şu piyasada 50 tane ekside kağıt var biride vertu
baskı hat safhada :)
Printable View
şu piyasada 50 tane ekside kağıt var biride vertu
baskı hat safhada :)
Istedikleri baskiyi yapsinlar endeks cokmedikten sonra 1 aya kadar 3.50 yi gormeden temettuye giremez ytd.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bukadar gğzel haber ve bukadar güzel yükselen endexte hala bu fiyatlardan mal alabiliyorsa ky, sanırım gerçekten dolandırıldık.. Bu cuma kapanışına kadar 7-8 mil.lot hacimli 3.12-13 ler geçilmezse game over. Oyun bitmiştir herkes dagılabilir.. Bistte onca üretim yapan san.şirketleri varken adam soymak için işlem gören bu tahtalarda para kazanma umuduyla butarz hisseleri portföye aldıgımız için bize iyi oluyor. Adamlar halka arzdan satamadıgı geri kalan lotları piyasada fiyatı yükselterek 4,00-5,00 arasından ky bi güzel verip gittiler.3.60 ort.yakın bi fiyattanda bana yüklü kitlediler.. Artık umutlar tükeniyor bnm adıma.. Bu cuma kapanışı 3.10 üzerlerinden yapmazsa enaz sanırım daha fazla dayanamayıp satıcam..:plc:yoksa kafayı yedirtcek bu hisse bana...
Galiba yazmak daha iyi olacak... Ben de tam olarak dolandırıldığımıza inanıyorum artık. Denemek için şöyle bu fiyatlardan 100-200 lot alın görürsünüz, iki kademe daha aşağı basıyorlar anında... Normal maliyet 3.6 olsa bile endeksin 106 bin olduğu bir ortamda maliyet en kötü 5 lere çıkıyor...
Bu kadar çapsız şirket yönetimi olur mu, hissesi çöp olurken bu kadar vurdumduymaz olur mu? Oluyor demek ki? Ahlakım elvermiyor yazacak çok şey var da...
Biz acseli belki yakalıyamıycaz ama bu gidişle o bize kavuşacak..speekk sıka sıka kabız olcan leeyn..
2.91 e 50.000 lot alış girdim 1 tane bile vermedi tosba bu kadar baskılaması kanımca sadece göz korkutma 18 inde o temettünü çatır çatır yiyecem tosba sen daha dur yerinde
Doğru liman değil tam tersine çok yanlış limandayız malesef. 2.91 yerine 2.92 den alsaydınız ya... 500 Tl çok para değil. Hele de böyle çok güvenen kağıt için. 1. Seans 400 lot alış yaptım ykb den 2.95 fiyatla, arkadaş kaşla göz arasında 2.92 yaptı...
3 lü fiyatlardan millete Al diyenler Ah aldılar... Tıpkı bize de 60 bin endekste 4 lü fiyatlardan AL diyenler gibi...
Sonuçta herkesin kendi düşüncesi, kendi hareket tarzı belirleyici olur.... Ancak ortadaki gerçek malesef iç açıcı değil... Durup dururken - %1.x zarar ediyorsa yakında pis bir haber açıklarlar. Kirli hareketlerine başlar tabi... Umarım yanlılırım, umarım siz doğru söylüyorsunuzdur.
YTD:
Yatırım Önerisi değildir, Kimseye al sat veya tut demek değildir. Fikirdir, kızgınlıktır, düş kırıklığıdır vs vs...