Bugün Alanalar Satanlar
https://i.hizliresim.com/PTXLec.png
Printable View
Bugün Alanalar Satanlar
https://i.hizliresim.com/PTXLec.png
Eyvallah kardeşim yatırım anlayışı benzer olunca hisseler de cakisiyor bazen böyle :))) benim tarzım da öyle işin aslı Ronaldo yu altyapidayken keşfetmek dardanel i 1 TL lerden aldım 12 lere getirdim misal :))) hala var biraz, politeknik ayrı bir sevdaydi çok şükür karla çıktık onun namzeti acsel aldım attım kenara çok çok daha umutluyum ondan incelemeni tavsiye ederim, salix sanırım satılacak bütün belgeler hazır şirkette izinler lisanslar biri gelip sanırım kontağı çalıştıracak selgd da dardanel gibi gidişat bekliyorum cosmo hiç bilmiyorum ama inceliycem.
bugün spk dan karar gelir inşallah ......20 gündür yeni dip oluşturdu .4,5 tan satılan mallar yerine kondu.....haydi bismillah....YTD....
Ekiz tavanladı ...ekiz harekete geçince ekürüsü selçuk gıdada harekete geçiyor....ekizz tavan....
Bedelli gelince normalde olumsuz algılanır şirket için kullanılacaksa ayrı bir durum tabi
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selgd daha 1.79 civarı idi Aydın Ortaklardaki fabrikanın eski müdürü ile konuştum selgd nın zarar sebebi turşu üretimi olduğunu söyledi o zaman alayım dedim ama almadım
Çok iddialı bir cümleSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi 10K de benden
Aldım kardeşSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço beklentisi var mı?SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapılan yenı iş anlaşması vardı, onun ilk sipariş ini 170 bin dolar lik yollandı diye haber yollamışlardı. 6 aylık bilanço'nun içinde olacaktır. Kap a bildirilenden başka bilgim yok.yalnız bedelli kabul edilirse,yanilmiyorsam firmanın borcu kalmıyor. Hatta bir miktar döviz de kasasında vardı hatırladığım kadarı ile.
Kap haberlerine baktım, info bizimle aynı tarihlerde bedelsiz başvurusu yapmış, onunki geçen hafta onaylandı, bizim bedelli ninde bu hafta onaylanma haberinin gelmesi lazım diye düşünüyorum.
https://hizliresim.com/qKa8Sp
Mayıs 14 ile 9 Haziran alan vakıf yat maliyet 3.69
Bedelli den bu hafta da haber yok.
Arkadaşlar geri geldim :)
2 liradan sattığımı 3 liradan geri aldım ,spk bedelliyi kabul ederse (etmemesi hiç bir neden yok )şirketimiz direk göz altından çıkar .çünkü hiç borcumuz kalmayacak aksine kasada para olacak .ancak spk nin bedelliyi uzatmasının 2 sebebi olur.1 evrak eksikliği (Şirket sahibi bilerek evrak eksik gönderiyorki mal toplasın).2 bedelliden gelecek parayı nerde kullanacağını güzel şekilde belirtmez ise spk kabul etmez.çünkü %96 halka açık olan firma.ayrıca zaten cirosu çok düşük .spk derki kardeşim zaten hiç bir iş yapmıyorsun birde ky yatırımcıdan para istiyorsun ,...
bu yüzden ihracat yapan bir firma ile ortaklık yaptılar .ciroyu yükseltiler.şimdi bu cironun devamını gelirse ve yıllk şöyle 40-50 milyon ciroyu görürsek ayrıca inşaat ve enerjide büyürsek çok güzel fiyatlar gelebilir .zaten göz altından çıkmak demek en az %200 prim demektir.
Son bir not:vakıftan alan arkadaş son 1 haftada dolaşımdaki malın %5 ini aldı ve bu malı hiç fiyat hareketi yapmadan aldı
Mutlaka cok iyi yerlere gelecek sabir sadece. Bedelli isi bitsin yeter ki.
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli 'den bu hafta' da haber yok.
Kimsecikler.yok buralarda. Ben eden böyle hisseleri buluyorum diye kendime soruyorum.
Cevap bulamıyorum.
Bende buradayım, cüzi miktarda [emoji3]SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet haklısın sessizlik iyidir ama birileri desessiz ve derinden gidiyorlar sanki.
POLTK te de hatırlarsan sürekli toplanıyordu. Biraz erken çıktım galiba, 75-80 gibiydi galiba. Allahtan RTALB yaptık arada da fazlasıyla daha iyi oldu.
Son bir ay ve 3 aylıktakas değişimlerinde satıcılara göre alıcıların toplu olması olumlu.
Vakıf yatırım sürekli topluyor görünüyor. 675 Bini son 1 ayda olmak üzere 3 ayda 781 bin adet toplamış. tOplam takasını 1.945 Bine çıkarmış.
Garanti son 3 ayda 807 bin toplayıp 1.132 bin adete çıkarmış.
ŞAHSİ GÖRÜŞÜME GÖRE %100 BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI AÇIKLAMIŞ HİSSEYİ BU KADAR TOPLAMAK İÇİN POZİTİF SEBEPLERİN OLMALI.
ÇÜNKÜ; SERMAYE ARTIRIMINDA LOT SAYIN KADAR DAHA PARA KOYMAYI GÖZE ALMIŞSIN DEMEKTİR.
DİYELİM Kİ ÖRNEĞİN BENDE 100 BİN KÜSÜR ADET VARSA 100 BİN KÜSÜR TL DAHA KOYMAYI GÖZE ALMIŞIM DEMEKTİR.
ÖNEMLİ NOT: Şahsen uzman değilim, sadece kişisel tecrübelerime dayanarak gözlemlerimi paylaşıyorum. Bu nedenle yatırım yaparken yazdıklarımı dikkate almayınız. Kısaca;Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Aynen öyle politeknik te sabır hissesiydi aynı bes yatırımı gibi komple ciktigima ordan pişman olmadım desem yalan olur. Selgd da öyle sessiz ve derinden gidiyor, tahtayı toz kaldırmadan topluyorlar, gelişime açık bir şirket selgd, zaten son zamanlarda da gıda şirketleri çok popüler oldu ve önemi arttı. En kötü sene sonuna kadar beklenmeli diyorum, daha kottan çıkma durumu var sene sonuna doğru, bedelliden gelen para da iyi yönetildiği taktirde fiyat güzel yerlere gidebilir. Bize düşen sabırla beklemek. 😇
En son Vakıf böyle topladığında 1,6-1,8 lerden 4,5 lere kadar gitmişti.Ufak ufak sessizce topluyorlar. Tam sevdiğim tip hisse; hareketsiz ,sıkıcı ve hor görülmüş ama kar eden, kabuğunu kırmaya çalışan,ihracatçı, FK ve PD/DD makul.
Aynen ben de uzman değilim, kendi çapımızda takılıyoruz işte.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Sanki kendi kendimi gaza mı getirdim ne?
Biraz daha mı alsam diye derin derin hesaplardayım.
Portföyünmde yüzde 14 selgd var.
Yüzde 20 yapabilirim. Tek işaret alsam belki biraz daha da fazla. 6 Aylık bilançoya güvenebilsem yaparım ama. Kararsızım
Guinnes rekor kitabına gireceğiz. Bugün de haber yok spk dan.
Şirket bedelli ile ilgili son yolladığı kap haberlerini boşa yollamadı tahminde. bence sanki kabul edilmeyecek diye düşündüler ve o haberleri yolladılar. Şimdi hep beraber beklemedeyiz.