Hoşluklarla.
Printable View
Hoşluklarla.
Asıl sen haddini bil. Ben eleştiri yaptım. Sana hiçbir hakaretim olmadı. Ama sen bakıyorum hakarette mahir birisin. Senin hisse ile yaptığın yorumlar yönlendirme olmuyorda benim espiri mahiyetinde yazdığımmı suç oluyor. Asıl kendi yazdıklarını bir gözden geçir ondan sonra konuş. Senin yazıların yüzünden tedirgin olup hisse almayan kişilerin günahına girme. Çok biliyorsun. Hisse al vermemişmiş. Madem öyle al vereceği rakamı söylede herkes baksın nasıl bir otoriteymişsin. Hisse hakkında çok şey söyleyecek insansınya görelim. Bu soruyu soran arkadaşlar var. Onları Engin bilgine aydınlat lütfen bir faydan dokunsun. YTD
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.hisseli, Sn. acer, Elbetteki bu forum herkesin yorum yapabileceği bir yer. Herkes özgürdür ama birbirinizi kırmayın. Burada hepimiz ortağız. Bence barışın derim.
ne var 5.10 da arkadaş
Fon satışları yüzünden buralardayız. Bu fon çok fena yaktı bizi. Ama olsun. Bilanço ve satış süreci bize zirve testi yaptıracak. Yaptıracak ta bu baskı bitse. YTD.
Bay acer, yeter artık bu kadar takıntılı olmayın. Sizinle muhattap değilim. Espri falan yapmayın benim üzerimden. Geçmiş yazdıklarınızı tek tek okudum ve gördümki iyi sizin beni bu şekilde anlamanız normal. Boş yorumlar..
Sn. Adoli61, iyi niyetiniz için teşekkür ederim. Hata benim ciddiye almıyorum artık. Sataşırsa sataşsın. Ben yorumlarıma devam edeceğim. Bu kağıt daha düştüğünde onlar yazacak cesarete sahip olmazlar ama ben düşse de yükselse de yazdıklarımla buradayım. Çünkü grafiklere ve tablolara bakarak yorum yapıyorum. Duygularıma ve portföyüme göre değil.
Sn hisseli boş lakırtı yapacağına birtane grafik paylaşında başkaşarıda faydalansın. Bende sizin paylaşımlarınıza baktım. Malesef o bahsettiğiniz tablo ve grafiklerden bir tane paylaşımınıza rastlamadım.
ya bırakın güzel insanlar birbirinizi kırmayın..ben bu kozaa ve ipek ten çok para ve zaman kaybettım...suan emın olunkı batıık deseler 1 lıtrede benzını ben dokerım!!!!her namussuzluk donmus sırketlerde kırmanıza degmez!!!!ytd
Çok geçmiş olsun kardeşim. Önemli olan sağlık para elbet kazanılır.
Fakat yazdıklarını okuyunca eskilerden bir arkadaş yazardı burada şimdi uğramaz oldu. O gersin aksine şirketim geçmiş bilançolarının çok kötü açıklanacağını bunun da şirketin kaçak patronunun çaldıkları olarak lanse edeceklerini söylemişti. Umarız böyle bir durum oluşmaz.
6 liralardan beri kağıt az yükselse uçacak kaçacak diye ky’ ye malı dağıttılar resmen. Kağıtta satış alışın üç katı ve kağıt yükselmeye devam etti. Uyardık yazdık ama her koyun kendi bacağından asılır. Şu da bir gerçek ki şirket kapamadılar bakmadıktan sonra bir yerden muhakkak tepki gelir. Benim tabloda gördüğüm eğer tepki buradan gelecekse o zaman büyük Alicengiz oyunu var İşte. Onçün teyit almadan girmem. Bugün tavan dahi olsa-ki gördük bunu yakın zamanda-
Benim jokerim güzel bir haber. Şirketle ilgili beklentilerim muhakkak var ama burada maalesef bunlara güvenip kapıda girenler çıkabilir yatırım tavsiyesi algınabilir ve borsa bu ne olacağını kimse bilemek endeks 100 ün altına inse bu kağıt ne olur sizce.. herkes düşerken bu kağıt bakmak. Yani demek istediğim insanlar düz düşünüyor ama kazın ayağı öyle değil. Zamanı gelince konuşulur.
