İşin sırrı stresten ve uzuntuden Uzak durmak galiba
Gerci uzuntuden uzak durulmazda
Stres ele deel be
Printable View
İşin sırrı stresten ve uzuntuden Uzak durmak galiba
Gerci uzuntuden uzak durulmazda
Stres ele deel be
Hocam sigara damar sertliği pihtı bide ciltte bozulma yapiyo
Bi de elde amele gibi bi görüntü iyykkkk
Hadi bakalım bi yedi sene Dayanak buna
Sonra 2 sene içerim
Sonra pert e dek birakirik
Yannış annama olmasın Moruk amirim,
Sözüm meclisten dışarı,
Avam kamarasından içeri,
Kraliçe, kont, dük, düşes.
https://i.hizliresim.com/m2OAJV.jpg
Oraletim ayipsin lafı olmaz aramızda simdi Kraliçe Kont duka düşes Kontes domaldages onlar ada ya mahsus ada dışı örgütlenmeleri bilion hangi kurumlardır altında seletme şimdi bağa
Amma ilginç olan ise
Bunlara itlik eden Yurdum salakolari kökten yeni dünya ya bagliyik saniyolar abi adem oğlu adem oğlu olalı beri böyle keko luk görmedi ya sende üzümlü ben diyim ekmek ayva li
İnsan 3 şeyi bilcek
A. Çıkış noktan
B. Varış noktan
Ç. Bunlar arası (yani A ve B arasi) hamgi kirnizi ışıkta eds var hanginde yok
Az evveli başımdan life bi olay gectide bi gün annaticam söz
Ama bu kadar olur ya aynstayn a biyat edesim geldi artık hani der ya
İnsanların ahmakligi ebeddir deye
Herhal benimki de buna benziyosa
Tez kalemi kiriyom cigara yakiyom
Yok yok 7 sene kafi
Ebedi sıhhat benlik is değil
Hormetler oraletim
Oraletide biraktik çay kayfe onu da azaltacam emme
Bilgin ossun
Ayriyetten herkesin analar gününü Kutlarım
Hocam şimdi iki tip Kibarlık var
Şeker hastalığı da iki tiptir ha
Tip 1. Korkarsin sana kaba davranmasinlar diye kibar gorukursun bunlar gerçek hanzo kardeslerimizdir essahta realitede yane
tip2. Yaraticidan esinlenilen Kibarlık örnekleri buna en dehsetengiz örnek moruk tur mesela
Bilgi içün paylaşım
Tavuk dükkanını ramazanda bi ay kapiyom
Oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin
Ondan sonrada hibrid taşıtlar üstüne topik açacam
Kim ne derse desin geleceğin mühim konusu
Netekim akaryakıt kokaryakit paha her yerde
Bu hibrit muazzam olay akaryakitla giderkene akuleri doldurup düşük hızda onu kullanmaktasin ama bu işin doğrusu yani teknoloji gelişimi şu yönlü olmalı
Düşük hızda kokaryakit yüksek hızda elektriki ünite ( mevcudun tam aksi )
Bu sekilde hibrittede klasik hibrite kiyas yüzde elli kokaryakittan tasarruf edilebilir
Etrafımda tavuk çiftliği kurupta,bkazanan bir kişi görmedim... Çok riskli...
Osmaniyenin Kadirli ilçesinde yaşayan Fen Bilgisi Öğretmeni Abdullah Tabur, iki farklı tavuk ırkından DNA yapılarındaki çaprazlama tekniği ile ortaya çıkardığı yeni tavuk ırkına annesinin adı Zeynep ismini verdi. Fen Bilgisi Öğretmeni Abdullah Tabur, iki farklı tavuk ırkından DNA yapılarındaki çaprazlama tekniği ile ortaya çıkardığı yeni ırk tavuğun dünya literatüründe Zeynep olarak anılması için başvuruda bulundu.
