bu şirketin genel yönetim, satış-pazarlama-arge giderleri, kaçınılmaz yatırımlar ile finansman giderleri çok fazla...bu brüt kar marjı ile para kazanma ihtimali çok zayıf...nitekim kazanamıyor da
Printable View
bu şirketin genel yönetim, satış-pazarlama-arge giderleri, kaçınılmaz yatırımlar ile finansman giderleri çok fazla...bu brüt kar marjı ile para kazanma ihtimali çok zayıf...nitekim kazanamıyor da
geçen yıl 6 aylıkta ihracat 58 milyon bu yıl 806 milyon....ihracata yönelik çalışmaları jetonun geçte olsa düştüğünü gösteriyor...finansman gideri ile ihracat yaparak çözüm üretmeye çalışıyorlar sanki bence doğru yol bu...ne kadar global düşünürseler o kadar ses gelir...nokia bu şirkete ayrı değer katacak...
Hasılat ve brüt rakamının üstüne koydukça olumlu benim için, bu kur oynaklığından dolayı kar marjındaki düşüşler kaçınılmazdı.
Dediğiniz kalemlerden giderler de çok fazla.
3 veya son çeyrekte düze çıkmasını umut ediyorum yani bu sene düze çıkmazsa şahsen gözümden düşer.
nokia ile 5g baz istasyonu işi ne durumda bilgisi olan var mı...
Karel daichinin %75'ini 2022'de 335M TL'ye almıştı, İlk 6 ayda oradan gelen gelir 265M olmuş, daichi baya iyi satın alma olmuş görünüyor borca rağmen. Önceden de zarar açıkladığında herkes düşüş beklerken 20 den 40 çıkmıştı