Didim 2010 kardeşim nerelerdesin.
Açığa sattılar ****ler şimdi baskı yapıyorlar çıkmasın diye ama koza giderse seve seve koyacaklar yerlerine ytd
hisseli dostum selamlar..
Hafta sonundan beri tüm bu giydirmeleri ve goy goy culuk suçlamalarını sanırım bana yapıyorsun ancak benim amacım ilk mesajımla foruma bi merhaba demekti..Hatta benim mesajımdan sonra hiç tanımadığın birine karşı anlayıp dinlemeden çok çok ağır ifadelerle bir mesaj yazdın neye uğradığımı şaşırdım görünce ancak sonra tamamen değiştirmişsin.Beni, benim mesajımda yazdığım şahıslar ile aynı kefeye koymuş ve hedef göstererek oldukça aşağılamışsın.Şu an da devam ediyor uslubun.Kendimi ispatlamak zorunda değilim tabi ama o, birinci ve bu da ikinci mesajım genç değilim.40 yaşındayım ve bu işleri takip etmek ileride de bu sitede bulunmak istiyorum.Zannettiğin kişilikte biri değilim.Yazdıklarımı okudum yanlış birşey göremedim.Yeni yatırımcı olarak sizlerden beklentim yenilere yol göstermek dakika bir gol bir yapmanız değil.Ucanlaz nickim ile birçok forumda boy göstermiş özellikle geçmişte motosiklet sitelerinin eskilerindenim.Yani üç harflilerden değilim.Belliki suçlamalarına yakışır çok şahız gelip gitmiş buralardan ama ben ve benim gibileri emin olmadan günahını alma.Diğerlerini uyarmak tabi ki siz eskilerin görevi ama uslübü ile yaparsanız ben ve benim gibiler kırılmaz.(Gülmekten bilmem ne olucak gel gelciler gelmiş bla bla.......v.s) Herhangibir cevap yazmayacaktım ama daha öncede belirtiğim gibi sitede kalıcı olabilmek için bu muamelemeyi düzeltmem gerekti.
Elimdeki hissenin tekrar söylüyorum çok değerli bir hisse grubunda olduğunu düşünüyorum belki de bu benim hayalim ama fikrim bu yönde.Bu sitede insanların elindeki hisseyi sahiplenme ve ondan beklentisi olması hatalı bir yaklaşımmıdır?
Kimbilir belki de bir insanın bir hisseyi sevmesi başka çaresi olmamasından kaynaklanmaktaıdır Vizontele filmindeki gibi..
Amacım polemik olmadığı için bu konuda başka bir paylaşım yapmıycağım.Üyelerden özür..
Saygılar..
BIST 100 girenler: Net Holding, Bera Holding, Doğtaş Kelebek, Işıklar Enerji, Borusan Mannessmann, Sinpaş GMYO, İhlas Gayrimenkul
BIST 100 çıkanlar: Çelebi, Yazıcılar Holding, İzmir Demir Çelik, Alkim Kimya, Konya Çimento, Alcatel Lucent Teletas, Trabzonspor Sportif
BIST 50 girenler: Şekerbank, Gözde Girişim, Net Holding
BIST 50 çıkanlar: Mavi, Doğuş Otomotiv, Tat Gıda
BIST 30 girenler: Şekerbank
BIST 30 çıkanlar: Enka İnşaat
Bu ne pişkinlik anlamış değilim. Bana hakarete varan cümleler kurup değiştiren sizsiniz şimdide şu yazdığına bakıyorum da büyük bir oyun oynandığının şimdi farkına varıyorum. İnanamıyorum yok artık. Yaş muhabbetleri... yalan yanlış beyanlar. Söylemediklerimle töhmet altında bırakılıyorum. Yaz çiz oyna.
Mesajınız yalanlarla dolu olduğu için evvela sizi kınıyorum. Yaş konusunda benden küçüksünüz evet ama bu nedir ya s.dik mi yarıştıracağız. 35 yaşında neler yapmış gencecik insanlar var buralarda. Böyle devam ederseniz farlı şekilde konuşacağım.
