10.243.............. ortalama dan 15 adet Şortttttttttt.......reel time.....
Printable View
10.243.............. ortalama dan 15 adet Şortttttttttt.......reel time.....
ABD üssüne 6, Irak'a 1 füze fırlatılmış. Katar bugün hava sahasını kapatmıştı. Bahreyn ve Kuveyt'te de sirenler çalıyor.
Trump, Ulusal Güvenlik Konseyi’ni topladı.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Birbirimizi vurduk masaya oturalım fiyatlamasımı bu:)petrol %4-5 aşağı.
ABD borsaları %1 lerde
İran'ın saldırısına sembolik imiş. Katarin haberi var. Muhtemelen ABD nin de haberim var. Bir gaz alma söz konusu.
Arkadaşlar, bugün yeni bir eğitim kursuyla anlaştım. 1 Ağustos'ta işe başlıyorum. (Güneysu abinin valideleri Hakk'ın rahmetine kavuştukları için bugün mutluluğumun sesini kısıyorum.)
Öyle olması lazım bir yamuk olmaz ise :)
https://www.investing.com/commodities/crude-oil
Dün demiş idim göstermelik trumpun daha önceki başkanlığında olduğu gibi .iki maytap iş tamam hadi masaya.konu kapanmıştır ha israil devam eder o piyasaya pek etki etmez.o ona o ona işte öle bir müddet gider.
Olayı anladığım kadarıyla bu İranlı devlet yöneticilerinde kuş kadar beyin yok. İç siyasete mesaj için yapılan bu lüzumsuz işler cidden çok yanlış. Bir de uzmanlar var kara savaşında İran üstünmüş. Adamın hava gücü yok kara gücün olsa ne olur. ABD karadan niye girsin.
İçeri mi kurtaracak seni peki Coğrafyadaki Devletlerin sana bakış açısı ne olacak.
Türk Devleti Bu kafadaki İrana yardım falan etmez.
CNN türk Yunus Paksoyu izleyin.Cidden tam rezillik başka bir şey değil. Katar ile İran beraber koordine etti Katar ABD ye haber verdi diyor Yunus.
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
4s
SON DAKİKA
ABD’nin değerlendirmesine göre İran’ın misillemesi yarın ya da yarından sonraki gün gelebilir (Reuters)
bu tweten 3 saat 4 saat sonra irandan geldi hamle hepsinin haberi var.
10245..............ortalama ile 23 adetttt................Şorttttttttttttttt......real timeeeeeeeee
buradan birazdan sert bir kırılım bekliyorum........
neden inanmıyorsun böyle düşüceğine adam sponsorlarının parasını kazandırıyor.
Gazeteciye kızıp git hisse al çok yukarı gidicek diyen adam 1 gün sonra ABD borsası son yükseliş hareketlerine başladı.
merkez bankası arka kapıdan verdiği paralarla hisseler alındı son petrol twetelerini görmedin demek.
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
4s
SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP
Enerji Bakanlığı’na sesleniyorum:
SONDAJ, BEBEĞİM, SONDAJ!!!
VE HEMEN ŞİMDİ DİYORUM!!!
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
4s
SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP:
HERKES PETROL FİYATLARINI DÜŞÜK TUTSUN.
HEPİNİZİ İZLİYORUM!
DÜŞMANIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYORSUNUZ.
YAPMAYIN!
bak bunlar son 3-4 saatte atılan tweteler saldırı olacak haberiniz olsun twete:)lunar soul
İran füze atıyor
Petrol piyasaları %6 düşüyor.
Trump: Petrol fiyatlarını yükseltmeyen,düşmanı sevindirmeyin,yapmayın.
Bu söz mü etkili oldu?
https://i.hizliresim.com/r290zzo.png
12 aydır düşeni kırmak için 4 hareket yapmış başaramamış.
bu kadar karışıklıkta bile o bölgeyi kıramadı .
teknik olarak bir tur daha yukarı denermi buradada 69-70 bandı değip yukarı dönmesi gerek grafta gördüğünüz sağ omuz hikayesi çıkar mı yoksa oyun bitti dağılınmı ona bakıcaz.:)
Grafike göre dirence çarpıp düşmüş
aman petrol canım petrol
Bizde Trump düşürdü sandık, sindoma abi
sondaj bebeğim sondaj??
bebeğim lafı da ne alaka??
petrolün bu düşüşüne bakılırsa putin İran görüşmesinden 7 kocalı hürmüzle ilgili bir karar çıkamamış veya çıkaramadılar birileri bunu duymuşta olabilir.
Bir haftada akaryakıta %20 'ye yakın zam yapan bizimkiler,
Durust olsunlar,hemen indirim yapsınlar.
Bu arada yarın thyao ya bi tur daha kayarlar 6 şehre tüm seferler iptal olmuş
Bulut abi senin bahçede av tüfeği var mı. Ayılar için fişek var mı. Senin oğlanlara söyle Karabulutu imha etsinler hazır ortalık karışık iken kimse farkına varmaz
ABD haber kanalları açıklama yapmış dediğimiz gibi haber vermiş İran :drunk: