Melih senin gitmediğine sevindim sende uzun zamandır buradasin bende 2011 den beri
Printable View
2,05-2,46 kapanışlar derken 2,77 kapanış hayaldi gerçek oldu
Tek zarar eden sanırım benim bu hissede,sağlık olsun
Bu gidişle 3 tl hayal değil p.tesi tavanı 3,32 zaten sahada ky yaklaşamaz elinde olana bol kazançlar
Ahtapot sen naptin ??
Şirketi bu yolla ele geçiremez de yönetime girer ve hakim ortaklarla anlaşarak kağıdı tepelerde tutarlar.
Büyük zarar yazan Yatırım fonları ve kurumsal yatırımcılar da biraz rahatlarlar.
Eğer anlaşma varsa büyük bir proje yada sermaye artırımı gibi haberlerle küçük yatırımcıyı tekrar toplarlar.
Avgyo gibi 5-6 gidecek herhalde. Hareketin başlangıcında 1.37 alıp 1.39 satmıştım.
Şimdi elinizde ortalama 2.35 maliyetli 10 milyon lot var dolaşımda fazla mal kalmadı siz olsanız ne yaparsınız gücünüz de var.bu sorunun cevabıni bilen hissenin gideceği yeri veya yerleri tahmin eder.ben olsam 5 liraya çeker orada hisseyi stabil hareket ettirir.piyasayi o fiyata alıştırırdim.cunku buradan 5 liraya gitmesinde fazla almaya gerek yok 2 milyon lotu al ver yaparak Fiati oraya götürür.spk daki brütcü fetoculerde tutuklandı nasıl olsa.sikinti yok brüt olsa bile hisse 3 ay içinde brute girdiği yerinde üzerine çıkıyor ornekleri dolu yani kasilmayi bırakın gevseyin.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.