Şoför kamyonun kapısını araladı atlasam mı atlamasam mı diye bakıyor
Printable View
Şoför kamyonun kapısını araladı atlasam mı atlamasam mı diye bakıyor
selam millet,
10.700 üstünde kapattığım lonları kademeli geri almaya başladım.
bazı vadeli kağıtlarda da long açmaya başladım.
biraz daha geri gelebiliriz. 10.400 altında fazla kalmayalım yeter.
atlar bu :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=QrXMNq9e-BQ
herseyin bası adalet ve egitim .... sen önce 3600 günle aynı prim ile emekli olan ile 7200 günle aynı sartlar da emekli olanın aylıgının 12.500 olmasını izah et ... bazı temel seyler yerinden bir kurcalanırsa delik desik olur ve yıllarca işin içinden cıkmada zorlanırsın !
Dışardakine 30 diyor .
30 yoksa biz yokuz diyor.
40 alacaksan illa belediye.
başka yolu yok gibi duruya.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/asg...-haberi-779562
Topiktede tat tuz yok el turco gibi bende bazı şeylerden hoşnut değilim bunuda kendilerine bildirdim.Topik tamamen işlevini kaybetti .Bir tane papağan var sabah akşam aynı şeyleri yazıyor burada ve hisse topiklerinde graflar bilgi paylaşımları olurdu şimdi pazarlama ve ego mevcut.Kendim yaşadım burada bütün topik şahit oldu Apka ile bu kadar adam var burada graf paylaşanda gelip ,bana orta vade öngörün ne diye soruyor bir insan aynı kişiye aynı soruyu hep neden sorar bunu cvp layacak varmı içinizde.:)Düşüncemizi yazıyoruz hayali değil gerçek çizgilerin altı bir hikaye ile doldurulmalı diyoruz kabul etmiyor öyle orta vade öngörü olmazmış net yazıcakmışım :)sonra tartışıyoruz ceza geliyor şimdi 8 gün cezalı idi 3 günde ben aldım bana verilen ceza apka adresini özelden bana at dediğim için:kahkah:Burada yazan üyelerin kendince takipçileri mevcut ben kendi adıma bunu biliyorum sizlerinde mevcuttur , burada seneryomuzu gerek graf gerek yorumlama yaparak paylaşıyoruz cebimize birşey girmiyor , bırak onu 1-2 kişi çıkıyor tartışıp kendi huzurumuzu bozuyoruz .Ama forum buranın takip edilmesini paraya çeviriyor , burada faal olan her üyeninde bunda katkısı olduğunu düşünüyorum.Yönetim belki farkında değil ama forum her geçen gün kötüye gidiyor.
Forum gayet iyi..... karga gibi sağa sola saldırma....milete laf atmayı, küfürlü hakaretleri bırak....kimse kimseye dokunmuyor....formu bir iki kişi ile manipüle etme... haddini bilip yaz....yoksa forum yönetimi ne yapsın küfürlü yaz ceza vermezsin ... öyle bir dünya yok
Forum yapabiliyorsa twiter gibi yapacak benim yazdığımı görmesini istemediğim kişiyi engelliyecem bu işler burada olmaz , burada red liyorsun adam seni yine görüyor bir şekilde sonra ortaya laf çakma yazıları yazıyor küçük beyniyle cvp veriyorsun gidiyor alttaki şikayet butonuna basıyor şikayet ediyor :)nasıl olacak şimdi sonra sindoma sinkaflı konuştu deniliyor bu kadar adamın içinde kahbelik olursa konuşurum takip etme diyorsun anlamıyor, muhatap olma diyorsun anlamıyor , yönetime bildiriyorsun bazen es geçiyor sonra sen cvp veriyorsun o ara sinkaflı cümle kurduysan sanada ceza geliyor millet ne uğraşsın gelir hiç birşey yazıp çizmeden 2 goy goy yapar işine bakar bu yüzden bu zihniyet yüzünden işlevini kaybediyor burası .
hadi kolay gelsin
Abka ve beni sürekli laf çakma peşindesin... rahat dur tek bir laf yazmam sana....ama sen sürekli kasiniyorsun....kendini dev aynasında görürsen illaki cevabını alırsın....
