Teşekkürler Sn. lutfu001
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler Sn. lutfu001
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn lutfu001 bıkmadan usanmadan burdaki arkadaşlara gün sonu atıyorsunuz,
Emeğinizi boş geçmek istemedim,elleriniz dert görmesin,sağolun varolun.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sağolun Sn. Toibek, taş atıpta kolum yorulmuyor sonuçta, forumdaşların işine yarıyorsa ne mutlu bana,
Şuan vakit ve uygulama varken istekleri karşılıyorum, 1-2 ay sonra bu kadar vaktim olmayacak maalesef, sizlerinde merak ettiği bir hisse ve dönem varsa hemen ayarlamaya çalışırım.
dün 2.87 den satan ATA YATIRIM bugün 2.93 den geri alıyor, yerseniz..
Sonuç nereye gidecek acaba al sat al sat
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtadaki dolandırıcı 5.00-4.00 tl arası mal aldırdığı adamlar tepkiyi koyunca grubundan atmaya başladı. her zaman söylüyorum. GARANTİ BANKASI üst yönetimi bu GARFA nın da sahibi. ve tahtasında 1 at hırsızı gelmiş at oynatıyor ve bu adama anlamlı bir tepki koymuyorsa demek ki ya umurlarında degil iştirakleri, ya da göz yumuyorlar. hakikaten bu tahtayı derinlikli izlemek bir işkence. bazı gün ykb bazı gün halk bazı gün böyle ata mata cıkıyorlar, göstere göstere üst kademeden alıp 3 saniye sonra pasife veriyorlar. ama pasife verdikleri aracı kuruma bakıyosun o da ceteye işlem yapan bir kurum. bizim borsamız tuhaflaştı. yabancıları da kendimize benzettik. ne karlar açıklıyor şirketler uzaya gitmesi lazım % 10 düşüyor tek seansta. hakikaten alnınızın teriyle kazandığınız helal parayı ha bizim borsaya getirip yatırmışsınız ha da galip öztürkün gürcistandaki batumdaki kumarhanesine gidip batırmışsınız, bir fark yok..
bu kamu otoritesi eger bir süre daha böyle uzaktan izlemeye devam etsin..Türkiye de 10.000-tl lik bile yatırım yapacak gerçek yatırımcı bulamayacaklar. bindikleri dalı el birliği ile kesiyorlar. patronlar, spekler,aracı kurumlar bu üç ayak bu pis işlerin içinde..