ne halt yiyorlarsa yesinler biz bekliyoruz....
Printable View
ne halt yiyorlarsa yesinler biz bekliyoruz....
Bende bekliyorum 2010'dan beri ilk maliyetim 1.20 lerdeydi düştükçe aldım.. Şu an için maliyetim 0.474 hemem hemen kafa kafaya en az 2 tl olacak ki geçen 7 yıl telafi olsun...olurmu olmazmi bilemiyorum ama bekleyeceğim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık buralarda durmamalı dün aranıza katıldım hayırlısı olur İNŞALLAH grafik yeterince olgunlaşmış gibi duruyor...
https://pbs.twimg.com/media/C_JpDJFXUAAMBrq.jpg:large
KY 'nin inatçısı olur da teknik indikatörün olmaz mı? Adeta bize taş çıkartırcasına Momentum Indikatörü de işin suyunu çıkarmış durumda... :kmk:
45 takip edilmeli .
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir cisim yaklaşıyor ama 43 stopunuz olsun köprüden önce son çıkış
45 alt banda dokundu üst banda giderse kırmış oluyor tabiki tahtadaki şeytan basmazsa
Zor ve ötesi
Ötesi?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Gelecek hafta, ihyaydaki brüt kalkıyor hareket olur. Sabır. Kimseye kulak asmayin. Stobunuzu koyun işinize bakın
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço açıklamış Kâr mı zarar mı görebilen var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IHEVA Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 168 883 Yıllık Değ%:-83 Ana Ortaklık Payları: 168.883 Yıllık Değ%:-73
Neyse ben ulaştım. 168 bin kâr. Geçen yıl 992 binmiş aynı dönemde
Yine de çok teşekkürler [emoji4]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bilemiyorum ama bu kadar kâr la bişey olurmu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://pbs.twimg.com/media/C_elfPXXcAEZhIP.jpg:large
2017 1. Çeyrek mali tablosunda yurt dışı satışlarındaki %100 oranındaki artışı, piyasa önemseyecek mi bakalım...!
Canlari isterse onemserler yoksa surundurmeye devam fibo rakamlari duruyor
Eskiler hatırlar belki vakti zamanında 30m kar açıklamıştı
Sonuç mu ?saman alevi
Adamların mesleği borsa dolandırıcılığı/tahtadaki şeytan isterse gider gerisi fasa fiso/ver mehteri:halay:
İhlas grup olarak hareket eder
Holdingin karı çok iyi
Hatırlamaz mıyım, o zaman da tahtada idim,
2012 3. çeyrek idi sanırım, holdingin hisselerini taşıyordu iheva o zaman,
Holding hisseleri iyi prim yapınca bilançonun finansal faaliyetler kaleminde tek tuş yazmıştı o kar rakamını...
Ve o bilançoyu mal servisi için iyi kullandı ve hatta tekniği de iyi tuzaklamıştı. Tüm beklentiler yukarı yönlüydü...!
İşte bu grupta mevzu da bu zaten, algıları iyi alt üst ediyor. Bizim cevabımız da buna 7 yıl önceki ilk portfoyü 7 sene boyunca %700 oranında arttırmak şeklinde oldu. Filmin sonunu merak bile etmiyorum çünkü sonuç belli, bu gruptan sağlam KAZANACAĞIM, er ya da geç... :ok:
2012 ye baktim da.tobo.tuzagi kurmuslar
Biliyorum, sizinle bu senetteki hikayemiz neredeyse aynı... İlk maliyet ve 6 ay gibi bir sürede %70 kar marjına ulaşma ve sonrasındaki süreç bire bir aynı diyebilirim.
Tek farklılık yıllar içerisinde ben 7 'ye katlarken siz 40 'a katlamışsınız... :) 41 kere maaşallah ...:yes:
Bu tahtanın spekini seviyorum kuş kadar beyni ile bu yaptığı hareketlerle mal sattırabileceğini sanıyor. Bak evladım benden sana tek lot yok. ...
Tarzı biraz değişik, aşağıdan yukarıya değil de yukarıdan aşağıya doğru topluyor. :)
0.45 den mal vermiyor.y.t.d.
Dün karanlık odada 46'ya yapılan bugün 45'e yapıldı. Büyük oyun kuruluyor. Sabır.
1 gr satmam 2 katına çıkmadıkça 1 li rakamları görmedikçe SPEK daha çok beklersin benden sana ekmek yok
satmazmış.banane senin aldığından sattığından.sen o kafaylan burayı okuyan insanları kandırmaya çalışıyorsun.satmazmış e okadar bidi bidi etceğine elindeki hisselerin bir kısmıyla alım satım yapsaydın ya.tabiki elinde hisse varmı o da belli değil ya.
sizin gibilerin,niyetleri bellidir.
yeri gelince kıçı yırtılanakadar almayın satmayın, bağırırken,kendileri alır satar.
file:///C:/Users/admin/Desktop/Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG
buda hissem kopyala git görürsün mahir efendi artistliğin luzmu yok zararına satmam beklerim sen kıçın yırtılana kadar ssat
Borsa sadece ağaların oyun sağası olmasın.küçük yatırımcı artık trade yapmayı oğrensin.ağaların oyununu bozsun.millet malı getirirken sadece seyirci kalmasın.
bence ihlasların en toplu kağıdı fakat tahta korkutucu, alış lotlar satıştan hep yüksek durmadan yüz binlik 10 bin lik alımlar yapıp kalldıracam imajı veriyor sonra güm satışa milyon lotu yığıyor mallandırma amaçlı gibi görünüyor...filmin sonunu merakla bekliyorum....
yön aşağı demiyorum ne yapmaya çalıştıklarını merak ettim kafa karıştırıcı işlemler...bol azançlar
Nedir bu hissenin durumu bilen varsa bir yorum yazsın kademe kademe aşağı geliyor.
indeks yukarı olsa gitmiyor aşağı gelse parça parça veriyorlar.
Flamayi dikiyor şu anda