Bak sana cevap yazdım küfürlü yazmadan cevap vermesini öğren... tartışmayı hakaret boyutuna getirme
papağan geldi senle ve apka haricinde takıştığım eleman varmı yok ama 2 niz topiğin devamlı yazanlarının %60 ile mutlaka ağız dalaşınız var .Yukardaki cümleleri senin gibi kolpacı yazar sen burada millete özelden tehdit ettin mi ettin , özelden 2-3 kişi küfür ettin mi ettin ne ceza aldın normal şartlarda bariz yaptığın bu kurual ihlalinde topikten atılman gerekiyormuş attılar mı yok.
adam olsan karşısına geçip milletin suratına edemeyeceğin küfürleri o insanların özeline yazmassın ,
ben sinkaflı kelimeleri adamına göre yazarım adamla olanlada güzel nezih muhabbet etmesini bilirim ama kimseye sizin gibi sahte kabadayılık yapmam
https://i.hizliresim.com/b7bc508.png
obo görünümü var..spot hedef 10 bin zaten oralarda fibo desteği de var..10200 üstüne atarsa bozulur..y.t.d.
Şefim bulaşma buna... Engelledim ama alıntı yapınca görünüyor. Tam bir .... Kendi biliyor.. it gibi küfür ediyor bir de üste çıkıyor. Hükümetin trollarindan biri gibi. Kimsenin ipledigi de yok ama yüz de yok bunda... Long short boş beleş biri. Girdikleri her yeri p.ic eden tiplerden işte... Gidip topik açsın yok illa burası olacak ve içine edince görevi tamamlanacak.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum forum yetkilileri tweter gibi yapsın engellenen kişi karaşı tarafın hiç bir yazısını görmesin yok hükmünde olsun.Buraya artık gerekli yoksa kimse yorumlama yapmaz eski forum zamanlarına gidin graflar , seneryolar, paylaşımlar havada uçuşurdu.
Bir de büyük ihtimalle yazılanlardan, paylaşımlardan, analizlerde çok etkilenen insan var bu topikte.. analizlerde kendilerine göre oyun planı kuramadiktan sonra hepsi boştur. Ama yazsan buraya anlatmaya çalışsan da gargaraya gidiyor. Yazık oluyor. Çok net yazıyorum, artık bir balina olarak bunu da belirtiyorum herkes kendi oyun planını kurmalidir yoksa bir naneye yaramiyor.
Not: işçi74 geçen hangileri diye sormuşsun ama kağıt yazmıyorum lakin iyi hareket yaptılar ve devam edecekler gibiler...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emekliler yılı 2024 idi..
2025 de mi emekliler yılı olacak acaba?
Alacağımız %15 zam ocakta...Allah tan zamanında birikim yapmışız da şimdi rahat ediyoruz.. Ülkenin gidişatını görmeyen, hep akacak sananlar da 12500 TL ile yaşayacak mecburen.. Onu da 15.000 yaparlar Cumhurbaşkanı nın insiyatifiyle..
Hayırlı işler..
Bu bisküvitci de küçükler long pozisyon mu açtı ki her gün %2 düşüyor. Spor Takasta öyle belirgin bir dağılma da yok.
Ons 3 günde %4 satış yemiş.Ona rağmen zayıf duruyor. Tepki de veremedi.. Destekte poz topluyor global ağalar...Çok net...
O da akşam üstü bir yana karar verecek..
Endekste saatlikler sabah 10 barı ile beraber bende kısa vade grafiği bozdu..9200 üstüne atmadığı her saat satış baskısı artacaktır..
Topikte evet çok fazla sorun var..
Ama temel-teknk paylaşım yapınca da karşılıklı etkileşim neredeyse yok..
Biri grafik atıyor.. Ne fikrini beyan eden var ne de altı dolu karşıt fikir yazan..
Temel bir yorum yapıyorsun. Ne yazık ki kimsenin umurunda değil. Viop topik olduğu için mazur göremeyeceğim .Çünkü burada viop yapan 10 kişi varsa kalan 40 i spot işlem yapıyor..
Sonuç olarak etkileşimler sadece siyaset ve din konusu olunca artıyor.. Bu yüzden topikte o tarafa kayıyor uzun süredir..
Kendi adıma topikten bir beklentim yok. Zaten aylarca da yazmamıştım...Şimdiden sonra da keyfimize göre bakacağız...
Alman devinden TCMB için faiz indirimi tahmini! Deutsche Bank Global Makro Başkan Yardımcısı Ozan Tarman, Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ocak ayında başlayacağını ve 250 baz puanlık bir indirim öngördüklerini açıkladı. Tarman, şahin duruşun devam edeceğini belirterek, aralık ve ocak arasında büyük bir fark beklemediğini söyledi.