3 yıl önce bir grup öğrencisi ile birlikte çalışmalara başlayan Tabur, Brahma cinsi horoz ile Anadolu siyah cinsi tavuğun gen haritasını çıkarıp çaprazlama yöntemi ile yeni bir ırk ortaya çıkardı. Abdullah Tabur, görünüş olarak da dünyadaki hiçbir ırk tavuğa benzemeyen yeni ırk tavuğa annesi Zeynep'in ismini verdi. 3 yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan yeni tavuk ırkı ile ilgili çalışmasının her aşamasını akademik makale haline getiren Tabur, çalışma sonuçlarını başta İstanbul Üniversitesi olmak üzere yurt dışında da birçok üniversiteye gönderdi. Bilimsel makale olarak yayınlanan Abdullah Taburun çalışması, akademik dünyada da geniş yankı buldu. Yeni tavuk ırkını dünya literatürünün Zeynep olarak adlandırılması için de başvuruda bulunan Abdullah Tabur, Zeynepin Türkiyede oldukça tutulacağını belirtti.
Tabur, yaptığı açıklamada, “Bilinen birçok tavuk hastalığına karşı Zeynep oldukça dirençli. Şu anda Türkiyedeki en yaygın tavuklar yılda yaklaşık 120 yumurta verir. Ancak Zeynep 1 yılda 360 tane yumurta yumurtlama özelliğine sahip. Yani normal tavukların üç katı yumurtlar. Et verimi de oldukça yüksek olan bu yeni ırk Türkiye ekonomisine de büyük katkı sağlayacak. Bu çalışmaya başlarken anneme sözüm vardı. Ve bu yeni ırka annemin adı olan Zeynep ismini verdim. İnşallah dünya genelinde de bu ırkımız yaygınlaşacak ve Zeynep olarak anılacak. Bunun için de gerekli başvuruları yaptım dedi. Zeynep Tabur ise, oğlu ile gurur duyduğunu belirterek,
Onunla ne kadar övünsem azdır. Oğlum bir tanedir. Yılmadan usanmadan çalıştı. Küçüklüğünden bu yana zaten bilime hevesliydi. Bu konuda sayın Moruk da kendisine ilham kaynağı oldu. Zaten Moruk da Mahmuzlu Hint Horozu ve Küpeli Afyon tavuğunun dna larını çekirdeksiz karpuz ve çavuş üzümüyle çaprazlayıp çekkirdeksiz karpuzlu, üzümlü yumurta yumurtlayan tavuk elde etmeye çalışıyor. Çok az kaldı, o da yakında bu bilimsel araştırmasını saygın bilimsel hakem dergisi Köşe Vuruşu 90+2 de yayınlayacak, yeni tavuğuna da ad bulma konusunda tüm halkımızın görüşlerine açıktır dedi.
:-))))))))
Böyle bi yerden çıksa çıksa anca böyle beleş bi buluş çıkar
İki farklı tür u koy kümese. Eh işte bişey çıkçak neticede az horozun az tavuğun geninden ortak bişeyler.
Yani bilimsellik şöyle bişey
Bi iç dunyan bi de dış dunyan var
Bitik Ortadoğu'da insanlar daha kendi kendini taniyamadigindan iç dünyalarinda yada o faslı hiç gecemediginden , çıkan bilimsel neticede zeynep tabur tavuğu kadan oluyo :-)
Ama yorum güzeldi tabi
Örnek alsınlar beni ya
Şu an'a dek taklit edebilen olmadı ama örnek alinilabilinir
Cumartesi öğlen bi açıkhava konserine gittim
O gün niyetliydim esasta ama farkmaz
Eskiden tanıdığım bi kız vardı tesadüf rasladim
Dedim hiç yaşlanmamissin kibarca degismemissin yani
Cevap sigara icmiyom
O anda bıraktım ha sigarayı
Kiz dediğim şu an 35 civarı bayan
Daha saçta boya yok (onun yani) büyük başarı bence
Daha sigaraya zor başlarım ben
Alttaki bu habere göre İtalyada bankacılık ekonomi finans hem bize hem yunana kıyasla daha feci
Yoksa durduk yere niye taraf olsun
Sadece pasif tarafgirlikte değil bu yaptığı meydan okuma
Muhtemelen bunun karşılığında senin ekonomini bi süre daha yuzdurecez taahhütü vermişlerdir bunlara kaynak sağlıyan kreditorler
Denklemde tek parametre yokki anasını sattimin
Kandile gircem diyon
Hooop Öteden böyle bi hamle geliyo şaşırtiyo
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/ita...derdi-40865343
Benim kıt aklıma kalırsa kandil mandil hikaye, seçim zamanına denk gelmesi de manidar. 40 km kalmış oraya, hepsi kaçmıştır.
