Neyse çikolata ve çay molası verdim:kalp:
Birazdan giderim..
Printable View
Neyse çikolata ve çay molası verdim:kalp:
Birazdan giderim..
O kadar ses geliyor mu?
Uyarsanız kibar bir şekilde..
Aslında erken kalkmak her zaman iyidir.. Süper oluyor.. Mesela saatler geçiyor çok şey yaşıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz hala 10:)
Ve akşam erken yatmakta.. Çünkü en verimli uyku Akşam saat 9 ile gece saat 4 arasında alınıyormuş..
Eğer laf anlamaz bir komşunuz var ise bu yönden bakın diye yazdım:)
Sakın kavga etmeyin.. Çünkü hoş olmayan sonuçlar doğurabilir..
Karmaya bırakın işi:one:
Dow 34320
Altın 1954
Şimdi şu an..
34286 dan shortlarım..
34360 dan longlarım kapanacak..
No way out..
öyle sınırda bir durum ki ne kızabiliyorsun ne de hoş karşılıyorsun. binaya yakında taşındım, tanımıyorum insanları, görevliye söyledim. Bugün de alarmdan önce ezanla kalktı, seslere uyandım. Binada ses yalıtımı sıfır. o yüzden suçlayamıyorum da. şimdilik uyum sağlamaya, alışmaya çalışıyorum :)
Yani alarm hariç yaptığı sesleri de duyabiliyorsanız çokta kızılacak bir durum değil gerçekten.. Harekette mi etmiyim der bu sefer.. Haklı..
Bina ile ilgili.. Umarım kulaklarınız bu seslere alışır ve bir zaman sonra duyarsızlaşır:yes:
Ya da daha başka bir yere taşınırsınız seneye inşallah..
Bizim site çok kalabalık ama ben hiç ses duymuyorum dairemin içinde.. Ortak alanlar, parklar, spor sahaları, havuzlar cıvıl cıvıl..
Fakat eve girince dinginlik hakim.. Ancak çok çok bağırmaları gerekir.. Mesela yan dairemde 3 çocuklu bir aile var.. Çocuklar kudurunca seslerini duyuyorum sadece.. Hoşuma gidiyor bu:)
Normal konuşmalarını duymuyorum ya da eşya seslerini..