siz hesap ediyorsunuzki
yapı kredi vadelsini şortladı, iş yatırım onu batırmak için tahtayı sürer yukarı
lem şu sp500 e bi % 10 satış gelse
bize % 25 eder...
bist KARADUMAN atsa :oleyo: 7000'e düşse
de
görseniz hımmmınızın hamını
Printable View
Enflasyon raporunda yuvarlak cümleller kurarak geçeceğe benziyor .Enflasyonda revize olayını sene başı yapmaz diyorlar aslında revize olduda yersen mayıstaki toplantıyı bekler deniliyor.
günaydın hayırlı Cumalar.
BOFA robotlarının ayarlarını hanginiz bozdu
şubat başından beri 60,000 lot endex uzun yapmış yada önceki kısaları kapatmış.
https://i.hizliresim.com/55fpc82.jpg
viop işlem hacminde de 7-8 incilikten 4.lüğe yükselmiş. viop tarafı işlemlere biraz daha ağırlık vermiş.
https://i.hizliresim.com/6x7zcwh.jpg
ykb her zaman piyasanın %21 ~~23 ünü yapıyor artık tereyağdan kılı nasıl çekiyorsa kimseye dokunmuyor :kahkah:
herkes bofaya sövüp saydırıyor. :party:
TCMB 2025 yıl sonu enflasyon tahminini
%24'e yükseltti.
Önceki %21
İlk ayda başladı revize.
AKBNK hacimli satışla önümüzü kesiyor..
2 yeni halka arz var.
Balsu
Balsu Gıda Sanayi 1.000.000.000 TL olan mevcut sermayesini 112.000.000 TL bedelli olarak artırarak 1.112.000.000 TL’ye çıkaracak. Mevcut ortak CZ Holding AŞ’nin sahip olduğu toplam 166.000.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arza konu edilecek. 1 TL nominal değerli paylar 17,57 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.
4.8 milyar büyüklüğünde.
SPK düğmeyi bastı bi kere.
Diğeri
Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı,
883 milyon ufak sayılır.
dün kim diyordu ? unuttum... hangi kağıdı TABAN'a verecektik ?
ttkom muydu ? :kahkah: :drunk:
kırayış geliyor dikkatli olun
FDAX'ta güç göremezse... allahım allahım :yahoo:
Şuanda soru soran bayan sağlam soru sordu:)
16:30 da ABD tarım dışı istihdam verisi açıklanacak. Önemlidir.
Barış Soydan:
Merkez Bankası 2025 sonu enflasyon tahminini %21'den %24'e, üst sınırı ise %29'a çıkardı. Kredi büyümesine getirilen sınırlar sürecek, tüketici kredilerinde çok büyüme istenmiyor.. Borsanın ilk tepkisi: Önce alış, sonra sınırlı satış geldi.
Borsada satışları artıran cümle: "Oto pilotta değiliz, toplantıdan toplantıya veri odaklı gidiyoruz." (Yani "Her toplantıda indirim yapmayabiliriz, ya da daha düşük oranlı indirimler yapabiliriz.")
Merkez bankasında bugun tedirginlik mevcut gibi şubat ta yüksek gelicek konuşmalarının içinde bunu geçirdi.
07.02.2025 11:11:22
Kaynak: MATRIKS
TCMB Başkanı Karahan: Stopajdaki artışının önümüzdeki dönemde tekrar dolarizasyona dönüşü tetikleyeceğini düşünmüyoruz
Ziya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
Ücretliler, emekliler sizin için üzgünüm.
Enflasyon lobisinin kazandığı teyit edildi bugün.
Alım gücünüz daha da azalacak.
Enflasyon lobisi kazanmaya devam edecek.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre
@iriscibre
İlk toplantıdan 2025 enflasyon beklentisini 21%den 24%'e yükselttiler
Üst bant 29%
Daha 3 enflasyon raporu toplantısı var
Bu yılı 30% altı bitirmek zor. Ama, en baştan yakalanabilir bir rakam belirleselerdi hem "bu ulaşılamaz" dedirtip beklentileri bozmaz hem de kredibilite açığı yaratılmazdı
07.02.2025 11:15:06
Kaynak: MATRIKS
TCMB Başkanı Karahan: Enflasyon tahmini revizyonumuzun beklentilere bir etkisi olacağını düşünmüyoruz
Ziya!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reel getiri Ocak ayında hiçbir yatırım aracında olmadı. Bu durum birkaç ay tekrarlansın o zaman dolarizasyon olur mu olmaz mı görürüz. Şuan yurt dışı para girişi carry amaçlı. Dünyadaki en iyi faizi aldı carryciler 2024 yılında. 2025 de aynı getirileri elde edemezler ve makul karlar olmaz ise carry girişi de durur.
piyasanın %20 ağırlığı olan thy ve bım le müdahale ediyorlar :)
işleri güçleri algı algı bugun yine patladı enflasyon sallamaları.
alışmışlar millete ceza kesmeye millet ne zaman ceza kesmeyi öğrenirse o zaman siyaset belki düzelir.
Ak partinin bugun yanlış bilmiyorsam İstanbul kongresi var bu yüzden tutuyor olabilirler algı herşey yolundamış gibi bir düzenekte mevcut pıst 100 de
https://i.hizliresim.com/4ieafzv.jpg
hisse------lot-------teminat
akbnk = 350000 * 1045 = 365,750,000 tl
Kimsenin umrundamı acaba herkes kendi koltuğunun peşinde koltukta kalmak için her türlü oyunu döndürüyorlar .
biz halkız Mübarek cuma günü inanlar için 1 kuruşumu kim talimat verip kim talimatı uygulayıp benim cebimden aldıysa belasını versin.Dışarı bir çıkıp baksınlar insanlar ne durumda milletin cebindeki para erimiş ama fiyatlar hep artmış.
Güzem Yılmaz Ertem
@guzemyilmaz
·
1 sa
TCMB 2025 yıl sonu enflasyon beklentisini %21’den %24’e yükseltti.
Peki sorarlar neden son toplantıda faiz indirdiniz?
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
17d
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay’a “Türkiye’de enflasyon %30-40’larda yapışkan, demiştiniz. Artık yapışkanlık endişeniz yok mu?†diye soruldu.
Akçay, “etmez olaydım†dedi, devam etti: “Yanlış anlaşıldı.â€
çıtayı yukarı koy ondan sonra çevir dur.
Sormuşlar mı? :whistling:
Merkez bankası başkanı çıkıp diye biliyormu ben hükümetten mali disiplin anlamında destek alıyorum diye kimse sormuyor, hala rakamlar üzerinden sorular abi mali disiplin olmadan hepsi hikaye ama bakıyorsun her toplantı aynı 50-60 kişi toplanmış aynı hikayeleri anlatıyorlar.Üst perdeden verilen rakamları revize ediyorsun sonra cık cak milletin canı burnuna gelmiş sizin deneme yanılma adımlarınızı bekleyecek durumları yok , bu ülke ben ekonomisttim kelimesi nasıl yaşadığını biliyor , küçük ölçekli şirketler çok zor durumda ben piyasadayım biliyorum bu böyle giderse 2025 2. yarısından sonra daha çok konkordota veya iflaslar duyarız hele global ekonomik anlamda rüzgar hızlanırsa.