Bi de Kandilli var ama o başka mevzuu, rasathane o. Rasat, gözlem demek. Hane de ev. Toplayınca ye kare ediyor pardon gözlemevi ediyor. Rasat dan ayrı bir de Passat var ama o da bi nevi araba. Az yakar çok kaçar.
Sektörel bazda olaya bakacak olursan Keskinoğlu tavukçuluk borçlarını ödeyemeyince konkordato ilan etmiş. Bi nevi alayına isyan alayına gider. Ödemeyiyorum ulan canımı mı alacaksınız olayı gibi belki de.
Tanzimatın ilanı,
Bağımsızlık ilanı,
Cumhuriyetin ilanı,
Konkordato ilanı.
Kayıp ilanı, hükümsüzdür.
İlanlar çeşit çeşit. El ilanı bilem var.
Anketörler var bi de eskiden ankesörler vardı ama jeton yoksa konuşamazdın. Jeton geç düşse daha çok konuşurdun.
Bi de iflas var, o nasıl ilan ediliyo bilemiyom. Hoş ben de iflasla konkordato arasında bi yerdeyim. Ez cümle,
Paran varsa reync rovır paran yoksa geym ovır der kaçarım.
Maksat sen ben o biz siz onlar üçüncü onbesinci tekil şahıs değil
Maksat bölgede değil yani kandil afrin deyrizor da değil
Senin soylemlerinle olan ne yapma isteğini belirten Azmin
Yani sen bitirme istedikce o örgütü onlar yasatip çoğaltma istiyorlar
Seninki lafta onlarinki yukarı ki ekli habere göre icraatta
Diğer konu money insan iliskisi
Onu bende hiç çözemedim biraz genetik biraz yetişme birazda inançla alakali galiba (inancin kendi kendini degistirebilme kabiliyet dalı bunun için önce kendini taniycan vs) ibadetle olan kısmını kast etmedim
Tanzimat tam bilmiom bi Jon Türk Tayfası var galiba bunlar avrupaci
Su an her yer her gençlik avrupaci
Az evvel arabasından bi kız indi
Üstünde nerdeyse bişey yok ve ingilizce şarkı mirildanan
Fazla bişey bekleme yani
Altyapı bu
Mucize olmaz
Jeton beton
Jilet bilet
Az daha gecikilirse belki hiç gelinmemis derece olur yani çok geç bazen iyi bişey değil
Basit felsefeyle bakınca
Mutsuz olmak kolay mutlu olmak zor
Konfüçyüs moruk :-)
Niyetler nası oluşur bilmiom
O yaradandan
Amacı topu kaleye yaklaştırıp gol atma ise işte o algoritma kısmısi oluyo
İşin algoritma oluşturma youtube larını izliyom
Genelde US üniversiteleri derste cekmisler vidyolari
Hintli hocalar var
2 boyut vs anlatiyolar guluyom
Ben atlarım onlara
7 boyuta dek algoritma çekerim istesemde bana ne ya konu yok konu olcak önce engelleri aşma içün sonra bunun icin algoritma yapcen
Bzm insanlar ilkel
Analitik olma yetmez
O belki ilk karar aşamaları için
Sonra kalkıp harekete gecmen ilazim gelir
Onun adimlarina algoritma diyolar
Kökeni arapça kelimenin
Şimdi üstadım bu algoritma öyle bi şey ki sakın algida dondurmaynan karışmasın,
Arama motorundan farzı misal çek yat aradın. Veyahut da yat çek. Açtığın tüm sayfalar çek yat reklamlarıynan doluyor.
Yani ihtiyaca göre hizmet. Birisi seni gözetliyor, zevklerini, ilgi alanlarını belirleyip açtığın net sayfalarını o reklamlarla, girdiğin yutup vidyolarında çek yat reklamlarını öne çıkarıyor. Psikologlar buna geriye ket vurma diyor.
Ya da demiyor yanılıyor da olabilirim. Kim ne derse desin aşk için önce hoş sonra boş gelir demiş Nilüfer. İyi de demiş. Aşk dediğin zaten kimyasal süreç. İsviçreli bilim adamları ve bilim kadınları laboratuvarda 8 açılı diş fırçası geliştirmek için çalışırken yannışlıklan bulmuşlar ki vicudumuz aynı anda endorfin seretonin keratin ve testeseron ve östrojen hormonnarı salgılarsa bir ayıya bile aşık olabilirmişiz. Aşık kişinin vicudu işte bu hormanları aynı anda salgılıyormuş.