Hem suçlu hem güçlü... öyleymiş böyleymiş.. reklama bak sen. Benim için bir cümleden ibaretsiniz. Bana hakaret ederkenki tutumunuzu bir anda değiştirdiniz.
Ne yazayım ki size.. havale ediyorum.. ve susuyorum. Hakkımı saklı tutuyorum
Arkadaşlar kağıtta dikkatli olun acayip insanlar türedi burada.
Ben herhangibir mesaj değiştirmedim.Yine günah alıyorsunuz hisseli dostum.Sana asla hakaret etmedim.Sana hitaben yazdığım ilk mesaj yukarıdaki..Yazdığım 1 ve 2. mesajlar diye yazdım bu da 3. mesajım.Sanırım başka biriyle beni karıştırmış durumdasınız muhtemelen acer nickli arkadaş ile..
Hala aynı uslüb ile hakaretler ediyorsunuz.Ayıptır yeni gelmiş adama bukadar ajan muamelesi yapılması.
Her yazılandan birşeyler çıkarmaya çalışıyorsunuz yaş filan...Her kime veya nelere sinirlendiyseniz onlar ile uğraşın.Bana böyle davranma hakkınız nekadar eski olursanız olun yok.elbet vardır bu sitenin de aklı selimleri
Benden buraya kadar forumu sizsiz izlemeye devam ediyorum müsadeniz ile
Saygılar.
Şimdi bu üslup itibariyle ettiğiniz serzenişlerinizi benim tarafımdan da empati yoluyla anlamaya çalışın. Benim yazdıklarımı üzerine alınanlar zaten bana burada hakaret edenlerdir. Mesajlarını silip kendilerini temize çıkarmaya çalışanlar. Ben hakkımı elbet sorarım.
Ayrıca siz benim yazdıklarımı üzerinize alınıyorsunuz bana hakaret etti diye hakaret ediyorsunuz. Sonra vay ben değildim o diyordunuz. Samimi olunuz uçanlaz yok öyle. İnan’ın yazdıklarım hep efendice. Ama burada yazılanlar hep delildir. Silinenler de.
bunda bı b.okluk var ama cozemedım kozaa bu kadar gıtmısken
Pes diyorum başka bir kelamım kalmadı.Ben değilim sana hakaret eden veya cevap veren.Ben herhangibir mesajımı sana hakaret edip sonra değiştirmedim.Değişiklik yapmışım gözükenler imla hatalarını düzeltmek.senin takıştığın nick Diğer arkadaş.
Herkezden özür dilerim bu 3. cevap vermiycem yazıp yazmak zorunda kaldığım mesaj oldu.Ama bu gerçekten son.Kusurama bakmayınız..
Bana hakaret eden edip sanki ben yapmışım gibi burada edip forumu kirletmeye devam ediyorsunuz. Yeter düşün yakamdan. Bu kadar gareZiniz ne anlamadım. Sizi affetmiyorum. Bu yaptığınız safa yatmaya gelince; çok çocuksu. Yaşınıza uygun değil. Ettiğiniz tüm kötü sözleri size iade ediyorum.
Arkadaşlar hissenin pislenen sayfaları için kusura bakmayın. Muhattap olmamak gerek ama.. çamur..
Arkadaşlar bugün 5.05 üzeri kalmak önemli. Eğer tutunabilirse ona göre değerlendirmeyi akşam yapacağız.
Günlükçelere iyi kazandırdı bugün.
[QUOTE=hisseli;1407009]Arkadaşlar bugün 5.05 üzeri kalmak önemli. Eğer tutunabilirse ona göre değerlendirmeyi akşam yapacağız.
Günlükçelere iyi kazandırdı bugün.[/QU
ne var bu hıssede bı pıslık var ama
Gidecek kağıdın bu kadar günlükçüye hizmet etmesi ve bu kadar satışa mal vermesi normal değil. Bir süredir yaptığı maalesef bu. Bu yüzden hiçbir indikatör al demiyor tamamı sat hala.
Umarım 5.05 üzeri kapatır ve ikinci aşama yarın. Eğer o da gerçekleşirse al mumları yeşerecek. Bu arada BİST’in seyrinin değişmemesi gerek. Dikkate almak gerek.
