yada aynı kurumdakiler.. birbirlerine satmış ta olabilir mi?
Printable View
yada aynı kurumdakiler.. birbirlerine satmış ta olabilir mi?
Bu nasıl bir düşmedir nefes almadan düşüyor.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daği ye bir şeyler oluyor. Hayırdır İnş..
Yarın neler olacak bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nakit varlığı güçlü karlı bir şirket sadece defter değeri 2.48 ediyor. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Sabah 1.78 açtı ama hızlı toparladı. Endeks biraz kendine gelirse daha hızlı gidebilir diye düşünüyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Gerçekten bu havada sağlam durdu. 1.93 görüldü iki tık daha gitse artiya geçecek:) bugün 2 lira sürprizi yapar mı acaba:) asla yatırım tavsiyesi değildir.
1.95 gördü kağıt resmen bu havada artıda. Sabah yazmıştım hızlı toparlar nakit varlığı ve mali yapısı güçlü çünkü.
Yarın 2.20 ve üzeri olsa keşke artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
soluksuz git be koçum zararımızı çıkaralım.ytd
HAREKET NEREYE KADAR SÜRER ACEP..(Tavan gelir mi?):yahoo:
Artık bir tavan yapmalısın Daği.. Çok beklettin.
Tavan yapmasın ama endekste sıkıntı var günlük 5/6 puanlık yükselişler ile zirveyi test etmeli ancak 2,57-2,6* direncleri var hacimli kırılım ile soluğu 2,8 lerde alabiliriz , orta vade hedefim şahsi hedef yanlış anlamayın en az 3,7 ler bir tık sonraki hedefim 4,50 üstü .bakalım neler olacak.herkes kararını versin kimsenin lafı ile alım satım olmaz söylemeye gerek yok sanırım.
BU NASIL HAREKET...ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL....(Ne yapıyon sipek....):rtfm:
Neyseki ağam bokunu çıkarmadan arada düzeltti gibi.şimdi ilk hedef 2,61 i kırmak hacimli olursa 2,80 üzerine kadar gitmeli bakalım kırabilecekmiyiz....hedef de uzun yol da sabırla beklemeye devam..
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
nurikinay
BUDA BURDA DURSUN İLERDE LAZIM OLUR...SİZ YOKKEN BEN VARDIM DEMEK İÇİN :)
Bu uye/ziyaretci nerden goruluyor? Mobil uygulama uzerinden takip ediyorum da, merak ettim
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Desenize uye benim :) siz de ziyaretci mi oluyonuz
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
slm arkadaslar gecen sene yeniden değerleme yapılan şişlideki yer 105 milyon usd ye satılmış
Sayın tradercimbom ciddimisiniz bu bu konuda böyle bir olayın gerceklemesi şirkete bambaşka deger katar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Gecen yil dolar kuru 2,88 idi 65 milyon degerliginde. Suan 3,80 desek 22,5 mily usd 85 trl eder. Bir de ihale pazarlik vs ile degerinin artacagini varsayarsak 105 mily dolar etmese de rahat 105 mily tl eder. Adrese bakarsanin şişli semtinin şişli mahallesinde bir yer. Etrafinda nurol tower quasar ist gibi m2 si baya yuksek yapilar bulunmakta. Sirketim toplam piyasa degerinin 110 tr oldugunu gozonune alirsak, boyle bir arsaya sahip olmak sirketi çok cazip hale getirmiyor mu sizce. Hele arsaya yapilacak bir projede satmayip toprak payi almak cok daha fazla bir gelire neden olabilir. Sirket bu degerlemeyi yaptirdiysa vardir mutlak bir dusundugu.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşından bugüne
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...febc68016a.jpg
DAGI Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1.018.159
ZUBİZU ile yapılan işbirliği çerçevesinde, 1 Kasım 2017 itibariyle tüm perakende ve e-ticaret satış mağazalarımızda ZUBİZU üyesi olan müşterilerimiz, sunulacak indrim ve kampanyalardan yararlanabileceklerdir.
Mardin denilen çakal yine milletin kucağına bırakmış malı.
ne oldu buna böyle çöktü çökettiler bu kadar..