İşin püf noktası salgı, puf koltuğu ise baba koltuğu. Dünya kupası maçları için ideal. Trt den 4k yayını olacak.
4K nedir derseniz Kaleci Muyer, Kanal İstanbul, Kaneviçe ve Korsan Cd.
Aşk pek iyi bişey değil
Dürtulerin aklın kontrolunu ele gecirmesi
Yani korsan gemisi var bi dene
Korsan kaptan i korsan tayfalar denize atiyo ve dumeni ele geciriyo ama gemi surmeyi bilmiyolar ilk cevirmede korsan gemisini bagliyolar ekipler ve yeddiemin garaj ilk adres gibi de dusunebilin o yuzden adım adım emin emin gitmek eyidir diye
İnternette tracking programlar var işte
Hem dondurma hem çek yat bakarsan
Çek yatta dondurma yaliyan birini reklam diye cikartabiliyolar no problem ya mühim olan insanlık o da bitti Şaşkiniz
Asla unutma ilk kural aşık olmamak
İkinci kural ilk kuralı hatirlamak
Tavvukcular bayram mübarek
Tüm er kişilerin bayramı mübarek
Hatunumsulara bayram tebrik vs yok bu bayram enpass atiyom onlara
Spartakus ruhuna fatiha
Meşhur Spartakus veciz sözü
Survive is the best revenge
Spartakus güzel demiş.
Rahmetli Ümit Usta da intikam soğuk yenen bir yemektir demişti. Soğuk yendiğine göre zeytinyağlı olmalı sanırsam. İspanya Portekiz maçını izliyom da futbol ilginç bi oyun. Tek yeteneğin bi topa iyi vurmak olduğu içün sana yıllık 50 milyon oyro ödüyolar. Enteresan.
Bu şimdi iyi bişey mi
http://m.milliyet.com.tr/google-hast...dunya-2690956/
Kişi hürriyetine bakınca kötü
Doktorlar için de kötü. Bazi durumlarda Ne kadar yeteneksiz olduklarını yüzlerine vuran basit program parçası var artık
Hasta ve hasta yakını için iyi
https://i.hizliresim.com/8zDJjn.jpg
Immannuel Kant'ın felsefi görüşüne göre bu durumda tüm dünya bir tavuk çiftliğidir. Dolayısıyla içinde yaşayan herkes de tavuk ya da horozdur. Ama bazıları darı ambarında dolaşırken kimisi de açlıktan çok az buğday danesi bulabilmektedir. Çünkü bazı horoz ve tavuklar diğerlerini sömürmektedir.
Gıt gıt gıdaaaak yumurtam sıcaaak.
dunya haritası güzel olmuş
sömürü konusunu hiç düşünmedim. sistematik olanı fena, bence
genelde bir sömüren bi de sömürülen taraf var
arada bi de sömürttüren de bazen dummy olarak ortaya çıkar, ucunda komisyon var tabi
hattızatında dünyevi dizilişte sömüren ve sömürülen artık kendini gizlese de, sömürttüren içün bu geçerli deği, o kabak gibi açıkta.. devekuşu mübarek..
aynı anda kişinin kendi kendini sömürebilmesi namumkun
individual bi olay değil yani
oyun kurucu, hem şirazeyi (tartıyı) dengede tutarken hem sömürü düzeninde nalıncı keserini kendine yontmaya devam etmekte. malesef
ama tabi nire kadan devam??? sonsuza dek mi.
bu arada sigarasız yeşilaycılıkta 8. zafer günü ve gecesi
bakalım ne ka dayanacağuk
Os kırık sene bilem içmem kafaya kodummudu
sigara acizlik alkol çaresizlik
bi tavuk gününü daha geride bıraktık
her nerede gıdaklanılıp gıdaklatılıyorsa
yumurta da çıksın neticesinde
tavuk tavuk oldu beri böyle topik görmedi be heyt hoyda bre
Simdi aslinda hepimizin malumu havalar sicak. Epeyi sicak. Gavur şeyi gibi yaniyor. E haliyle kanatli dostlarimiz da cok etkileniyor bundan.
Tavuklar sicagin etkisini azaltabilmek icin topragi kazip toz banyosu yaparlar. Tuylerini tozla kaplarlar. Bu da ısı gecirgenligini azaltarak serinlik saglar. Koltukaltlari ve kanataltlari da ter kokumaz. Burunlarin selameti icin reskona degil tozkona kullanirlar.
