Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Tek gyo asla olmamali Gyo aliniyorsa enaz uc gyo da dagitilmali diyorum Bu sekilde hep karli ciktim Ytd Hele krgyo dan ne ekmek yedim Bir aydir tavandi mubarek
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bugün büyük risk alıp 1 gram altın ve 1 gram gümüş daha aldım. Stres diz boyu şimdi.:kahkah: hayırlı olsun. nerde açıyorsun kuyumcu dükkanını...:bravo:
Ons durdumu dersiniz
Alıntı: Originally Posted by Webster Ons durdumu dersiniz Düzeltme olur belki ama pozitif trend tam gaz devam.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Düzeltme olur belki ama pozitif trend tam gaz devam. Alakasi yok ama algyonun mk ustadim
Alıntı: Originally Posted by regal1 hayırlı olsun. nerde açıyorsun kuyumcu dükkanını...:bravo: Evin salonunda sergim var.5 gram altın, 10 gram gümüşümü sergiliyorum.:)Dosta güven düşmana korku veriyor.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evin salonunda sergim var.5 gram altın, 10 gram gümüşümü sergiliyorum.:)Dosta güven düşmana korku veriyor. Nkolaylari da sandiktan cikarin ustadim 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Nkolaylari da sandiktan cikarin ustadim Dursunlar kefen parası onlar:)