Yukarı her harekette Kozaa yeni tepeler yaparken İpeke bir önceki tepeye dahi ulaşamıyor, örneğin bu gün de geçen 5.25 tepesinin altında...
Dipler açısından bakıldığında Kozaa 4.51 dibinden 160-170 kademe yukarı yaptı... İpeke ise 4.43 dibinden sadece 57 kademe yukarıda...
Özetle İpeke hala tehlikeli/riskli bölgede dolaşmaya devam ediyor, dipten yaptığı 50 birimlik tepkinin şimdilik pek bir manası yok, hele borsanın 110 binin üstüne attığı bir dönemde...
Muhtemelen Kozaa'daki yükseliş İpeke'deki satışla finanse ediliyor daha önce de olduğu gibi...
Aradaki fark tekrar 2 TL yi bulabilir son dönemdeki gidişata bakılırsa...
ne oldu bi ipeğe böyle, önceleri bu at başı giderdi. şimdi acayip bir baskı var üzerinde..
2-8 yükselişi kozaa > ipeke>kozal şeklinde olmuştu arada bir ipek kozaa ya yetişmeye çalışıyordu ama atak hep kozaadan geliyordu. kozal zaten yüzdesel olarak hep gerideydi. bu grubun yükseleceğini düşünen bence özellikle kozaa sonra ipeke almalı ki durum yine aynı.
Ben de taze borsacılık aklımla daha önce 2-3 kez geçti yine aynısı olur diye düşünüp koza ve Kozaldan ipeke döndüm ama keşke parça parça yapsaymışım.zararı daha çabuk kapatırım derken tersi oldu.Perşembe civarı parite 1,10 civarıydı.Şuan 1,23 e çıktı.6,57 den kozadan tersteydim.Kozaa bugün 6,24 ü gördü.Bana kısmet değilmiş.Acelemiz yok.Elbet alırız verdiğimizi
Türk Hava Yollarında, Arrowstreet Capital 14,05 TL fiyatından 573.637 adet alış işlemi gerçekleşti.
Arrowstreet icin Fetöcü diye propagandası yapılarak burda sürekli değersizleştirmeye calışılıyordu.
THY Halka acik kısmının %5 almış adamlar bugün THY kapinda var.
Hisseleriniz değerini daha iyi anlayin ....
Günü 5.05 sınırında güzel kapattık. Hacim alış yönünde ağırlıkta. Yarına pozitif bir açılış bekliyorum. Eğer bunu korur ve üzerinde beklediğimiz rakama değerse düşeni kıracaktır. kağıdı gözlemlemeye devam ediyorum. Ara ara paylaşacağım. Bol kazançlar
Nisana kadar açıklanacak bilançolardan 2017 yılından başlayarak 2015'e doğru açıklansa olmaz mı? Sonuçta 2017 yılındayız. Yetişmemişse 2016 açıklansın. Eğer 2015 boş ise yatırımcı zarar görmesin diye 2016 ile aynı anda verilsin. 2015 doluysa (İyiyse) ver gitsin. Bol ve zararsız kazançlar.
gerel bile arkalardan gelip geçti bizi..
Şimdi Kozaa'da kar satışı gelirse bizi de çeker aşağı. Lokomotif hep İpeke için terse işliyor zaten. Kozaa her zaman rekor tazeliyor. Bizde stoktan yiyoruz. Baskı yapıyorlar da amaçları ne????
5,17 50 günlük h.o. orayı bi geçebilsek...
Sürekli fark açılıyor Kozaa uçtu yine an itibarı ile 6,35 / 5,14 parite 1,235 e çıktı
Gerel haberi düştü gündeme..Ortalık toz duman oldu.Tam bizim çıkış yapmamız gereken zamana denk geldi.Bize gelecek yatırımlar Gerel e gitmiş olabilir mi?Şuan da roketledi.Bizim için büyük talihsizlik oldu diye düşünüyorum doğrumudur bilemem..
İnşallah bu İpeke yine arap atı gibi sonradan açılır yine..
ya ne lanet bi baskıymış.. bu kadarına pes diyorum, yeter ya sal gitsin şu kağıdı...