Tozuttular diye onlara kizmamak lazim. Kirlenmek guzeldir. Momo. Halooo.
Ön yikamasiz program. Kirec cozucu. Birakiniz kirlensinler birakiniz oynasinlar. Topraga degmeli ki bagisikligi kuvvetlensin. Bu sicakta hem yumurta üret hem de temiz olsun diye sokaga salma. Cixxxx olmaz yaziktir.
Beyaz renkli yumurtaya kabugunun rengini vanilya verirken gayverengi olanina ise kakao verir. Besin degeri olarak aynidir. Kakaolu olanina adinizi yazip kendinizi latte mociato icerken hayal edebilirsiniz. Unutmayin, hayal etmek sizi ucurur. Bedbull ise kanatlandirir. Klima ise carpar. Amman diyim.
başarı bireyde tesadüfi olabilir
for instance ---> ben sen ve birkaçı gibi
ama toplumlarda olamaz
örnek vermeye gerek yok
ama recep ivedik serisi izlenirse
adam süper bi tanımlama yapmış ve sürekli dillendirirdi bunu filmlerinde izlediysen hatırlayacaksın
ne diyordu şahan
'agresifim kompleksliyim'
bu minvalde sigarasız 11. günde geride kaldı şükürki
el netice ül müzakere
protein için en ucuz kaynak yumurta ve tavuk ötesi yok
fazla anlam yuklencek bişey değil
gerçi hep proteinde olmaz
bu sabah menüde soğan yahnisi çay kahve ile yeme içme vardı bende
herşeyden dengeli yiyip içcen her duyguyu dengeli tatçan
psiko bilimi derki
korku korku değildir o olaya yüklediğin anlamdır çekirge
yani velhasılı anlamı öyle kafa içinde katmerlendirmezsek
herşeyi başarırız
tabi zamanlamayı da doğru kurarsak, olayların gelişi gidişatı içersinde
bence tabi
diğer yandan vefat eden tüm tren yolcularının ailelerine sabır kendilerine rahmet
yaralılara da şifa
dileyerek , bi ilave
yav diyodum. evden halkalı istasyon yürüme mesafesi bi git gör şu çorluyu çerkezköyü ancak böylelikle bana da nasip olmadı bir süreliğine daha
gerçi bnm argüman fazlada mühim değil
çok canım çekse araba otobüsvs de var o imkanlarda kullanılabilinir
selamlar oralet müdürüm
sıcaklarda dikkat et :-)
bende öyle hiç şapkasız çıkmam
ama arada benim kelle d vitamini alsın şöyle diye
güneş altında ısıtıyom kafayı fena olmuyo :-)
çok korunma iyi değil vücut adına
az hoyrat davranınca vücuda daha iyi
tabi çok hoyrat değil
az
Ustadim
Emektar bi doktoğ ğeno aracim var. 10 yasinda kendisi ellerinden öper. Triger kayisi degismesi lazimmis. Bi kere degistirmistim ama cikardiklari kayis tas gibiydi. Kimisi 10 yildir degismemis. Bi mok da olmamis.
Fren diskleri de cortlamis sanirim. Onlarin da degismesi gerek. Masraf cok. Degissen olmaz degistirmesen hic olmaz.
Araba da dert arabasizlik da. Asi kiz moturcu Oslem Tekin de koye yerlesmis tavuk keci besliyomus. Helal olsun.
Ne dölar ne oyro ne politika faizi ne hisse. Her sey dogal. Tavuklar hindiler kazlar. Hoffff icim daraldi.
Bizim bi rahmetli Hulusi abi vardi. Temmuzda sigarayi birakti. Guneslenirken gitti adamcagiz. El mevta ül mukadderat. Tikkatli olmak lazim.
Sen basarirsan ben de denerin. 3 ay once 2 ay biraktim yine basladim. Salaklik ruhuma islemis. Zor is ama impasibil da degil. Zoru basaririz imkansiz biraz zaman alir. Tavukcuyuz tavukcu. Gerci ben 3 yildir tavuk yemen. Hindi yiyorum. Agululululu. Yatirim tavsiyesidir.
