Şimdiye kadar ki yaklaşık 100 konteyner "deneme" üretimi ise yani patron öyle söylüyor, kapasite artışı anlamı çıkabilir o söylemden...Şayet böyle ise harika...
Printable View
Şimdiye kadar ki yaklaşık 100 konteyner "deneme" üretimi ise yani patron öyle söylüyor, kapasite artışı anlamı çıkabilir o söylemden...Şayet böyle ise harika...
Tahtanın ağır bir baskı altında olduğu net...İşlemlerin tamamına yakını karşılıklı çünkü...Sayın tahtacıların bir planı var illaki ancak takaslardaki duruma bakarak konunun mal toplama derdi olmadığını anlamak da zor değil...Son 6 aydır rakamlar 3 aşağı 5 yukarı aynı nitekim...Yani kaptırılan bir mal da yok ki, aşağı basıp onları alsın...
Gayet iyi finansallar, bunca güzel gelişmeler; haberler iç oldu gitti bu süreçte...Şöyle hatırı sayılır hacimde yeni yatırımcı da gelmedi maalesef...Ama bu fazla sürmez adım gibi eminim...
Borsanın altın kuralıdır: İyi kağıt 1 yılda kaybettirdiğini 1 ayda geri alır derdi Ahmet Mergen üstad...Sabırla bekliyoruz...YTD
https://www.youtube.com/watch?v=fhKVH0KywT8&t=62s
Yasemin hanım orgeyi 5 li seviyelerden söyleyen kişidir..Hisse şimdi nerelerde görülüyor..Kendisi kolay kolay hisse beğenmez ama fade gıdayı beğendi ve orta uzunda tavsiye etti...
Sn.Hissedarxd in dediği gibi sabırlı olacağız..
Sabret ki her şey hissettiğin gibi olsun. Sabret ki her şey gönlünce olsun. Mevlana
Bilançoya ve beklentiye göre değerlendirme yaparsak mükemmel bir hisse ile karşı karşıyayız.83 milyon sermaye ve yılsonu bilançosu yaklaşık 300 milyona yakın kar.Sermayesinin en az 3 veya 4 katı.Yeniden değerleme oranı en az 1 'e 20 !Beklentiler müthiş.Şu ana kadar ( Ocak-şubat-mart dahil) yaklaşık 100 konteyır mal, 30 milyon dolara yakın ciro.2025 ise her bakımdan şahane.2026 da ise mal yetişmeyecek...Daha ne olsun.Zamanı geldi.Israrla söylüyorum,tabi ki tahmin 100 lira...ytd
Beklentiler ve mevcut rasyolar konusunda "finansal okuryazar" olan herkes hem fikir ancak tahtacı sıkıntılı çocuklar...Yani o kadar belli ki al ver yaptıkları...Amaç ne onu anlamadım...Zaten ben bu kağıtta aldığımdan bu yana hiç bir şey anlamadım...Resmen doktora yapıyorum şu an...:)
İsteseler; adamın TV'ye çıkacağı, konuşacağı gün/saat belli...1-2 gün önceden yukarı sürüp malı çok rahatlıkla verirlerdi...Adamcağız 15 dakika konuştu, bi ton laf etti sadece 5 kademe oynadı kağıt...:kahkah:
Avm nin değeri bile nereden baksan 2 milyar vardır... 1,2 seviyelerinde geziyorsun sen..
Nerede Abd ihracatı,nerede fide,nerede çiğ süt ,nerede kuru domates vs...İnsanın sinir uçlarıyla oynuyorsun yapma etme !!!
Endeks içinde kritik yerdeyiz..Buralardan dönmemiz lazım..9600 altı kapanışlar kötü olur...