işin şans kısmı da bu kağıdı alırken aselsan mı kutpo mu diye çok düşündüm kararı kutpodan yana aldım keşke portföyü 2 ye bölseymişim :) aselsan 9 liradan 27 ye çıktı
Printable View
işin şans kısmı da bu kağıdı alırken aselsan mı kutpo mu diye çok düşündüm kararı kutpodan yana aldım keşke portföyü 2 ye bölseymişim :) aselsan 9 liradan 27 ye çıktı
baskıya devam ama nereye kadar 5,85?
Son 2 ayda takip ettiğim tüm diğer kağıtlar %50 ve üzeri getirdi. Özellikle eski İpek grubu kağıtlarına baktıkça içim acıyor. Malesef en ciddi yatırımım KOTPO'da ve ciddi kayba uğradım. Ne diyelim; bunda da vardır bir hayır.
ytd değildir.
Spek efendi aşağıdaki boşluğu doldur bahane ile de hem sen hem de biz rahatlayalım. Bu saatten sonra yapacağın her hareket sana mal kaptırmaktan başka bir işe yaramaz.
Arkadaşlar sabah dediğim gibi bugün basacağı yerin 5,85 olduğunu düşünüyorum. Zaten kağıt hacimsiz gidiyor.
5.00 a kadar dayanırım benim gibi küçük yatırımcı arkadaşlara tek söyleyeceğim bekleyin malınızı vermeyin
5 e kadar gelirmi bilinmez ama 4,95-5 arasında GAP var diye biliyorum.Doğrumudur?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
boşluk 5.00 ile 5.60 arasında o boşluğun dolacağına inanmıyorum o zamanki dolar kuruyla şimdiki dolar kuruna bakarsak boşluğun 5,85 te dolması gerekiyor ayrıca inanılmaz bir durum olmalı ki hisse 5.00 lara insin açıkladığı kar borcunun sıfır olması Galip gibi bir ********in bu kağıtta olmaması sanayi kağıdı olması bir sürü sebep var düşmemesi için tek kötü yanı patron hissesi olması bence borsadaki en sağlam rasyoları olan firma Kutpo başka var ise söyleyin onu bekleyelim.
Sizden tek ricam elinizdeki hisseyi vermeyin sabır herşeyin ilacı
Kutpo da adamlar malı aşağıdan toplamak için ve milleti dökmek için çok çalışıyorlar. Bunda da başarılı oldular. Çok baskıladılar hisseyi. 70 binli seviyelerden 110 binli seviyelere gelişte hisseyi göndüler. Bilançolar da buna yardımcı oldu. Hissede pozisyon alan bir çok kişi ciddi zarar da. Dayanabilecek olan dayanacak. Bilançoların düzelmesi gerekiyor. Bunu becerebilirler ise eski yerlerine gelecektir. Yabancı takası yüzde 23,35 lerden yüzde 8,71 lere geldi.