:-) aynı dertlerin karbon kopyası --- teksir makinesinden -- geçirilmişine sahip oldum hep daha düşünmüyom ondan
ulen diyom triger kayış değişiym ne gerek var
değişmeden koparsa motor kucakta
sanayide onno ustayı mı arasın nonno konno için yoksa servise mi çekerim aracı
yani
neme lazım
hayat bi risk alış abi
o risk alışta ben hep kaybettim dolayısıyla
şiddetle tavsiyelerimin tavsiye alınmamasını tavsiye ediyom artık etrafa Ne diyim
sigarayı bırakmana üzüldüm abi
ben şöyle kompanse ettim bunu yazıyım
gidiyom her ay bi gun evde bi kadeh bişey içiyom o sigara içmemişliğin acısını ordan çıkarıyom
yani planda bu var
daha gördüğün bir ay olmadı bırakalı sigarayı bu uygulamada olmadı
daha az kötü olan bişeyi daha çok kötü olan bişeyle yerdeğiştirme mantığı işte benimkisi
trigerden anlamam o biraz kader ama
frenle alakadar herşey maksimum iyi olmalı
melmekette kamikaze araç kullanan malum çok, ben gibi
bastınmı frene zınk durcan gazık gibi
hiç tavizsiz.....
üstte ne dediydik
gazuk firen
ama araç ta hala atalet var
o ilk hareketi almaya yönelik bi eylem gazuk firen yane
sonra amma araç az daha ileri gidiyo kontorolsuz, netekim surratler yusgek (yüksek yane)
ne edecen ufak bi manevra ile aracı sağa sola salındırıp usulca
çarpışmadan kurtattırecen. toplucen
mesela haberleri okuyom
zannımca muazzam bi devlet adamı olan
tabi bu kişi İngiliz biri boris conson istifa etmiş sessiz sedasız evveli günü makamından
bu önemli bişi. dünyanın seyrü seferi açısından
ben bireysel yeteneğe sonsuz inanan biriyimdir. sistem vs olsa da hikaye . birey birey değilse istedğin sistemi ko geç, nafile..
brexit yaptın yani firen kodun ama bi ilerisiki manevrayı yapamıyon yaptıttırtmıyon o durumda e bende istifa ediym o zaman demiş
dünyanın sonu deyil ya
gerçi bu örnekler çokta yazmaya zmn yok bilader
algoritma
bu eski arapça bi kelime
manası çözüm yöntemi demek
şimdi bnm yaş 48
yaklaşık 40 senedir de memlekette iktisadi sıkıntılara baka baka ömrüm geçti
fırsattan istifade yazmıyom
fırsatçılığı hazzetmem bilmem anlamam
o sebeple hep ortadan giderim
daha evveli Osmanlı ceng e giderkene borçlanmış borçlanmış
onda da aynı sorunlar varmış
yav bişey bu kadar uzun çözümsüz sürdürülebilirmi gerçekten anlamak bi yanabuna inanmak dahi zor
sıkıntı varsa yap bi algoritma geç
bnm sigara bu son nihai bırakışımın algoritmasını paylaşıym
her seferinde başla başla olmaz dedim
bir buna etki eden sebepler geçmişi hatırla stres ol üzül vs bunlara set çekmek tamam beyinde
bi de sigara paketi market çakmak vs var
o ara aşamaları nası atlatacantopladım verdim evdeki tum çakmakları sağa sola kapıcı çöpçü vs vs alt profil iş sahaplarına
ha küçümsemiyom tabi de
CEO ya verinde plastik çakmağı bende altın kaplısı var koççum deyyo
ondan yane
şimdi gidip dayanamasam da paket dahi alsam çakmak yok
yakılmayan sigara içilmiyor da
yapverin şimdi sizde şöyle basit kullanılışlı bi algoritma yav da
kurtaram artık ekonomi mekonomi derdinden
mesela ilk sırada yer alan madde
onu ben yazıyım çok güç ise
1. böyyük para sahaplarıylan çok dalaşmaycen . bunda kastım iç yada dış değil, onlarda buyuk network var baş edemen fazla dalaşırsan
her neyse umarım bi 48 sene daha yaşarsam . ömrün sonlarında bari artık ekonomi ladfı duymak istemem de ondan yazdım
yani bişey çözümlenilmek istenmiyosa bence gerçekte o cihette niyette yoktur ve ondan çözümlenilmiyodur. bu serzenş kimseye değil. genel bi felsefe mantığı
nokta
Ednan içerde
Tabi lan
Öyle saçma is mi olur
Osho vardı abd de kullandılar adamı zengin ettiler fişini çektiler
Ama adamda ciddi düşünce ürünü şeylerde vardı ve bir din değil bir sekt olarak kendini temsil ediyo idi
Bunda ben anlamadım gazte tv vs tek koca memeli ve popolu hatunlar
Saçmalık
Hemde daniskasi yani bi milletin akliyla anca bu kadan alay edilirdi be
Bu ne ya
Komedi
Yani tutuklanis degil tabiki
Adamın geçmiş ne idugu belirsiz icraatlari
Ki icraat bile degil
Mossad'a calisiyimus. Kedicikleriyle möhim sahislari tuzaga dusurup kameraya cekip şantac montac kürtaj yapiyomus. Sonuncusundan pek emin degilim.