Mandara seni rezil ettim hala akillanmadigin belli...
Burada asıl sorun şu. Geçen sene mayıs da politika faizi %8,5 idi..
Şu an %50..
Şimdi 250 puan inip %47,5 olunca tam olacak ne olacak? Onu bile sürekli öteliyoruz. Parasal sıkılaşma mı rahatlayacak? Finansman maliyeti mi düşecek?
Aklı başında olanlar bunun farkında...Düşür bakalım %8,5 a tekrar da görelim...
O zaman dolar rezervini göreceğim ben. %50 faiz ile ben de MB kasasına dolar yığarım..
Tweter da olanların %70 buradan gitme orada teknik temel paylaşımlar yapıyorlar biliyorsun ilk önce telegram la başladılar sonra kuş sitesi kendi adıma davet te edildim , önümüze güzel projeler geldi ama ben bu işi farklı yönde uyguluyorum asıl işim değil unumuzu eledik hatırı sayılır bir para ile kendime bir oyun alanı yarattım döndürüyorum başka enstrümanlarla harmanlayarak .Aynı şekilde bu saatten sonra benimde umrumda değil ama forum bazı konularda yenileğe gitmeli yoksa adam tekniğin t sini bilmiyor gelip seni eleştiriyor bide neden net yazmadın diyor onun yatırım danışmanıyım ya:)bakıyorsun topiğe bir faydası yok boş boş yazıyor şuradan long buradan şort kendinide şöyle aklıyor real tıme yazmış:)buranın amacı o değilki burası paylaşım yeri benim görmediğimi sen görürsün senin görmediğini diğer birisi görür.
şimdi katırcı bedri obo görmüş ben kama görürüm 240 dk da burayı takip eden kendi grafına görede bakarak yararlanır ama birileri gelip yok formasyon hikaye yok o öngörü hikaye yok net yaz diye aynı şeyleri söylüyorsa art niyet ararım.
10147.. . tekrar Long......hadi spek.
Serkan Saka
@serkan_saka_
BOFA son yükselişte aldığı 5,5 milyarlık malın hemen hemen hepsini verdi.
sn bedri bende yoruldum artık yönetimden ricamız o ben neden muhatap oluyorum hep burada kaos çıkarmak isteyenlerle neden bu ortam bize sağlanmıyor apka mesala tweterda biliyorum buradan giden çoğu kişi dostum arkadaşım bunu engelliyor giremiyor onların sayfalarına burayada o olanak gelmeli paylaşım yapan kişiler bu şekilde korunmalı anlamayan adamla veya art niyetli insanla biz neden uğraşıyoruz , sinirleniyoruz ağzımızı bozduruyorlar buranın bana bir faydası yok , kendi stratejimi uygularım .Elimden geldiğince gördüklerimizi paylaşıyorum bedri bey bu olayları yaşayınca insan bıkıyor artık .
bol kazançlar
Nerden başlayacağımı bilemedim ama görüyorum ki, topikte kavga eksik olmuyor.
Arkadaşlar beğenmediğiniz kişinin yazısını okumayın, sorun çözülür.
Hesap sorar gibi laf atarak sorun çözülmez ve böyle bir yere varamazsınız.
Ne demiş borsada atalarımız.
Kazanan haklıdır.
Bende şuan poz. yok
Akşam pazarı ucuzluğu olursa lönklüycem, bu bi strateji dir, düşer yükselir bilemeyiz.
Trend belli, ayı piyasası belli
hisse alıp satmadığım için hisse derinliğim yok.
bir sorum var, hacim-alan-satan bilgisi paylaşmanız mümkün mü?
Burda hergün para dağıtıyorlar ve her gün herifi tırtıklıyorum adam sizin kadar gıkını çıkarmıyor :)
Düşer diyorsan şort cetonunu, yükselir diyorsan lönk cetonunu makinaya sallıycan, kar gördünmüde alıcan, daytradeci olaraktan bu kadar basit bişii
Yok ben ortavadeli öngörüm var diyorsan, tamam onada kabul
Yaz öngörünü ben kayıt altına alırım :drunk:
@Tıfıl abi, Alper cevizcilik borsa gayri menkul turizm komandit olaraktan Kasım diyorum. Hade bakalım:)