Kartal ortak yanlis anlama ama sen borsada aradigin getiriyi bulabiliyormusun yani para kazanabiliyormusun?
Anliyorum bos zamanin cok borsa senin icin dakikalar uzerinden izlenecek bir mecra olmus belki haklisin burasi turkiye :)
Printable View
Ortak bunlara bulasali yıllar oldu para desen p..ç oldu dahane yapalım millet katlarken hissesini bu indi adamlar aç bildigin hırsız buradanda çikmak istemem bağlamişim parayı dedigim yere gelincede kademe kademe yüklenecem isterse gitmesin gün olur devran döner bu bist bigün çikar koydugumuzu katlarız bizde giren girmiş zaten keşke çok kişi alsada bunlarda kazanamasa malasef borsada kimse yok sayıli insan kaldi malıda götüren götürene hisselerde bi asagi bi yukari 8 aydir bist yerinde sayiyo.
Bu firmayı israilliye ver o fabrika arazisinde neler üretir neler yapar nasil kar yapar görürdük beceriksiz bir yönetim var yapcaklarini yapamiyo verdigini alamiyo 7 yildir arazisine konut yapilacak dolar 3 tl idi 9 oldu yapip satsan dolara koysan arazi den 10 kati para gelecekti yazık ne mevduattan ne dolardan kazanabildiler rezillik bence
Bu hissede eb büyük beklenti arsa çoğumuz bu beklentiyle takıldı ..bu hamur daha çook su da götürür...Arsa haberi yarin gelse bır iki tavan yapip gine kitleyecekler bence...Herkesin bildigi bir beklenti ile kimseye kuruş koklatmaz bu ölü s2ciler
bu hisse ancak holding satılırsa çıkar.. tabii alan ermeni..yahudi olmasi şartıyla...
tunelin ucunda tek ışık bunu gördüğümden hep burda garibanin üç kuruşunu yolmayi iş edinen sinek s2ci nin sulale boyu korona olup aylarca entube kalmasini diliyorum...
bir bucuk iki sene arasu KUTPO bekleyip satmistim..5 kusurden satinca 75 liraya gitmişti...bu hissede iki ay daha kalırsam
bekledigim sure Kutpo kadar olacak..
tam bir hirsiz yuvasi bist..amaci ky yolmak olan degirmen olmuş..hic hesap soran da yok..muhtemelen onlarda bu saadet zincirinin icinde
Katılıyorum. Bedduana amiinnnn diyorum. Parası çok olanın dini falan olmaz. Bu oç şımarık haramzadelerin gelir kapısı gariban emeği olduğundan borsa onlar için de bir gelir kapısı. Bunlar zenginleştikçe insanlara çalışana daha da düşman olurlar. Ve daha da cimrileşirler. Yaşım ve iş tecrübem, hayat tecrübem bana bunu net gösterdi. 5 tane son model arabası olup mtvlerini gecikme faiziyle ödemenin enflasyona göre daha avantajlı olduğunu hesap edip kafa yoran zengin orspu çocukları tanıyorum. Bunların dini imanı paradır. Görünürde kendilerini çok iyi gizlerler ve hayatlarını iki yüzlü stratejilerle kazanırlar. Bunlar emekçinin baş düşmanıdır. Ben bunu insan doğasına da bağlamıyor değilim bazen. Tok açın halinden anlamaz misali bunlar zenginleştirkçe şımarıp sürekli hak talep eden işçinin hakkını nasıl gasp ederimin derdine düşerler. Neyse çok uzattım, bana kısaca zengin düşmanı diyebilirsiniz. Yani bu babadan zengin, çalışmadan zengin olmuş, hak yemekten geçinen, işçiyi düşman bellemiş zengin “elit” kesim. En iyi eğitimlisi bile fakir düşmanı, emek düşmanı oluyor. Fakirler fakirliğini bilsin, devran dönsün hakkını arayanı nasıl yıldırırım üzerine hayatını kurmuş kene sürüsü. O yüzden bu polho sahiplerinden zerre insaniyet beklemeyin. Onların tek düşüncesi zenginliklerini borçlu oldukları işçi kesimini ezmektir.
Kardeşim bu arada KUTPO ya baktım biraz da resmen sebepsiz bir operasyon yemiş gibi duruyor. Sen biliyorsan 2020 marttaki artışın sebebini söyler misisn? Benim dikkat ettiğim Özkaynak karlılığı, fd/fvök, fk pd ıvır zıvır ne varsa bi gelişme göstermemiş. Satış haberi mi geldi ne oldu? Operasyon yiyen reysas, hubvc, sayas, pengn gibi hisselerden de değildir sanırım.