimse sana bir şey yapmayacak..ama yine de konuşamadı...
Ben dedim: 40 gün içinde beklerim.YANILMAK ÖNEMLİ DEĞİL..AMA ADAM HER ZAMAN HAKLI ÇIKACAK KIVIRMADA konuşuyor.
''GRİ LİSTE OLMULUYSA RALLLİ..DEĞİLSE DESTEPE DÜŞERİZ''..Adamın dediği bu..AKLIMIZLA alay ediyor..mesele bunları önceden görüp poz. almaktır.
Bir insan malsa ona birşey anlatamazsın ayın 21 den beri anlatıyoruz mal mal aynı şeyleri yazıp duruyor sabah burada 2 kişiye laf sokmaya kalktı adam yerine koymadılar hala laf yetiştirme derdinde.:)hala bana adammı topluyorsun diyor :kahkah:ulan senin acizliğini anlatıyorum belki adam olursun millete sataşmazsın diye
28 nisanda orta vadeli analiz yaptık..ve asla değiştirmemek üzere..ben 3.20 dolar üzeri asla hisse taşımam dedim...
Bunu üzerine bu lavuk hedef 3.75 dolar dedi...Şimdi kıvırıyor.
SÖZ UÇAR YAZI KALIR..İŞTE MESAJI..
https://i.hizliresim.com/qq1pbai.PNG
https://i.hizliresim.com/9fpldy3.PNG
ah emlak ah 4 bira söyledim şu elemanı meşhur etmedin :)
:kahkah:keko beni takip ediyor ama salak graf okuyamıyor siniri bu yüzden 2.45-2.50 bandı burada mal alıyorum derken bu mal neler yazmış baksınlar 3.75 ne görmüş 3.45 graf okuya bilse mal o grafın belli bant orada onun altında kapanış yapmadığı sürece devam ettiğini görür , hadi onu geçtim bu malın burada bir tane analizi yok dün tokatlı sordu galiba kısa vade beklentisini cvp yok ama sabah akşam millet ne yazmış onu takip eder eleştirir sonra çıkar burada laf ebeliği yapar.
Karaktersiz bu adam ve korkak..Baş edemeyince MAHALLEDEN ADAM TOPLAMAK için sağı solu çağırıp olaya dahil etmek istiyor...
Ne zaman ORTA-UZUN VADELİ hisse alacağımı zaten ifade ettim.VİOBDA da 2017-18 dolar bazlı zirve stoplos olmak şartıyla shortum...stoploos kuralı da açık...
Kısmet ne ise o..
Bu adam geri zekalı..Pozisyonumu yazıyorum hala analiz diyor..
Neyin analizi.zaten analiz yapıp ona göre TONLARCA POZİSYON almışım..
neyse arkadaşlar...
Akaryakıtta çifte indirim! Tabelalar sil baştan değişti