Yelloz sende de iyi sermaye varmış. Lakin ek alımların ekside kapatmasını engelleyemedi. Şöyle yüklü bir son alım bekliyoruz senden 6 yi geçsin gayrı olmaz mı...
Printable View
100 günlük ortalamaya tutunduk desenize. Alan-satanlari paylaşabilecek olan var mı acaba?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@tanrisevsin her alımda 1000 lot alıyorum ve baya bi sabır gösteriyorum. Hırs yapmadığım için bir hisseye 1 ayda giriyorum kademe kademe. Birkaç ay da bekleyip uygun fiyata satıyorum. Vurkaççı değilim, açgözlülük de yapmıyorum, tavsiye ederim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küçük alımlar bana göre değil. Dünya kısa o kadar sabredemem. Tek alışta hepsine alırım aklımdaki fiyata gelince tek kalemde satarım. Amacım seni eleştirmek değil. Vur-kaç da yapabilirsin. Becerebilsem yaparım ben. Lakin her işlemini alımını satımını bilgi vermek zorunda değilsin. Aldigin sattığın sende kalsın olmaz mı...
Sürekli yazan biri değilim ayrıca miktar da belirtmiyorum. Enka da geri alım muhabbeti olduğu için ondan bahsederken arada bir satır bazen gayri ihtiyari yazıyorum, çok da lazım değil yani, lafın gelişi.
Engelle butonunu da kullanabilirsiniz bir alternatif olarak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şirket alımı var diyenler kazandı. Ben kaybettim. Şirket 5.65 den 500.000 lot almış.
Tartışacak birşey yok birileri yazsın ki konu ıssız kalmasın. Bazen kimse yazmadığı oluyor. Patron 500K 5.65 ten aldığını açıklamış. Bu seviyeleri sevdiler döküleni topluyor. Yaklaşık 3.5m lot daha var alınacak
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.