Originally Posted by
batık
Dahafazlaolmaz kardeşim, sana bu son yazım. Bir daha sana cevap vermeyeceğim ne dersen de.Eğer müslüman bir kişi isen .sana diyorum ki ,Kuran'a el basarım, bu hisse şu an elim de yok. Ha olsa be olacak.Öyle bir kural mı var?Hissesi olmayan yazamax,çizemez diye.Bir ara vardı aldım sattım. Diyorsun ki niye paylaşım yapıyorsun. Rica ediyorlar bende paylaşıyorum.Hayır işlemek,iyilik yapmak doğamda var.Senin çevren de bir tane iyi insan yok mu ...mavideniz000 adlı bir arkadaş bana hergün özelden,bazı hisselerin eşleşmelerini sorar. Kendini tanımam etmem,ama yardımcı olmaya çalışırım.istersen bir sor kendisine.bir de paylaşımlarımın kandırmaya yönelik olduğunu iddia ediyorsun..Kardeşim benim paylaştıklarım eşleşme ve gün sonu takasları.bunlara veri derler,bilmem bilir misin?..bunları ben uydurmuyorum. Benim hayal ürünüm değil.gerçek.Ayda115 TL ödeyip te alıyorum.. Bir daha bana saçma iddialarda bulunursan seni şikayet edeceğim.Elle tutulur, bir suçlama yap.mesnetsiz suçlama yapma.kul hakkına girme...