Bunun sag kolu oktar babuna 1999 da kanserim diyip 120.000 kisiden kan ornegi alip abd ye yollamisti. O kanlar kayboldu orda.
Abi o zamanlar
İlik kan değil ama
Bi milyon bende bağış ettiydim acıyıp Salak gibi :-)
Gerci işyerinde herkesten para toplanırkene
Ben vermiyom diyince
Iyyk cimri demesinler diyeydi o da
Adam turp gibi ya ne kanseri yüzünden kan damliyo
o ilikleri kanları serum niyetine bedava ilaç yapıp kullanmışlardır
gerçi sofistike işlere kullanılabilirlermi , orası muamma
Şimdi aslında bi ara asi kız idi,
Dağları deldim tek başıma,
Aşk her şeyi affeder mi falan derken,
Milas'ta bi köye yerleşmiş, şalvar geyiyo, köy evinde yaşıyo. En büyük hobisi atıynan köy gahvesine gidip okey oynamakmış. Kim mi bu? Özlem Tekin.
Tavukları da var, ohh mis. Özendim inan ossun. Yalanım varsa terbiyesizim annadın mı. Ne güzel yaa.
Şimdi hiç modernitenin çağımız insanını sürüklediği kalabalıklar arasında yannızlık, teknolojijk aletlerin esareti, bencillik, yapay zeka falan olaylarına girmeden kısa ve özet geçeyim, kadına helal olsun. Cep telefonu bilem yoğumiş. Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor, you have called can not be reach at the moment demiyor bak dikkat et, böyle bir numara bulunmamaktadır diyor. İşte özgürlük, işte liberty, işte çav bella, işte commandante che guevera, işte vedat milor.
Vardır ya her tür tekno imkanı
Blofcü o
Bu da öyle
Parayi odesinler diye aidati yani. gidiyom artik ben dedi
Sonra tmm tmm aglamayin kaliyom diyo
http://m.milliyet.com.tr/son-dakika-...dunya-2705260/
Bu devirde kimse hele yalnız bi başına vede tabi hormonlar göçmemisse şizofren değilse inziva ya ÇEKİLMEZ. Para yoksa belki. Anca o zaman
Yada biseyden kaciyodur kafayı yimek uzredir filan falan
Çağımızın insanı yalnız
Ama acimiycan
Dahada yalnız birakcan
Her tür pisligi yap yap
A ben yalnızım
Kal ula yalnız :-)
Kendide kayıpp ...
https://www.youtube.com/watch?v=8ZrtHm1kXj8
Ne günlerdi ya
Adama loto dan piyangodan çıkar gibi uygun ilik kan bulma namina
Beşiktaş sahil Barbaros Hayrettin türbesi yanında devletin tüm imkanı seferber
Millet acimis kan ilik veriyo
Bi kez daha
Yad olsun şanlı atasözü o durumda
Bu minvalde
Acıma yetime. .......... döner öper
Tabi kayıplara karışacak
Neticede 160bin kan olarak dolandirilan sayısı
Mizansene uysun diye
Para da toplandıydı bnm gibi enayilerde verdiydi daha doğrusu para toplanan salonda vermeyen enayide yok idi (toplayanda parayi avrupai görünümlü bi bayandi ) iyi hatırlıyom :-) hatta karşımda oturan enayi vermem dedi önce polemik oldu sonunda bnm verdigimin üç beş katını verdiydi ha. Guya ikna oldu
Demek kimseye iyilik etmeycen
Diğer atasözü
İyilik et cezani çek
Bu da favorimdir ha