Günlük QQE pozitife döndü...bilgilerinize....!!!
Printable View
Günlük QQE pozitife döndü...bilgilerinize....!!!
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=3FZThttp://imageturko.com/?di=B82N
Üstadım tşk ederim. Hisse yine tersine döndü. Şemsiye açılıyor ;))
Şimdi başladı diyorum çıkışa, artık kazanmaya başlayacağım diyorum. Birşeyler oluyor yine ağzımıza sıçıyorlar. Hep kaybeden ky oluyor. Allah binbir türlü belalarını versin bu oyunları, bu kumpasları kuranların. Lanet olsunlar inşaallah.
Kimse kalmamış. :)
https://i.hizliresim.com/4a43r0.png
yalniz degilsin madencilik ilgim dahilindedir :)
Düş düş. Salak gibi düş. Madalya verecekler size... Bomboş hareketler. Güya korkutma hareketleri. Ahlaksızlar...
Kötü bilançoyu fiyatlıyor gibi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece tahmin
Bilanço ne kadar kötü olabilir ki :)
çok çok bir eleman daha almışlardır işe
Konya ılgın projesi tamamlanma oranı yüzde kaç oldu,bilgisi olan varmı??
projenın yarısı bıttı dıye bılıyorum
yınede bılen bırılerı varsa yazarsa sevınırım
ytd
[QUOTE=s.yavuz;2104771]Konya ılgın projesi tamamlanma oranı yüzde kaç oldu,bilgisi olan varmı??[/Qb
başlamadıki bildiğim kadarıyla para doviz olarak tutuluyor.146 milyon dolar ve euro
Abi şirketin bir faaliyeti yok. İçi boş. Faaliyeti sonlandırıp kapatirlarsa sasirmam. Birilerinin gazıyla bende aldım. Ama güven vermiyor. Korkutuyor. Twitter'da iyi pazarladilar. Umarım ben yanilirim m
iflas falan mı etti bu... nedir bu kepazelik??
Kasadaki parayı önce bizlere dağıtsınlar öyle iflas etsinler. SPK uyuma yatırımcıya sahip çık.
YTD
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açılmıştır
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
hayırlı olsun....
bugun artık kkapanısa doğru endex çıkar
başkanlık geliyor 100 bın altı ben beklemiyorum artık pıyasada
hakkımızda hayırlısı
3,50 kırması gerek haftasonuna kadar
ytd
Becerebildiğiniz kadar becerin. Zevkini çıkarın alçaklar
Şirket yönetimi zalimsiniz zalim.
Bilanço artı yazmış hayret :)
Geçen yıla göre farklılık çok varlık satışı mı vardı teşekkür ederim
Geçen yıla göre iyi o zaman değil mi teşekkür ederim
Geçmiş yıl kar ve zararlarına parayı geçir fk. 1.5 t
an fk. 132 çıksın.Ciner senin yatacak yerin yok.
Bu işlemi neden 3 dönem blanço döneminde yapmadın.
Lanet olsun böyle zihniyete...
ytd.
onu yaparlarsa hissenin ucuz olduğunu herkes anlar dostum. bu firmanın 200m tl nakdi var (grup firmalarına borç olarak vermiş), 220 milyon tl değerinde satılacak fabrika binaları var. 150 milyon usdlik de kömür rezervi var. borcu sadece kıdem tazminatı ve cüzi vergi borcu. Toplayıp sermayeye bölün elinizde ne var anlayın. Asla YTD.
Bir de bu firmada fk hesaplamayın faaliyetsiz firmada fk hesaplanmaz yanıltır. Yatırım sürecinde fk nakit akışı üzerinden projeksiyon olarak hesaplanır. Konyada olan arkadaş varsa gitsin kömür sahasına baksın ne durumda bilgi versin :)
geçmiş yıl kar ve zararlara parayı neden geçirdi?sizce Buharlaşma hareketi değil mi?
geçmiş yıllar karları zaten duruyor. orda sıkıntı yok. geçen senenin bu dönem olo tablosunu bulun bakın ortak kontrole tabi teşebbüs ve işletmeleri içeren birleşmelerin etkisi diye bir hesap var. -486 milyon TL. İşte o sermayesi 8 Milyon TL olan Ilgın Kömür işletmelerinin 150 milyon USD bedelle alınması sonucu oluşmuş bir hesap. Yani bilanço katakullisi. yatırımı hızlı bir şekilde yaparlarsa yürür hisse. Çok para bağlayan arkadaşlar arasın şirketi yerli kömür teşviki ile 205 TL olan elektrik alım fiyatı varken neyi bekliyosunuz diye sorun.
sy.Obrodoviç
geçmiş kar ve zarar119286tl. den 616.656 olmuş hile hurda orada var o para oradan çıkmaz...